Dog.bg Форуми : Въпроси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (50 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси

#101 Потребителят е офлайн   Nadeto_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 July 2009 - 04:00 PM

Еми,не всички са учили за ветеринари

#102 Потребителят е офлайн   KAIPY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 04:12 PM

И не всички са учили за хлебари ,ама знаят откуде да го купят и как да го ядат.
User's Signature

Качена снимка

#103 Потребителят е офлайн   h0nda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 04:17 PM

Айде най-добре всеки да се извини на другия, и да изтриете темата, предполагам новите потребители потребители са разбрали за правилата вече, ветеринарят ще прецени от какво е предизвикано повръщането на кученцето.
User's Signature

Качена снимка

#104 Потребителят е офлайн   Nadeto_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 05:20 PM

Не започнах аз с грубото държание.И не мисля,че трябва да знам цялата ветеринарска медицина,ако всеки знаеше и можеше да се оправя сам нямаше да има такива кабинети.А на злобните хора,който не само в тази тема се държат по този начин ще им кажа,че злобата састарява човека.Като си купувам хляб не ходя да видя как го правят,нали.А и се засрамете,защото сте на годините на майка ми и ако така се отнасят с вашите деца няма да сте много доволен.Децата ви сигурно знаят цялата ветеринарна медецина.Много се радвам за тях,че имат такъв родител,който ги е образовал от малки,а аз като нямам баща си оставам неука

#105 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 05:33 PM

Има разлика между "образование" и "възпитание"!Проблема не ти е , че не разбираш от ветеринарна медицина,никой не очаква това от теб пък ако ще и да си на 50 год.
Относнно възрастта ти , щом мислиш че трябва да се сьобразяваме с нея , оповести я.

И други деца пишат тук , но странно никой не пише така(нали говориш за грубо държане):

Цитат

Алоо,я по леко с нервите да не те изпратя на...

или така

Цитат

На всички,които не им изнася да си гледат техните теми.Аеееееееееее

Един съвет , спри , че започваш да си противоречиш и вече е даже смешно.Погрижи се за кученцето си.
User's Signature

Качена снимка

#106 Потребителят е офлайн   Nadeto_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 05:33 PM

Искам да се изтрие темата

#107 Потребителят е офлайн   Nadeto_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 05:36 PM

За да съм го казала,някой ме е провокира и е започнал пръв.Никога не се държа агресивно с хората,когато ми говорят нормално,а и сега съм изнервена допълнително,защото не знам,какво се случва,а и се извиних,но грубото държание продължи

Ако може темата да се изтрие

#108 Потребителят е офлайн   magiz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 July 2009 - 10:44 PM

оо ужъс най мразя такива неща......форумът е създаден за да си помагаме взаимно.....а не да се спор или да има грубо държание... :smile: :smile:

#109 Потребителят е офлайн   azz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 July 2009 - 07:34 PM

така само май аз чета въпроса та че така :dry: като и даваш по четири пъти по 80 грама което е много как няма да повръща кучето!толкова много храна на малко куче хахахахах !аз на лиза която е вече на 2 месеца и половина за целия ден и давам 150-170 грама на четири пъти и ги разделям !веднъж и дадох повече и почна да повръща за това те съветвам намали грамажа :eg_033:

#110 Потребителят е офлайн   DJAKO_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 18 July 2009 - 07:32 PM

Показване на мнениетоazz, в Jul 17 2009, 08:34 PM, написа:

така само май аз чета въпроса та че така :dry: като и даваш по четири пъти по 80 грама което е много как няма да повръща кучето!толкова много храна на малко куче хахахахах !аз на лиза която е вече на 2 месеца и половина за целия ден и давам 150-170 грама на четири пъти и ги разделям !веднъж и дадох повече и почна да повръща за това те съветвам намали грамажа :eg_033:

лЕле.. :ud_009: 4 пЪти на ден по 80 грама.. :ud_009: тРябва да е по- малък грамаж.. нАистина..
User's Signature

Качена снимка

#111 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2009 - 09:21 PM

:ab_041: :ab_041: :ab_041: Ти да не храниш прасе ?

#112 Потребителят е офлайн   magiz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2009 - 08:37 PM

ud_009.gif ЛОЛ ud_009.gif по добре смали грамажа..... не го гледай че яде....френчитата са такава порода че и в 10кг. чувал с гранули да го пуснеш ще ги изяде всичките.. ab_041.gif

#113 Потребителят е офлайн   tany4ka Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2009 - 02:55 PM

Лелеее, Немога да повярвам колко злобни хора има на този свят. И то собственици на такива малки сладки душички. Предстои ми да си взема такова кученце довечера af_089.gif и от няколко дни изчетох почти всичко, но тази тема ме шокира.
Ако за всеки проблем пращате новите потребители само на ветеринар ( който съм на мнение, че задължително трябва да се посети в тази ситуация) и ги осъждате за "наглостта" им че са се осмелили да попитат, тогава каква е целта на форума. Освен да си бъбрим забавни историйки, не е ли една от целите и взаимопомощ. Да, съгласна съм, че има такава тема, но ако моето бонбонче е зле и немога да го заведа веднага ще отворя десет теми. Нека се отешаваме и да си помагаме когато имаме проблеми със сладурчетата. Ако някой си беше направил труда да прочете проблема на момичето, може би доста по-рано щеше просто да разбере че му дава прекалено много храна. И защото май никой не е забелязал само да спомена, че Надето каза, че няма кой да я закара по-рано на ветеринар.
А изказването " това да не е прасе" ( нямам желание да видя от кой беше) ud_009.gif ud_009.gif ud_009.gif думи нямам просто. Не разбирам, кой се опитваш да обидиш?

