Куче в окаяно състояние
Публикувано: 11 June 2009 - 12:51 PM
Ina Gencheva, в Jun 11 2009, 12:22 AM, написа:
Kъде е оперирана и какво казва лекаря, направил операцията?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 June 2009 - 08:52 PM
Спрете вече да водите животни при него! И разпространете тази информация до жените, които се грижат за животни в кеартала си, защото те не ползват интернет (особено по-възрастните) и няма как да проверят мненията за един или друг лекар.
Нали това е идеята на тези форуми по принцип - да се споделя информация и да се помогне с опит, добър или лош, на хора, които още не са минали по тоя път.
П.П. Съвсем отделен е въпроса има ли законов начин да му се отнеме правото да практикува. Това е най-малкото, което заслужава.
Публикувано: 11 June 2009 - 09:20 PM
П.П.Оправил ми е икуче блъснато от кола , с множество счупвания на единия заден крак-и над и под коляното.Кракът се вееше на всички посоки, направо не вярвах че ще ходи....камо ли да стане перфектен.Ама стана, пу,пу, да е жива и здрава Джералдин, като нова е!
Публикувано: 11 June 2009 - 09:43 PM
Споменах, че съм чел негативни мнения за него тук във форума. Дори и да не отговарят на истината, мисля че по-малката беда е да някой да се засегне, отколкото вероятността да са верни и да пострадат и още животни.
Мила, съгласен съм с теб в смисъла, че не бива да се плюе по хора, които не познаваш, а не по причина че е лекар, това не е автоматична гаранция за доброта, коректност и т.н.
Аз също се надявам негативните постове да не са верни, но надеждата не е достатъчна, мисля че човек е длъжен да предупреди хората (които може би не са чели тези постове), а те да си съставят мнение сами.
И да, продължавам да мисля, че щом има някакво съмнение, т.е. и положителни и отрицателни мнения, е по-добре да не се рискува, поне докато има по-надеждни сведения.
Публикувано: 11 June 2009 - 09:51 PM

Незнам какво да кажа изпитвам огромна болка...
всяка вечер гледам Зоополицай по Анимал планет...удивена съм как хората се грижат за изоставени животни и правят всичко по силите си за да спасят и най умършавялото животно...правят го с много любов, за всяко едно от тях, и как после намират дом и семейство на всяко животинче...И как наказват със съд хората който не се грижат добре за животните си ...Гледам,гледам....стоя до посред нощ иии ....се чудя дали някой ден и тук ще има такава организация която да защитава и лекува болните животните...Дано
Искренно се надявам тази кучица да се пооправи и да намери семейство което да се грижи Истински за нея
[

Публикувано: 12 June 2009 - 12:23 PM
Има ли развитие по случая с кучанката?
Публикувано: 12 June 2009 - 06:31 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 12 June 2009 - 06:40 PM

Публикувано: 12 June 2009 - 08:02 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 14 June 2009 - 05:51 PM