Чери
Публикувано: 09 March 2010 - 11:12 PM
Да няма един сняг да й пречи на белите

Публикувано: 28 July 2010 - 09:47 PM
Да се похвалим, най -накрая бялата гад се добра до "голямата вода"за десетина дни на Черноморец. Честно казано малко се притеснявах от поведението й, просто не можех да си представя как тая щуротия ще стои мирно на плажа под чъдър или в ресторант и то с още две кучета, но белушан ме опроверга. Държа се перфектно, направо не можех да повярвам, е първия ден малко се правеше, че не ме чува, но после всичко си дойде на мястото.
Чери взе начални уроци по сърф
, търсеше фризбито по дъното и не пропускаше да стъпи върху кърпата ми(разбира се току що прилежно изтупана и опъната).Още на втория ден въпреки непрекъснатото обливане с плажно мляко (фактор 50) вече имах куче което клонеше към розовата гама, просто няма как да й мажа и корема и краката, е поне ушичките и носа оцеляха. Вечер беше много забавно като дечицата по улиците галейки Чери си обясняваха едно на друго колко е сладко далматинчето
, а то горкия белушан и без това му е малко рехаво кожухчето та там от жегата съвсем оплешивя и с петната по кожата си стана жив далматин. Едни сърби ме питаха дали е джак ръсел
е тук вече прилика не виждам.
PS: За част от снимките благодарности на Веси!
Чери взе начални уроци по сърф

PS: За част от снимките благодарности на Веси!
Публикувано: 29 July 2010 - 09:38 AM
Еха, много сте красиви! Супер снимки

Публикувано: 29 July 2010 - 11:23 AM
Супер сте
това за плажното мляко ме изкърти-представям си като я намажеш и се овъргаля в пясъка ,каква мила картинка е

"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Публикувано: 10 August 2010 - 11:33 AM
ха ха ха колко сте бързи със снимките.....................а в нашата темичка не съм качила нито една...............я кажи на бялата да качи нещо и в нашата тема.............че ще и забраня да ми спи на възглавницата...
Рейчо сега куца нещо си е навехнал лапата, но надявам се скоро бялата да може да свали малко козинка от Рей.......Целувки от нас
Рейчо сега куца нещо си е навехнал лапата, но надявам се скоро бялата да може да свали малко козинка от Рей.......Целувки от нас
Публикувано: 02 September 2010 - 12:45 PM
Хм, относно боклучетата имаме доста сериозен напредък, в смисъл, че се случва дни и седмици на ред да не прояви интерес към нищо е пак от време на време се заплесва по нещо. В общи лнии продължавам да следя какво точно души за да мога на време да й кажа НЕ или ПЛЮЙ.
На училище не сме ходили, но не се е налагало, най-големите проблеми са били това с хапването на гадости и това, че скача да целува по лицето по-близки за нея хора(аз не съм от потърпевшите, на мен е разбрала, че не трябва). С второто също имаме напредък-жертвите обект на нейната слонска любов са сведени до минимум, 3-4 човека, в най лошия случай ще им подаря каски и всичко ще е ОК
.
В общи линии всичко е въпрос на много време, мерак ,упоритост и любов.
На училище не сме ходили, но не се е налагало, най-големите проблеми са били това с хапването на гадости и това, че скача да целува по лицето по-близки за нея хора(аз не съм от потърпевшите, на мен е разбрала, че не трябва). С второто също имаме напредък-жертвите обект на нейната слонска любов са сведени до минимум, 3-4 човека, в най лошия случай ще им подаря каски и всичко ще е ОК

В общи линии всичко е въпрос на много време, мерак ,упоритост и любов.

Публикувано: 25 December 2010 - 09:01 PM
Здравейте!
Честита коледа,с Чери пожелаваме много здраве, жастие, късмет и успехи на всички, нека бъдем по-усмихнати и малко по-добри
Ето и едно коледно дого (santa paws
), което стоически издържа да не мърда за да не му падне шапката, до като аз щурайки се на около повтарях "Стой, стой, бисквитка, стой".По стара традиция, Чери получава повече подаръци от мен, с което започвам да се примирявам, както и да е, тази година й подариха и кучешка бира, та на нова година и тя ще се налива
PS: на последната снимка не ви ли прилича на пудел в главата

Честита коледа,с Чери пожелаваме много здраве, жастие, късмет и успехи на всички, нека бъдем по-усмихнати и малко по-добри

Ето и едно коледно дого (santa paws

PS: на последната снимка не ви ли прилича на пудел в главата

Публикувано: 27 December 2010 - 06:30 PM
Честита Коледа и от нас !!! Чери е както винаги фотогенична

"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Публикувано: 13 April 2011 - 11:32 AM