Това ми е първият пост и ще се замисля дали да не е последния в тази злобна общност. Не искам да слагам всички под общ знаменател, но просто съм извънредно шокирана.

Момичета, моля Ви, нека се уважаваме и да си помагаме. Не мисля, че някой заслужава подобно отнушение за смелостта си да попита за съвет.

Извинявам се ако съм обидила някой, но неможах да се сдържа!

И все пак искам да попитам какво стана с кученцето? Какво е казал ветеринарят, и оправи ли се, защото са минали няколко дни?

#114 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 03:22 PM

Хахаххахахахах Не се засягай де,какво толкова те е обидило? Освен ако...наистина не гледаш прасе? wb_052.gif

#115 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 03:25 PM

Ние никога не сме (и продължаваме да не) толерирали личните нападки. Поне тук, в нашия си подраздел, където всичко си зависи от нас. Не мисля, че някой някого някъде е обидил, дори напротив, забележката си беше на място. Има тема "За доброто здраве на френчи", както и "френски булдог(проблеми)", а освен това има и говорилня, която е предназначени за новите потребители, които могат да си зададат там въпросите ако все още не са се ориентирали в темите. Сериозните здравословни проблеми не влизат в компетенцията на обикновените потребители, та ако ще и да имат ветеринарно медицинско образование, защото по интернет диагнози не е редно да се поставят. А дали Вие ще вземете участие в нашия раздел си е лично Ваша работа, но като нова потребителка ролята на жертва никак не Ви пасва, при все, че нямате нищо общо с потребителите или дискутираната тук тема. Разберете (и не се отнася само до Вас), че не може за всичко да се прави нова тема. Тук трябва да има някакъв ред. А морална подкрепа на никого не е била отказвана или аз не помня подобни случаи.
User's Signature

Качена снимка

#116 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 05:38 PM

Въобще няма да коментирам ,кой се бил отнесьл грубо ,lonesome е казала всичко което и аз си мисля- за спама , за повтарящите се теми, за целия подфорум ,в който вече дори по-старите потребители трудно се ориентират и за това , че е така , защото ние не се грижим добре за него.

Бих нахвърляла ,някой въпросчета към "радетелите за справедливост" и "обидените".
Хипотетично ,даже не за конкретния случай....
Дали знаете колко тежи кучето , че говорите за много храна?Какъв вид храна ,след сменената?Даже това не се знае , че да се опитвате да правите някакви предположения(пък и на какво ли основание?)Имаше нещо за сьлзене , че и тежко дишане ,мисля?Уравнението става малко по-сложно.Знаете ваксиналния статус , обезпаразитяванията , вьзрастта , теглото, снели сте подробна анамнеза,може би?

И да, tany4ka, когато имате здравословен проблем с кучето си и десет теми да пуснете все тая ,пак ще се стигне до ветеринарния ви лекар.(между другото има и подфорум "Ветеринарен кабинет")Той е човека , който ще поеме отговорността за здравето на кучето ви. А пък , ако искате се обьрнете и кьм знахар , екстрасенс ,билкар ,хуманен лекар или въобще, който си прецените , защото всьщност вие носите отговорност за него и вие трябва да прецените къде ще получи то най-компетентна помощ.
Или може би правилния начин беше да почнем да "ахкаме " и "охкаме"?

КОйто иска да се прави на ветеринарен лекар , моля....

Една минимална част от причините за повръщане на кученце френски булдог до 6 месеца:
-наличие на чуждо тяло в хранопровод , стомах,черва
-гастрит/гастроентерит
-вродена стеноза на хранопровода
-аномалии в кръвоносните съдове около хранопровода
-дивертикул
-ахалазия
-пилоростеноза
-вируси
-бактерии
-паразити
-отровни вещества
-хранителна непоносимост/алергия
-и др.

Някой от тук пишещите ,от опит или даже и да има медицинско образование ,може и да даде ,някакво предположение , но истината е в това ,което ще се види на живо или ще покажат изследванията!!!
Пък ,най-добре е лекаря да каже "Не се притеснявай , всичко е наред,само трябва да не го прехранваш!"
User's Signature

Качена снимка

#117 Потребителят е офлайн   magiz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2009 - 08:51 PM

напълно съм съгласна с Чийта ae_085.gif и според мен е по добре тази тема да се изтрие...няма смисъл от нея.....има само спорове и караици ... ae_085.gif

#118 Потребителят е офлайн   Canibalka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2009 - 02:43 PM

Таничка кученцето на Надето е добре :) било е хранено зле от предните му собственици. До колкото знам сега си хапе наред и си е щуро като горд представител на френчитата ae_085.gif

#119 Потребителят е офлайн   minkmink Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2009 - 11:12 AM

Здравейте ! Моята Навара обръща купичката си ( стъклена ) за храна,като не и допада сложеното в нея db_046.gif
User's Signature

Качена снимка

#120 Потребителят е офлайн   rumbata_aitos Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 08:31 PM

Хора помотнете да си намеря френчи
rm_@abv.bg
0896 695008
skype rumenn106

• (50 Страници) +