Въпроси
Публикувано: 07 December 2009 - 09:28 PM
пРедполагаме, че това е в следствие от джафкането на френч срещата с Купидон .. но дали наистина е така .. ??
тРябва ли да го заведа на ветеринар .. ??
нЯкой имал ли е подобен случай ..
кАчеството на снимките не е много добро .. тъмни са защото е снимано без светкавица ..
Публикувано: 07 December 2009 - 09:41 PM
ПП: Джако, според мен ще се успокоите само ако го заведете на вет, иначе докато му мине ще сте в напрежение. Успех!
Публикувано: 09 December 2009 - 12:22 PM

Публикувано: 09 December 2009 - 06:34 PM
ПП: Джако, според мен ще се успокоите само ако го заведете на вет, иначе докато му мине ще сте в напрежение. Успех!
Не ме притесняваш!!!Питай за всичко.Моя доктор ми казва,че Проблема в алергията е да установим от какво е по метода на изключването!!!Не може при кучетата да се опробва за точната алергия!Най вече е вероятно към препарати,храна и разни треви по парковете!!!Чарли чеше ли се много?Защото Джак доста!!!Много гадно проблемче!!!
Публикувано: 09 December 2009 - 07:42 PM

Публикувано: 09 December 2009 - 07:53 PM

Извинете ме,но аз така и не успях да разбера какво точно им има на вашите момчета

С какво е свързано това ваше притеснение (какви са признаците за да се съмнявате че има алергия или нещо друго) ?
Хора не се вманиачавайте,те са малки още,
сега сменят бебешката козинка

са си живи и здрави мацките,относно чесането ще ви питам - А вие не се ли почесвате?

Мдда,тези спрейчета хич нямат ефект,поне при нас и за това в къщи ни предстои ремонт

Публикувано: 09 December 2009 - 08:17 PM
Публикувано: 09 December 2009 - 09:13 PM

Пожелавам на Джак да оздравее много бързо и повече да няма никакви проблеми. На kara and cveti - много успехи на ринга.
Публикувано: 09 December 2009 - 10:01 PM

Публикувано: 22 December 2009 - 12:55 PM
СТАНДАРТ НА ПОРОДАТА
Освен това в България е забранено със закон купирането на уши и опашки на кучета ,от която и да е порода!
Забранено със закон,но доста ветеринари не го спазват,преди няколко месеца моя приятелка заведе пит була си и без проблем му резнаха ушите,мога да назова и името на нарушителя,казвах и аз не го мъчи хайвана и с уши е сладурско,ма не нали ще и се смеят хората,и ще го мислят за помияр,малее как съм запалена по тази тема за копиране на каквото и да е,аз ако имам куче на което уж трябва да се реже нещо,няма как дА му копирам нещо,ще умра от жал
Публикувано: 23 December 2009 - 10:26 AM

Публикувано: 23 December 2009 - 11:35 AM
да го повърнат
Публикувано: 23 December 2009 - 11:46 AM

Не хранете кученцата преди разходка,а винаги след това,защото може да стане по голям
проблем
Публикувано: 23 December 2009 - 12:04 PM
а колкото до боклуците - Айк е решил, че всеки съществуващ боклук трябва да му мине през устата....само го дебна
Хем не го храня най-малко 1 час преди излизане и пак... а гранулките, които повръща са си почти неразградени...
ПП: Много се радвам, че отново пишеш, RS6!

Публикувано: 04 January 2010 - 01:23 PM
ПП: Много се радвам, че отново пишеш, RS6!

[/quote]
Да споделя и аз - имам същия проблем, ако може да се нарече така - при по голяма възбуда без значение навън или в къщи Алекса повръща. В началото много се притеснявах да не би да й има нещо, но ветеринаря не откри проблем. Като съвет мога да ти кажа аз как процедирам - храня я по 3 пъти на ден вместо 2 , със същото количество храна, но на по малки порции, разхождам я изчаквам малко и после я храня, преди пътуване с колата не й давам храна, храня я след като пристигнем. Явно имат чувствителен стомах или превъзбудата от излизането навън им идва повече ... Поне знаеш че не се случва само с твойа грухчо