Въпроси
Публикувано: 29 November 2009 - 10:28 PM
Като му пипна гънките под очите, покрай муцунката - все са мокри.....сега ще питам вет, като ходиме за ваксината, но ми кажете и вие.Имали ли сте подобни проблеми?
И на Чарли му сълзят по същия начин. Аз преди му слагах бебешка пудра, но полсе, като се посъветвах с вета, спрях. Каза ми, че кучешкото PH е различно от човешкото и нищо от хуманната аптека не се препоръчва. Според него няма нищо притеснително в това. Каза ми да му почиствам гънките с чиста марля и това е достатъчно.
Ние с ваксините уж бяхме по-назад от вас, а сега сме 13 дни напред...
Публикувано: 29 November 2009 - 10:45 PM

Видях ти отговор в другата тема....20 дни от ваксина до ваксина, при нас стават около 35-40 даже.....странна работа

Според мен са ти говорили за 4-тата, която се прави 100 дни някъде след 3-тата. Обади им се утре и ги попитай непременно

Целувки на Айки от нас с Чарли

Публикувано: 29 November 2009 - 10:48 PM
1. DHP - м/у 42 до 45 ден
2. DHP + LEPTO - 2 седмици след I-вата
3. DHPPi + LEPTO - на 3-тия месец
4. RABIES - на 6-тия месец
5. DHPPi + LEPTO + RABIES - всяка година +след 6 месеца LEPTO
DHP - гана (дистемпер), инфекциозен хепатит, парвовироза
DHPPi - гана (дистемпер), инфекциозен хепатит, парвовироза, параинфлуенца
LEPTO - лептоспироза (двувалентна)
RABIES - бяс
Намерих го в темата за ваксини

Публикувано: 29 November 2009 - 10:56 PM
1. DHP - м/у 42 до 45 ден
2. DHP + LEPTO - 2 седмици след I-вата
3. DHPPi + LEPTO - на 3-тия месец
4. RABIES - на 6-тия месец
5. DHPPi + LEPTO + RABIES - всяка година +след 6 месеца LEPTO
DHP - гана (дистемпер), инфекциозен хепатит, парвовироза
DHPPi - гана (дистемпер), инфекциозен хепатит, парвовироза, параинфлуенца
LEPTO - лептоспироза (двувалентна)
RABIES - бяс
Намерих го в темата за ваксини

Благодаря, утре ще видиме тая работа......
Целувки и от нас за Чарли

Публикувано: 01 December 2009 - 12:02 PM

зВерчето има много играчки .. две от любимите му са един възел от конци .. и едно гумено геврече ..
вЪзелът го разплете и из цялата стая имаше конци .. после започна да ръфа гевречто .. и сега една част от него я няма .. имаме и гумен таралеж .. вече останал без нос ..

сЪщо имаме и тенис топки .. но са му много безинтересни и въобще не ги поглежда ..

кАква играчка трябва да му взема .. за да не стане така както с възела, гевречето и таралежа .. ??

пРеди време raya_buldog беше казала .. че тампон камион .. е много добра идея ..

нЯкой имал ли е подобен случай ..
Публикувано: 01 December 2009 - 01:10 PM
Публикувано: 01 December 2009 - 01:18 PM

След всяка унищожена играчка се заричам, че повече няма да купувам, ама той така им се радва, чеее как да устоя. Нали сте им виждали тъжния поглед

Публикувано: 01 December 2009 - 07:40 PM
Моя вет ми каза - 6 м.

Публикувано: 02 December 2009 - 05:13 PM
Моя вет ми каза - 6 м.

Значи другата седмица сме при чичо доктор да ни я сложат

Публикувано: 02 December 2009 - 05:32 PM
Моя вет ми каза - 6 м.

Значи другата седмица сме при чичо доктор да ни я сложат

Публикувано: 03 December 2009 - 10:50 AM
Ваксината за бяс може да се постави най рано на 12 седмична възраст (около третия месец).
Публикувано: 04 December 2009 - 10:29 AM
Ваксината за бяс може да се постави най рано на 12 седмична възраст (около третия месец).
На Айк му биха сега за бяс, даже ни дадоха едно медальонче, че е ваксиниран с някакъв номер.
И казаха след 6 месеца да отидем пак, да повторят една от всичките ваксини, но не разбрах коя. Не било задължително, но се препоръчвала