Dog.bg Форуми : Първа санкция на СЕМ за жестокост към животните!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Първа санкция на СЕМ за жестокост към животните! СЕМ образува административнонаказателно производство срещу Шоуто на С Оцени темата: -----

#61 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 June 2009 - 04:13 PM

mil_ - аз също не съм подписвал петицията, това прави ли ме по-лош от тези който са подписали петицитя?
Насилие срещу животни има и това е факт който никой неможе да обори само, че започва да се прекалява с това и изведнъж всичко става насилие, пречупено през очите на някой.
Очаквам утре снимки и коментари на "природо....." който уж случайно се отзовал в село Селово, заснел как някоя баба си коли кокошка и я обявява за най-големия изрод на света. (след великте слова, сяда в тях хапова си пилешко бутче и се чуди, как може да има таквиа хора който колят кокошки :ab_041: )

#62 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 June 2009 - 10:20 PM

Face, следвайки твоята логика, не трябва да протестираме срещу насилието над деца, защото "някой си" щял да го изтълкува погрешно, пък и какво от това, то метода на Макаренко си е направо класика, нали ? Пък и не е чак толкова лошо да си нашамариш детето като те изкара от равновесие, така ли ? Нищо, че в този пристъп може и да го потрошиш. Мисля, че вече се изчерпваш и започваш да си теглиш от пръстите разни глупости. Никой не коментира естествени процеси или норми. Коментират се действия, които са откровено патологични като проявление. Айде да не опростяваме чак толкова нещата точно в този форум. Ама безкрайно е тъпо точно на хора като теб да се обяснява същността на кампанията само защото някакъв прородозащитник ти е тровил живота. Малко преиграваш май!

п.п. - На този принцип, защо въобеще да протестираме за нещо, те нещата са си съвсем наред. Виж как хубаво си живеем! То боят, смъртта, лошотията не могат да се изкоренят - значи няма смисъл да им се противопоставяме. Смело хора - да последваме Кърт Кобейн в решението на проблемите! Като гледам това остава само да направим. Егати логиката!
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#63 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2009 - 10:34 PM

От къде го измисли това с природозащитника, не сванах. Иначе протестирай колко искаш, твое право си е, никой не спира.
Много нерви влагаш. :)

#64 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 June 2009 - 10:59 PM

Не аз, а ти влагаш доста усилия да измисляш да си в контра на всичко и всички. И да иска някой, не може да ми забрани да правя каквото считам за необходимо. Ти тръгна да обясняваш как всички, които протестираме за нещо сме били лицемери. Преди няколко поста те попитах дали това ти е нещо като разтоварване и пак поставям този въпрос. През цялото време си говориш за някакво лицемерие на природозащитниците и протестиращите, а сега мен питаш откъде съм "си го измислила" - ами върни се малко по-назад в собствените си постове и виж!
И още нещо - не всеки препинателен знак, различен от точка изразява негативна емоция. Някои се поставят и когато изразяваш ирония.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#65 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2009 - 08:35 AM

Да Деси, лицецемерничите в повечето от случайте и аршина ви е двоен.
Ако утре дадът кадри, че в някой приют избиват кучета и това го дадът по новините никой няма тръгне да подава сигнал до СЕМ, че са излъчени брутални карди, но когато тези кадри са в някво шоу от незнам колко си часа, това вече е супер голям проблем за природазашиниците (както се получи със филма за приюта в Лозенец)
Ще бъдете големи зашитници, докато е модерно и ви изнася (с няколко изключения от тук пишещите), после даже няма да си спомянвате за това.

#66 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 07 June 2009 - 08:53 AM

Това може и да се отнася за теб,но със сигурост не за другите!
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#67 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 07 June 2009 - 09:23 AM

Показване на мнениетоFace, в Jun 7 2009, 06:35 AM, написа:

Да Деси, лицецемерничите в повечето от случайте и аршина ви е двоен.
Ако утре дадът кадри, че в някой приют избиват кучета и това го дадът по новините никой няма тръгне да подава сигнал до СЕМ, че са излъчени брутални карди, но когато тези кадри са в някво шоу от незнам колко си часа, това вече е супер голям проблем за природазашиниците (както се получи със филма за приюта в Лозенец)
Ще бъдете големи зашитници, докато е модерно и ви изнася (с няколко изключения от тук пишещите), после даже няма да си спомянвате за това.

ооо, я стига толкова ... нито знаеш, нито можеш да кажеш кой как е или ще отреагира на нещо. Това са си само общи приказки. Омалаважаваш всичко, което е направено от някои хора (в това число пишещи и тук) и за което дори не можеш да предположиш. Ти какво точно очакваш? Да се предоставя точен отчет за "добрите дела"? Ми то това го правехме мнооого, много отдавна в пионерската организация. Нещо си се объркал. Човек като иска или направи нещо по съвест или по разбирания не е нужно да "бие тъпана" така, че хора като теб да го научат. Важното е, че точно такива хора, с "лудостта" си водят до промени в обществената нагласа. Няма да ти изброявам колко хора познавам, които нито пишат в интернет форуми, нито се "хвалят" какво са постигнали. Голяма част от хората тук съм убедена, че се опитват да постъпват правилно и в съответствие със съвестта си. Това, че не всички могат да участват лично в решаването на проблемите не означава, че са лицемери.
User's Signature

#68 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2009 - 04:21 PM

:ab_041: :ab_041: Започна да си преписваш и неща каузи в който освен с прикъзки по никакъв друг начин не си участвала. :ab_041: :ab_041: Продължи нататък да се види в какво още си участвала или правила без никой друг да знае. :ab_041:
Иначе съсвен спойкойно можеш да се поразтършиш във форума ида видиш релакциите за въпростното излъчване, стига да имаш желание. Това разбира се няма да промени с нищо нещата.

#69 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2009 - 04:32 PM

Какви неща имало из и-нет.
http://forthenature....B8%D0%BB%D0%B0/

Веднага да се съобщи на СЕМ :ab_041: :ab_041:

#70 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 07 June 2009 - 04:33 PM

бла бла бла
аз аз аз
бла бла бла
аз аз аз

форумът е такъв, реакциите са такива. ако беше форум на феновете на Беласица, вероятно нямаше дори да се отбележи.
е и?
всъщност искам да си изясня. срещу какво негодувате, Face?
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#71 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2009 - 05:12 PM

абе хора не се залъгвайте! не само в България, а и в много други страни се убиват животни за прехрана (в случая изключваме лова и пр.)! тук проблема е че се излъчва по толкова гледана телевизия( не националната) и в толкова гледано предаване, а на всичко отгоре се показва забавлението на участниците и с каква ирония и безразличие го правят! аз поне съм против това. но виждам че има и заблудени хорица, които мислят че в странат ни скоро ще спрат да се убиват животни за месо (и кожи, но тук не става въпрос за тях)....не се заблуждавайте, то това го има и в много по-развити страни, та тук в голямото село ли да го няма!??! :flagbg:

#72 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 07 June 2009 - 05:25 PM

Показване на мнениетоFace, в Jun 7 2009, 03:21 PM, написа:

:ab_041: :ab_041: Започна да си преписваш и неща каузи в който освен с прикъзки по никакъв друг начин не си участвала. :ab_041: :ab_041: Продължи нататък да се види в какво още си участвала или правила без никой друг да знае. :ab_041:
Иначе съсвен спойкойно можеш да се поразтършиш във форума ида видиш релакциите за въпростното излъчване, стига да имаш желание. Това разбира се няма да промени с нищо нещата.

Много ниско падаш мой човек, няма да те последвам. Сори ! Просто посочи линк къде да публикуваме всички "добрите" си дела за да можеш да го четеш, защото явно се считаш за особено важна персона и всички трябва да ти даваме отчет за свършеното, та да си наясно какво става в държавата. Айде, нема нужда! Ясно ни е, че ти разбираш от всичко и от всички, сигурно затова си на "върха". :ab_041: :ab_041: :ab_041:

п.п. - Нищо не си приписвам. Свършила съм достатъчно неща, заради които мога да се нарека нормален човек. Не знам защо си мислиш, че този форум е единственото място, в което може да се говори или чрез което може да се направи нещо или да се участва в някаква кауза.
User's Signature

#73 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 07 June 2009 - 05:26 PM

абе Face-вземи поразгледай малко тоя форум!и по специално Без дом-като смяташ че природозащитниците търсят ,,келепира,,от това което правят,какво виждаш да взимат хората които помагат на животинките-взимат само болката и признанието им и им дават любов,грижи и дом!недей да говориш за хората които са направили МНОГО повече от теб за животните,и то само защото имат добро сърце и огромна любов към кучета,котета и т.н!!поне се поучи от тях!
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#74 Потребителят е офлайн   fdisk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2009 - 01:34 AM

Показване на мнениетоFace, в Jun 7 2009, 05:32 PM, написа:

Какви неща имало из и-нет.
http://forthenature....B8%D0%BB%D0%B0/

Веднага да се съобщи на СЕМ :ab_041: :ab_041:

Face, въздържах се досега да ти огтоворя, но започна да ставаш досаден. Ако сам не можеш да схванеш разликата между това да се убива за храна (което, макар и гадно, все пак е обяснимо) и това за забавление, при това в телевизионна "игра", значи си дебил. Ако пък схващаш разликата, и въпреки това продължаваш да дразниш хората тук, повечето от които правят нещо реално за да помогнат на животните, за разлика от теб, значи би трябвало скоро да си изпросиш бан и да не пишеш повече тук.

П.П. Коментар към мода - моля да отчетете факта, че думата "дебил" не е задължително обидна, а е название на мозъчно заболяване. Употребата и в този пост е с чисто педагогична цел.

#75 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2009 - 10:19 AM

Цитат

П.П. Коментар към мода - моля да отчетете факта, че думата "дебил" не е задължително обидна, а е название на мозъчно заболяване. Употребата и в този пост е с чисто педагогична цел.

аууу, това ми хареса :af_089: :ab_041: :af_089: време беше

#76 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2009 - 03:34 PM

DessyD - ти си на върха на ...........

Dakel4y - хлапе, преди да кажеш нещо помисли какво точно казваш.

fdisk - ти си намирай извинения каквито искаш и за каквото искаш. То точно в това се сътой лицемерието, но всек ида си го приема както иска.

п/с Не знам от къде се пръканах тук толкова природозащитници и борци за защита на животните, определящи кой е човек и кой не спрямо техните разбирания, но нещата за извън контол.

На мен лично не ми пречи, да ям месо и приемам факта, че се колят животни за храна. Като си купувам месо, не се интересувам дали животното е хуманно заклано или не гледма месото да е прясно.
Не съм фен и не подкрепям каузи за защита на житовните с който само се парадира и всички в тая държава се обявяват за изроди, само заради това че са съгласни със шепа хора, станали най-големите защитници на животните през последнмите две години и разни други който само им пригласят. Не харесвам използването на всякакви методи с единствената цел, да се обърне внимание на някой, правенто на поръчкови филми и снимки и най-вече с вайкане в тоя и други форуми. Не харесвам да се правят целенасочени акци и кампании, който има една единствена цел и тя е да изкарат всички хора ненормали.
Затова и за напред, няма търпя подбни PR акциики.

#77 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 08 June 2009 - 03:41 PM

Има едни хора, които приемат подобни "ПР акцийки" с нулев интерес, пълен игнор.
Ти си обаче от тия, дето това ги гложди и приемат подобни неща като лична нападка, сякаш някой те обижда теб лично. Това ти е проблема.
В тоя случай се казва "нищо лично". А ако се познаеш в категорията, която дадена "ПР акцийка" осъжда - то трябва да имаш доводи, за да не ти пука и да си уверен, че си прав. Когато някой е прав за себе си, то никой не може да му накриви капата, каквото и да прави или говори. Ти обаче нещо много се засягаш :ab_041:
Никой не те кара да ги търпиш - не им обръщай внимание. Щото вече почти на агресия го избиваш. :md_064:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#78 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2009 - 04:32 PM

Шарен свят и шарени хора. :)

#79 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 June 2009 - 06:00 PM

Показване на мнениетоFace, в Jun 8 2009, 01:34 PM, написа:

DessyD - ти си на върха на ...........
.....

а ти определено си под ........

Цитат

....
Затова и за напред, няма търпя подбни PR акциики.

Интересно какво точно ще направиш ?!? :ab_041: Ще ни санкционираш чрез СЕМ ли? :ab_041:

СЪВСЕМ СЕ УЛЯ И .....
User's Signature

#80 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2009 - 06:23 PM

Я па ся, ПР. Чий? Ама дай имена, защото такива обвинения се отправят конкретно.
Нещо си се объркал, човеко. Винаги съм харесвала, че не си конюнктурен, ама ти е станало самоцел.

• (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни