Въпроси
Публикувано: 03 January 2012 - 12:18 AM
Пробвали ли сте да овкусявате гранулите с пастет или консерва или да ги обърквате с кисело мляко?
Публикувано: 03 January 2012 - 08:17 PM
А да смените марката с друга,пак за стомах?
Публикувано: 04 January 2012 - 11:48 PM
Пробвали сме и със смяна на гранули и с готвено,яде 2 дена и пак спира.Правихме и пълни кръвни изследвания и ренгенова снимка-всичко е ОК.Изглежда ината и е в повече,но признавам си аз доста и се "моля" да яде.Давайте акъл как да я превъзпитам,защото това си е живо мъчение
Публикувано: 08 January 2012 - 03:45 PM
Здравейте ,
Моя Блек е на 2 месеца и 2 дена :) тежи 3 кг и 250 гр, (това според вас нормално ли е ? ) яде по 200 гр Роял Канин на ден.
Когато го заведох за 2рата ваксина , вета ми каза , че мъника имал "меча стъпка" . ( прустчетата на предните лапи малко са раздалечени като стъпва на тях) все едно пази баланс . Сега му давам калции по 1/2 таблетка сутрин и 1/2 следобед . Според вас това ще помогне ли ?
Моя Блек е на 2 месеца и 2 дена :) тежи 3 кг и 250 гр, (това според вас нормално ли е ? ) яде по 200 гр Роял Канин на ден.
Когато го заведох за 2рата ваксина , вета ми каза , че мъника имал "меча стъпка" . ( прустчетата на предните лапи малко са раздалечени като стъпва на тях) все едно пази баланс . Сега му давам калции по 1/2 таблетка сутрин и 1/2 следобед . Според вас това ще помогне ли ?
Публикувано: 09 January 2012 - 01:53 PM
Може причината да са слаби стави ,дълги пръсти(по -коректно е да се казва "продълговати"),меки лапи и т.н.Кое точно е ,няма как да знаем , а и кученцето е много малко все още! Обикновенно това си е заложено от родителите, а може и да се появи при определен начин на отглеждане.
Даване на калций на толкова малко кученце
...дано да има основателна причина за това!
Даване на калций на толкова малко кученце

Публикувано: 23 January 2012 - 02:12 PM
Здравейте,
Ще се повторя,писах в темата за храната но видях,че никой не е писал там от няколко месеца,затова ще попитам тук. Реших да сменя храната на моето куче от Проплан на Акана Пасифика, но при смесването на двете,където Акана е малко количество кучето пие много вода, а в състава и не видях да има нещо,което причинява такава жажда.Ако някой знае нещо да помогне,за да знам дали да я сменям овреме. Благодаря предварително.
Ще се повторя,писах в темата за храната но видях,че никой не е писал там от няколко месеца,затова ще попитам тук. Реших да сменя храната на моето куче от Проплан на Акана Пасифика, но при смесването на двете,където Акана е малко количество кучето пие много вода, а в състава и не видях да има нещо,което причинява такава жажда.Ако някой знае нещо да помогне,за да знам дали да я сменям овреме. Благодаря предварително.
Публикувано: 23 January 2012 - 10:11 PM
cowgirl, в 23 January 2012 - 12:12 PM, написа:
Здравейте,
Има разбира се тя е основно с рибно месо :), аз съм я хранили и е много добра, но това ,че предизвиква жажда и е недостатък
Публикувано: 24 January 2012 - 08:28 PM
http://forum.dog.bg/...ведение/ Тук има доста информация,макар,че вашето куче е още бебе може да намерите полезни съвети. Важно е да сте търпеливи, да му отделяте нужното време и внимание и нещата ще се получат.