Dog.bg Форуми : Въпроси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (50 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси

#561 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 July 2011 - 11:50 PM

Показване на мнениетоbarcelona, в 19 July 2011 - 09:24 AM, написа:

искам да ви попитам по колко кученца ражда френския булдог ?? :)))

Може ли да споделите в каква връзка задавате този въпрос?

#562 Потребителят е офлайн   Valka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating
Публикувано: 23 July 2011 - 07:21 PM

http://www.zoomagazi...ki-120-gr-11300

Как мислите, дали са качествени тези витамини? Някой,ако може да препоръча нещо по-конкретно, качествено ???
User's Signature

Качена снимка

#563 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2011 - 07:34 AM

Свестни изглеждат ,пробвай ги.Избора на добавки зависи най-вече с каква цел се взимат.
Аз предпочитам например да добавям определен вид рибено масло като обща добавка ,а в определни случаи бирената мая,биоактиватора,ГАГ-а или др.на Канина.
User's Signature

Качена снимка

#564 Потребителят е офлайн   m0rti6a666 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 August 2011 - 03:24 PM

Здравейте , искам да попитам сега ми предстои в понеделник да заминавам на море с моя звяр , как се държи по пясъка френчи , има ли опастност от водата за него , слънцето със сигурност ще му пречи , но морската вода проблем ли е , умеят ли да плуват ? Ако някой е ходил на море с неговия любимец ще съм радостна да сподели :)

#565 Потребителят е офлайн   mimkaviki Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2011 - 04:15 PM

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка миналата седмица се върнахме от море с моя Арчи тои е на 3 мес .няма проблем да ходи на плажа обаче трябва да му взимаш чадър за него и да стои само на сянка, ще се страхува от валните за това не го пускай в морето аз Арчи го пуснах в басеин и преплува 2 метра оба4е не е хубаво мн да плуват защото сърчицето им е слабичко. мн е забавано с френчи на море ще видиш като стъпи на пясъка ще се чуди какво е и ще рови в него и ще си прави дупки и ще ляга в тях.запомни на плажа трябва да е на сянка и носи вода да му даващш от време на време да пие.попринцип на плажовете е забранено за кучета но не се безпокои на мен не ми правиха забележки :) малко снимки от морето

#566 Потребителят е офлайн   m0rti6a666 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 August 2011 - 04:44 PM

Благодаря , със сигурност вода и чадър ще взема , а за ровенето представям си какво ще е . И аз съм чувала , че някои от френчитата не са много добри плувци и не обичат водата , но ще видим Чопър дали ще му хареса . За плажа предполаагам , че няма да има проблем , защото сме си запазили квартира в местността Червенка до черноморец ,а плажа на къмпинг Градина е на 5 минути , а там предната година имаше доста кучета и никой не му пречеше това . :md_064: Надявам се да изкараме една хубава почивка :af_089:

#567 Потребителят е офлайн   Ивет :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2011 - 10:36 AM

Здравейте, искам да попитам нашийник или нагръдник е по-добре?? Казвали са ми, че трябва да е с нагръдник заради дихателните му проблеми, но други ми казват, че няма значение.

#568 Потребителят е офлайн   Valka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 September 2011 - 05:53 PM

Няма значение....както го научите. Лично моят е с нагръдник,защото така и не се научи да не се опъва и само повръща пяна като е с нашийник! Гледам други от форума са си с нашийници-нямат проблем,така че си е по избор! Ако кучето е здраво няма да е проблем за дишането когато е с нашийник!
User's Signature

Качена снимка

#569 Потребителят е офлайн   Ивет :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2011 - 05:59 PM

Благодаря много :happy:

#570 Потребителят е офлайн   CuMu Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 September 2011 - 07:24 PM

Здрасти, за първи път пиша тук. Имам френчи, Айра, на годинка и 2 месеца. Мислех да я оплождам тази есен, ветеринар ми го каза, но мисля че е малка. За пролетта мисля да я оплождам и да ви попитам, че не съм много информиран, кога горе-долу ще се разгони? ...........................
Редакция, поради нарушени правила!
Моля ,запознайте се с правилата на форума ,които сте се съгласили да спазвате при регистрацията си!Правила
МОД

User's Signature

Айра - Френски Булдог, женска
Качена снимка

#571 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2011 - 08:53 PM

Здравейте CuMu, да ви е живо и здраво кученцето! Аз да попитам защо имате толкова голям мерак да заплождате? Прочетете малко за евентуалните последствия!!!

#572 Потребителят е офлайн   CuMu Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 September 2011 - 09:09 PM

Ами четох някъде, че е хубаво поне един път да роди. А къде мога да прочета, че тук като тема не видях...
User's Signature

Качена снимка

#573 Потребителят е офлайн   Valka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 September 2011 - 08:56 AM

Една приятелка с кокер го заплоди преди 7-8 месеца и още съжалява-редица кожни проблеми с които още не могат да се оправят! Едни роднини с дратхар също съжаляват,точно заради ей такива съвети,че трябвало поне веднъж да се заплоди! Много хора си мислят,че като имат куче и трябва да станат големи развъдчици.....та за това после ги гледаме по улицата тези кучета!!! Това не е бизнес,нито е работа за всеки! Гледай си кученцето....прочети за кастрацията ! Не съм доктор,но едно раждало куче за в бъдеще може да има много повече здравни проблеми ,отколкото кастрираното!
Има източници, прочети и се поинтересувай преди да направиш нещо!
User's Signature

Качена снимка

#574 Потребителят е офлайн   CuMu Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 September 2011 - 01:31 PM

Мерси много, наистина !
User's Signature

Качена снимка

#575 Потребителят е офлайн   terra09 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 October 2011 - 09:22 PM

здравей те ,аз искам да ви попитам вашите френчета агресивни ли са,моята е на 3 години и от доста време се спуска дахапи,не иска контакт с никой освен членовите на семейството. бих искала да знам някой виждал ли е подобно поведение при френски булдог?

#576 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2011 - 10:41 PM

Здравей terra09
Честно казано това поведение ми е малко странно за френски булдог и аз лично бих го свързала и определила като не
социализирано куче. Всички знаем колко любвеобилни същества са това.... Моят съвет е да започнете по-скоро
да събирате кучето с хора и кучета, покажете му и "другия" свят, извън вашето семейство. Корегирайте агресивното поведение и имайте търпение :mg_062: Успех! :smile:

#577 Потребителят е офлайн   terra09 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 October 2011 - 10:49 PM

благодаряза съвета. опитваме да и покажем ''другият'' свят но тя не го проема нито като малка нито сега.ще продължаваме не губим надежда

#578 Потребителят е офлайн   ladymarmalade Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2011 - 11:38 AM

Аз съм виждала много агресивно френчи, за което не беше виновно то, а стопаните му. Взели са го на 2 месеца и в началото след третата ваксина са го разхождали 2-3 пъти, а след това до към 6 месец никакви разходки, поради невъзможност.. Момчето, което го е взело е тръгнало на работа, а майка му също е ходела на работа и то е стояло по цял ден само,без никакво внимание от към хора и други кучета. Когато се запознахме бяха го извели на разходка и беше като полудяло, не можеха да го успокоят, толкова силно се дърпаше, че бутна жената. При моят опит да го разходя, всичко което мърдаше беше мишена и тръгваше да хапе.. За малко да ухапе и моето куче и когато го дръпнах посегна и мен да хапе.. И аз бях шокирана.За първи път видях такова куче от тази порода в такова състояние и ми стана много тъжно за него, защото беше много красиво. В крайна сметка, мисля, че го продадоха :( Още ми е странно,мислите ли, че такова поведение би се коригирало? Сигурна съм, че това е много дълъг процес на социализация, но като цяло има надежда.Моят съвет- не допускайте кучето ви да доминира, покажете, че вие сте лидера. При най-малкото отклонение и нежелано поведение, коригирайте го навреме, за да избегнете по-големи проблеми. Разходките също успокояват, както и общуването с други кучета. За тази агресия си има причина, и вие трябва да разберете откъде е провокирана и ясно да му покажете, че вие не желаете такова нещо :)

#579 Потребителят е офлайн   terra09 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 October 2011 - 02:56 PM

да ,и аз мисля че грешката е наша при възпитанието и ние много силни искаме да го корегираме.жиботът е пред нея.не мислим да я продаваме или нещо подобно искаме да се корегираме.за жалост и при нас се получи нещо подобно започнах да уча в чужбина и тя остана само със родителите ми,те я глезят,позволяват и всичко.по цял ден е с баща ми не остава сама но и той здрабословно не е много добре и не може да я изкарва на разходка.ние живеем в къща с голям двор и тя бяга там играе си.на главен път сме и тя вижда хора но може би провлема е защотото през оградата ги вижда ,а хората който идват в нас на гости са от тези хора който не обичат домашни животни и се налага винаги да я държим на страна защото и тя не ги харесва и се спуска да хапи . тя е умна и разбира всичко,малко е ината ама мисля че и това е наша грешка. опасявахме се да не да се окаже че има някакъв здравословен проблем (нещо в главата), но вече не мислим така защото до сега само с ушичките имахме 2 пъти проблем и козинката много пада.не е глуха не е сляпа няма нищо странно освен поведението и.от 2 години не живея с нея иначе всяка година си ходя по 3 пъти,когато ме види е много щастлива играем си но последният пат и мен посегна да ухапи защото си беше скъсала играчката а аз посегнах да я взема от устата и да я хварля ,тя има много играчки постоянно купуваме защото тя максимум месец и ги къса а се притесняваме да не глътне някое парченца.Преди една седмица говорих с родителите ми и те ми казаха че вечерта докато са спяли (тя спи при тях на леглото като бебе посердата им) е ухапала бащами по праста на кръка а до сега сме нямали такъб проблем вечер,постоянно си спешепри мен само когато и стане гурещо си отиваше в нейното легло или ляга някаде другаде,случвало ми се е в саня си да се обращам и да я позатискам лекичко но никога не ме е хапала,незнаме какво е станало нея вечер.мисля когато се прибера да потърся малко помощт и от треньор и за нея и за нас.

#580 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 October 2011 - 04:00 PM

Здравейте,в другата тема Ви пуснах линк за намордник.Горещо Ви препоръчвам освен тук да пишете и там.Темата се чете от много хора,които реабилитират кучета с поведенчески проблеми и могат да Ви насочат.Ще има и мнения,които е по-добре да игнорирате.Отсявайте информацията и дайте повече данни за животът на кучето в момента.Отделни ситуации и неговите реакции.Във ваша помощ е и да споделите в кое населено място живеете,за да Ви насочат към треньор с опит и добри препоръки.
Успех и поздрави
РС>Видях че не живее при Вас.Родителите Ви ще се съгласят ли да работят с треньор?
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

• (50 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема