Dog.bg Форуми : Въпроси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (50 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси

#601 Потребителят е офлайн   Ивет :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 November 2011 - 10:03 AM

Не става да пишка, а иска да е до мен или да си играе :Х как да му обясня, че трябва да съм луд,а за да стана в 7 да си играем :D с пишкането напредваме почти го прави само на вестника в банята ама с акането имаме проблем. Ще търпя какво да го правя нали си го обичам :P

#602 Потребителят е офлайн   ludmilah Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2011 - 10:55 PM

Здравейте,имам малко въпросчета за вас.Ако може да ми помогнете със вашият опит.За първи път имам кученце нямам много опит в отглеждането макар че съм изчела всичко възможно.Моя френчи е много сладичък и аз много си го обичкам но ми е много лош.Незнам дали е било и при вас така, но страшно много ни хапе на моменти го хваща бяса и е неукротим.Не ни слуша изобщо.на 3 месеца е и не се спира за секунда.яде всичко каквото му падне пред муцунката а най- много обича крака и раце.Мисля че това хапане е защото го сърбът зъбките но незнам дали е от това и дали изобщо ще спре.Просто искам най доброто за кученцето ми дано не ви притеснявам но искам съвет.Дали и при вас е било така?И как сте се справили.Благодаря предварително.Искам да разбера дали е нормално или просто ни е лошичък.Но все пак си го Обичкаме много макар и с рани и синини по рацете и краката :):):).Прощава му се всичко :)

#603 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2011 - 10:42 AM

Просто не толерирайте такова поведение .В този подфорум , ще намерите подобни теми и въпроси
My link
User's Signature

Качена снимка

#604 Потребителят е офлайн   ludmilah Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 November 2011 - 12:03 PM

Страшно много ти благодаря ще прочета всичко и ще се постарая да изпълня инструкциите.Много ще ми помогне този под форум.Благодаря още веднъж.

#605 Потребителят е офлайн   Tanichka Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2011 - 11:42 AM

Здравейте, имам нужда от малко помощ. Търсих къде ли не, но не успях да намеря решение, и искренно се надявам Вие да ми помогнете.
Ние сме вече на почти 2 годинки, но от няколко месеца насам моя френчи не спира да лае. По цял ден е сам в къщи( защото сме на работа и няма как), и съседите го чуват и ни казват че постоянно е така. Спира за малко и пак започва. Скача по външната врата и стената до нея. Всичко е надрано, дори мазилката е свалена вече . Дръжката на вратата е в същото състяние. :ud_009:
Пробвахме какво ли не: започнахме да му говорим, да му оставяме наши дрехи, играчки постоянно си има, лакомства... Но няма резултат. Чака ни да се приберем и тогава започва да си играе с тях, или най-често ляга и веднага заспива.
А от както е при нас (1г. 10мес.), си го оставяме самичък, и преди си лаеше но мн малко и никой не го чуваше. А сега е мн зле положението, като включим и това че обръща целия апаратмент с главата надолу, понеже му го оставяме да си се разхожда и да не му е скучно :wink:
Надявам се някой да сподели своя опит, ако е чувал нещо или каквото и да било друго.

Предварително Ви благодаря!
User's Signature

Качена снимка

#606 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 12:05 PM

Кучето само у дома
User's Signature

Качена снимка

#607 Потребителят е офлайн   tatianat Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 12:31 PM

здравейте, моля някой да ми помогне със съвет. преди два дена ми подариха френски булдог на две години ( страхотна сладурана - Раллу се казва). Предните стопани не можеха да задържат кучетата, които отглеждаха в дома си поради здравословен проблем на едно от децата си. Знам, че ще и бъде трудно да свикне с нов дом и нови стопани, но ние ще направим всичко възможно да се чуства обичана и желана. Като поведение засега се държи добре, като се има в предвид стреса който преживява, но за съжаление отказва да се храни с храна, която е консумирала до този момент. Вчера хапна малко кашкавал, но аз неискам тя да свиква с храната, която ние консумираме. Спазих ме инструкциите, които предните стопани ни дадоха за това каква храна обича. Купихме същата ( Роял Канин с пилешко месо) но изобщо не я поглежда. МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТ КАКВО ДА ПРАВЯ! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ! :smile:

#608 Потребителят е офлайн   bojkataara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 04:24 PM

