Куче в окаяно състояние
Публикувано: 10 August 2009 - 12:06 PM

Публикувано: 10 August 2009 - 08:40 PM

Посреща и изпраща всички и, докато бях там, направи бърза инвентаризация на една купчина кашончета и кутийки с лекарства, които чакаха да бъдат внесени в клиниката.
Очичките и са направо невероятно живички и дружелюбни! Козинка доста има вече. Кукла златна!
Публикувано: 11 August 2009 - 12:50 AM

Публикувано: 08 September 2009 - 09:42 AM
Публикувано: 08 September 2009 - 10:16 AM
Какво мислят докторите?
Публикувано: 08 September 2009 - 06:41 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 13 September 2009 - 01:09 PM
кучето било слабо непрекъснато чувам, че дори че било недохранвано!!! Ако някой има да ме пита нещо нека е лично към мен, а не на ЛС-та и дрън дрън! Поне имайте топките да ми кажете кво мислите, а?
1) яде 180 гр Хилл'с или Роял Канин дневно
2) част от моя обяд
3) бисквити кучешки около 10 на ден
4) привечер й се носи пилешко месо, кюфтета и т.н.
Просто някои имат късмета да са слабички!

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 13 September 2009 - 02:27 PM
Тогава дайте да я тъпчем с хляб и царевица като прасетата!
Кучката си хапва доста, просто обмяната на веществата и е такава - не дебелее - ама има време и за това :-)

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 15 October 2009 - 12:44 AM

Нищо не подсказваше цвета й...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 October 2009 - 12:49 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 15 October 2009 - 01:52 AM
Да е жива и здрава момата.
Някакви планове за бъдещето й има ли?