Куче в окаяно състояние
Публикувано: 12 April 2010 - 10:15 AM
Сбогом, слънчево момиче! Спокоен сън и тичай волно из полетата!
Д-р Бо, прегръдка!
Д-р Бо, прегръдка!
Публикувано: 12 April 2010 - 07:11 PM
О Господи нееееее. Следях и темата, но скоро не я бах отваряла. Днес ме изненадаха като ми съобщиха- плача, плача така , както плаках , за изхвърленото кокерче, което почина в снега и за пребиваната лабрадорка починала в Русе от отрова. Тъжно е....................тежко е .............
Почивай в мир момиче, предий поздрави на всички там. Със сигурност там ще имаш и походка и красива буйна козина. Ще тичаш волна.
Почивай в мир момиче, предий поздрави на всички там. Със сигурност там ще имаш и походка и красива буйна козина. Ще тичаш волна.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 13 April 2010 - 09:28 AM
Mилата Джадка...Не мога да повярвам...Винаги готова за лакомство, за душка... Спи спокойно, малко момиченце!
Д-р Бобадова, прегръщам те силно! Кураж и сили!!!
Д-р Бобадова, прегръщам те силно! Кураж и сили!!!
Публикувано: 06 August 2010 - 11:48 AM
lutova_83, в 11 June 2009 - 09:56 PM, написа:
Ох хора ..прочетох тази тема и като видях снимката на милото животинче 
Незнам какво да кажа изпитвам огромна болка...
всяка вечер гледам Зоополицай по Анимал планет...удивена съм как хората се грижат за изоставени животни и правят всичко по силите си за да спасят и най умършавялото животно...правят го с много любов, за всяко едно от тях, и как после намират дом и семейство на всяко животинче...И как наказват със съд хората който не се грижат добре за животните си ...Гледам,гледам....стоя до посред нощ иии ....се чудя дали някой ден и тук ще има такава организация която да защитава и лекува болните животните...Дано
Искренно се надявам тази кучица да се пооправи и да намери семейство което да се грижи Истински за нея
[

Незнам какво да кажа изпитвам огромна болка...
всяка вечер гледам Зоополицай по Анимал планет...удивена съм как хората се грижат за изоставени животни и правят всичко по силите си за да спасят и най умършавялото животно...правят го с много любов, за всяко едно от тях, и как после намират дом и семейство на всяко животинче...И как наказват със съд хората който не се грижат добре за животните си ...Гледам,гледам....стоя до посред нощ иии ....се чудя дали някой ден и тук ще има такава организация която да защитава и лекува болните животните...Дано
Искренно се надявам тази кучица да се пооправи и да намери семейство което да се грижи Истински за нея
[

Абе и там не могат да помогнат на всяко куче и коте, и там има изроди ги колят бесят, оставят ги да умират гладни. Много от случаите не се разкриват , защото не се правят такива разследвания , както ако е за хора. И аз до колкотто знам тази енимъл полиция , или полиция за животни се издържа от благотворителност, не е на общинска или държавна издръжка. С единствената разлика че полицията е длъжна да им съдейства и го прави и има закони по които ги съдят и глобяват и пак присъдите са по леки , както и глобите. Там се съдят хора за такива престъпления от гледната точка че това рано или късно насилитето се прехвърля и върху хората ,и им го вписват в досиетата. Не се полагат чак такива грижи , при условие че имат и толкова хора по улиците , гладни на студено тънещи в болести , които не могат да се лекуват защото нямат социална осигуровка. Стига чуждата кокошка патка да ви се вижда. И точно в тази енимъл полиция много често решението на проблема е ефтаназия , те такива тежки диагнози като това куче 100% биха го ефтаназирали , както и кучета които си ръмжят храната.....
Малко поспамих , да ме извините , и без това не съм любима в този форум.

Публикувано: 06 August 2010 - 11:56 AM
Морена, вземете пък усетете малко кога и къде е време за спам и кога и къде не. Ужасно не на място пост.
И аз се загледах по-дълго от обичайно в снимката й на календара когато обърнах страницата. Тъжно, много тъжно. Тичай из небесните простори, мило момиче и пращай сили и надежда на събратята си тук.
И аз се загледах по-дълго от обичайно в снимката й на календара когато обърнах страницата. Тъжно, много тъжно. Тичай из небесните простори, мило момиче и пращай сили и надежда на събратята си тук.

Публикувано: 06 August 2010 - 05:35 PM
Лоша новина, дори не съм съвсем сигурна, че мога да изразя това което чувствам в момента. Влезнах в темата с нагласата да прочета нещо ново и хубаво около Джада. Календарът ми е окачен в кухнята и тези дни отново прочетох историята й и нищо не би могло да ме подготви за този край. Почивай в мир Мила.
Публикувано: 06 August 2010 - 09:20 PM