Здравей tatianat.
Аз обикновено слагам нещо в гранулите- накълцано пилешко(бяло)месо, извара(не сирене защото е солено), малко качествена консерва кучешка храна...
В момента кучето преживява стреса от раздялата със стопаните си и преместване в нов дом, затова е нормално да има отказ от хранене, но не се притеснявай, ще започне да се храни нормално!
Оставяй купичката с храна по 15-20минути и след това я прибирай до следващо хранене, не я дръж по цял ден на разположение! Това не важи за водата която, трябва да е на разположение(сменяна постоянно с прясна) винаги!
Успех дано съм бил полезен :rc_036:
User's Signature

Летисия-Мишел Де Ла Гюм Уж Френч :)))

#609 Потребителят е офлайн   tatianat Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 06:08 PM

много ти благодаря bojkataara за съвета. ще пробвам да добавя и малко консерва при гранулите. пак ще пиша. поздрави Таня

#610 Потребителят е офлайн   Valka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating
Публикувано: 01 December 2011 - 09:11 AM

И аз така го разнообразявам от време на време с малко консерва в/у гранулките. Сега ще пробваме консерва на Хепи Дог....
User's Signature

Качена снимка

#611 Потребителят е офлайн   ATT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2011 - 10:58 AM

Може да сложите и кисело мляко, но само с ниска масленотс 0.1% , много им е вкусно :)
User's Signature

Качена снимка

#612 Потребителят е офлайн   tatianat Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 December 2011 - 02:35 PM

благодаря на всички за дадените съвети :) нашата госпожица започна да се храни от вчера, но имам още един проблем, който също се надявам да отмине. откакто е с нас всички нужди ги прави в къщи, а не навънка :( но за сега проявяваме разбиране, че тя още е в стрест.

#613 Потребителят е офлайн   ATT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2011 - 10:00 AM

Трябва и време,да се адаптира , смяната но дома нови хора, нови миризми за тях е голям стрес.
User's Signature

Качена снимка

#614 Потребителят е офлайн   tatianat Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 December 2011 - 09:23 AM

за съжаление разбрахме защо тя си върши всички нужди в къщи. предните стопани са я научили на това и сега се чудя дали ще успеем да я накараме да ги върши навънка. моля помагайте със съвети.

#615 Потребителят е офлайн   berguni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2011 - 05:28 PM

Попадал съм на подобен проблем,като цяло разкарвайте кучето колкото можете повече за да му хареса навън и когато си свърши работата навън го поощтрявайте дайте му някаква награда и до 1-2 седмици ще има ефект :)

#616 Потребителят е офлайн   Valka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating
Публикувано: 04 December 2011 - 07:32 PM

Показване на мнениетоtatianat, в 04 December 2011 - 09:23 AM, написа:

за съжаление разбрахме защо тя си върши всички нужди в къщи. предните стопани са я научили на това и сега се чудя дали ще успеем да я накараме да ги върши навънка. моля помагайте със съвети.

Леле....как може да има такива хора....ужас, но сега ти трябва да се справиш с това ......ще успеещ с повече търпение и воля......почваш все едно е малко кученце...просто може да отнеме повече време,но не се отказвай....... тук има полезни съвети : http://forum.dog.bg/...BD%D0%B8%D0%B5/ виж малко по надолу има точно за големи кучета :))) Успех
User's Signature

Качена снимка

#617 Потребителят е офлайн   keli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2011 - 07:45 PM

Каква е най- подходящата възраст да се вземе френски булдог?

#618 Потребителят е офлайн   bojkataara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2011 - 09:47 PM

3-4 месечна възраст за кученцето! :ba_025:
18г. навършване на пълнолетие за стопанина! :ab_041:
User's Signature

Летисия-Мишел Де Ла Гюм Уж Френч :)))

#619 Потребителят е офлайн   tatianat Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 05 December 2011 - 09:50 AM

благодаря на всички за полезните съвети. разбира се, че ще имаме търпение с нашата госпожица. за една седмица много се привързахме към нея. неискам и да си помислям да я връщаме. сигурна съм, че след време всичко ще бъде наред.
Лека и успешна седмица на всички!
Таня

#620 Потребителят е офлайн   Ioana_ts Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 January 2012 - 12:12 AM

Здравейте,имам френски булдог/женски/ на година и осем месеца.Преди 2 месеца и беше направена операция с диагноза Диафрагмална херния.Кучето ми по принцип е с проблемно хранене и преди операцията понеже има и гастрит.Сега го храня с Роял Канин за проблемен стомах.Приема всякакви други лакомства,/бисквити,пръчки и др./но не мога да го накарам да се храни редовно с обичайната му храна.Дайте ми съвет,искам да го накарам да се храни редовно.Извинявам се предварително ако съм публикувала на грешото място или се повтарям.

Темата е слята! Моля ви, не отваряйте нови теми, при вече съществуващи такива!
МОД

• (50 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема