Dog.bg Форуми : Въпроси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (50 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси

#681 Потребителят е офлайн   dessymar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 August 2012 - 10:20 PM

Показване на мнениетоKAIPY, в 28 August 2012 - 10:15 PM, написа:

Ми щото е мопс затова:db_046:

Да бе , вярно!!!!!!, да го връщам тогава :re_037: аааааа, НЕ, ПО - ДОБРО

Прикачена снимка :wub: Прикачена снимка

когато ти донеса, донесаАААА внучета, да не кажеш нещо :wg_053:

#682 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2012 - 08:09 AM

:db_046: А,аз какъв мъж съм уговорила за Бора(е за сега мога да и го покажа само на снимка) , а тя къде се влюбила.... :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#683 Потребителят е офлайн   dessymar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2012 - 11:03 AM

Показване на мнениетоChiita, в 30 August 2012 - 08:09 AM, написа:

:db_046: А,аз какъв мъж съм уговорила за Бора(е за сега мога да и го покажа само на снимка) , а тя къде се влюбила.... :dh_188:

може да е разноглед, ама има пари :db_046: , нека се обичат младите :md_064:
моето е нищо, да видиш сестра и по какво е залитнала

#684 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2012 - 10:42 AM

Показване на мнениетоdessymar, в 28 August 2012 - 09:53 PM, написа:

Защо, 90% от хората които видят кучето ми, ме питат: -Това МОПС ли е!!!!! :ab_041: ЗАЩО

:af_089:
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#685 Потребителят е офлайн   dilqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2012 - 01:17 PM

Вие пък сега мопсовете зачекнахте нямате ли си друга работа Качена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка
Те просто са малко по пухкави Качена снимкаКачена снимка

#686 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2012 - 04:14 PM

Показване на мнениетоChiita, в 10 September 2012 - 11:42 AM, написа:

Показване на мнениетоdessymar, в 28 August 2012 - 09:53 PM, написа:

Защо, 90% от хората които видят кучето ми, ме питат: -Това МОПС ли е!!!!! :ab_041: ЗАЩО

:af_089:
Прикачен файл 391684_493745893970287_1445214262_n.jpg

заради бедната им обща култура :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#687 Потребителят е офлайн   ATT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2012 - 10:24 PM

Ааа, Рени уникална снимка ! :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#688 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2012 - 08:20 AM

Нали ...и на мен страшно ми хареса -просто почти всички въпроси ,които съм чувала и всичко което съм си мислила за френчитата е вътре :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#689 Потребителят е офлайн   adidas Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 September 2012 - 10:05 AM

Здравейте,
имам следния въпрос. До колко месечна възраст се променя шарката на френските булдоци? Когато я взех на 45 дни беше изцяло черна с бяло, но от месец на сам се появява така нареченото "тигрово" при булдоците,тъ ;) въпроса ми е колко продължава тази промяна на цвета на козината?
Предварително ви благодаря!

#690 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2012 - 07:09 PM

Може да се променя до 2-3 годишна възраст т.е. шарките да се увеличават.
User's Signature

Качена снимка

#691 Потребителят е офлайн   adidas Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 September 2012 - 10:23 AM

Показване на мнениетоChiita, в 20 September 2012 - 05:09 PM, написа:

Може да се променя до 2-3 годишна възраст т.е. шарките да се увеличават.

Chiita благодаря ти много за бързия отговор, имам и още един въпрос - кученцето ми е много умно по принцип, седни - сяда, тук - идва на секундата и др. но защо е толкова трудно да и суздам хигиенните навици? Надявам се просто френските булдоци да са по упорити от необходимото, а не грешката да е в мен.
Иначе искам да споделя с всички - няма такава уникална,забавна и привлекателна порода кучета като Френчитата!

#692 Потребителят е офлайн   Svetletoo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 October 2012 - 09:25 AM

Здравейте, преди около месец си купих френски булдог. Тя вече е на 2 месеца и 20 дни. Много е сладка и мила, но когато реши хапе доста. Всички ми казват, че е още бебе и си чеше зъбите, но аз вече взех да се притеснявам. Яде ми чехлите и мебелите и прави бели където пожелае. Вече цял месец се опитвам да я науча къде трябва да си върши работата, когато пожелае го прави, но не всеки път. Купих й пелени с феромони, препарати с горчив вкус и по цял ден гледам "Говорещия с кучета" и чета форумите, но никакъв резултат. Много ще се радвам, ако ми помогнете, защото не искам като се прибирам от работа кучето ми вместо да ми се радва да ме хапе и да започвам да чистя.
User's Signature

Качена снимка

#693 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 15 October 2012 - 09:35 AM

На 2 месеца няма как.Хапането ще го израсте.Казвай й строго НЕ когао започне да те хапе и я игнорирай.Или и бутай играчка или кокал от пресована кожа в устата когато започне.За ходенето по нужда някои се научават по-бързо други не толкова.Спазвай си като правило след всяко хранене,игра и сън веднага на пелената.Нека стои на едно и също място не я мести.
Зареди се с търпение все пак си имаш бебе кченце,това е като да отглеждаш малко човешко бебе :ab_041: Яде,играе,ака и пика.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#694 Потребителят е офлайн   Svetletoo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 October 2012 - 09:47 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 15 October 2012 - 09:35 AM, написа:

На 2 месеца няма как.Хапането ще го израсте.Казвай й строго НЕ когао започне да те хапе и я игнорирай.Или и бутай играчка или кокал от пресована кожа в устата когато започне.За ходенето по нужда някои се научават по-бързо други не толкова.Спазвай си като правило след всяко хранене,игра и сън веднага на пелената.Нека стои на едно и също място не я мести.
Зареди се с търпение все пак си имаш бебе кченце,това е като да отглеждаш малко човешко бебе :ab_041: Яде,играе,ака и пика.

Благодаря много, просто имам и заек, който се мисли явно за куче и не дава да го пипнеш, не искам и кучето ми да става такова. А по въпроса с акането и пишкането, мисля, че го прави нарочно.
User's Signature

Качена снимка

#695 Потребителят е офлайн   borislava_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2012 - 10:57 AM

Здравей!И при мен е абсолютно същото положение,само че кучето е мъжко.Постоянно ми хапе краката и ръцете и то супер силно.Казвам ме строго"не",но си мисли,че си играя с него и продължава.Сутринта след като му казах "не" го игнорирах и като че ли поспря...след това пак правеше опити да ме захапе,но поне не толкова силно..няма как,бебета са.А за хигиенните навици е същото...една сутрин 20мин стояхме в банята,накрая като излезна се изпишка на коридора.Чудя се за тези спрейове,с които пръскаш мястото и кучето само там щяло да ходи..дали си заслужават?Понякога е много послушен и добър,но в други моменти е истински звяр :ab_041: и много обича да тича из стаята :dog: Надявам се,че ще се научим в банята,но все пак е при нас от 2 седмици,не мога да очаквам чудеса.Иначе за ината,определено го имат.Един ден докато готвих не можах да му обърна толкова внимание,той спря на едно място,изчака ме докато го погледна и като го погледнах моментално се изпишка,гледайки ме строго в очите.Явно си е от породата

#696 Потребителят е офлайн   ATT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2012 - 11:08 AM

Спрейовете при нас нямаха бсолютно никакъв ефект, това с пишкането е нормално ще се научи. А поведението на кученцето зависи изцяло от вас. :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#697 Потребителят е офлайн   Svetletoo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 October 2012 - 11:38 AM

Показване на мнениетоborislava_, в 15 October 2012 - 10:57 AM, написа:

Здравей!И при мен е абсолютно същото положение,само че кучето е мъжко.Постоянно ми хапе краката и ръцете и то супер силно.Казвам ме строго"не",но си мисли,че си играя с него и продължава.Сутринта след като му казах "не" го игнорирах и като че ли поспря...след това пак правеше опити да ме захапе,но поне не толкова силно..няма как,бебета са.А за хигиенните навици е същото...една сутрин 20мин стояхме в банята,накрая като излезна се изпишка на коридора.Чудя се за тези спрейове,с които пръскаш мястото и кучето само там щяло да ходи..дали си заслужават?Понякога е много послушен и добър,но в други моменти е истински звяр :ab_041: и много обича да тича из стаята :dog: Надявам се,че ще се научим в банята,но все пак е при нас от 2 седмици,не мога да очаквам чудеса.Иначе за ината,определено го имат.Един ден докато готвих не можах да му обърна толкова внимание,той спря на едно място,изчака ме докато го погледна и като го погледнах моментално се изпишка,гледайки ме строго в очите.Явно си е от породата

Да и аз това викам според мен всички неща ги прави умишлено, а не защото е бебе и не разбира. От моя опит ще ти кажа, че спрей не помага.
User's Signature

Качена снимка

#698 Потребителят е офлайн   borislava_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2012 - 04:24 PM

И аз така си мисля,но вече се чудя какво да правя..пишка и ака навсякъде..сутрин стоим в банята супер много време,веднъж се изпишка там,похвалих го,наградка,всичко както си му е редът,като излезнахме,пак се изпишка на коридора и си чакаше наградата :ab_041: Иначе не го е страх примерно,защото докато стоим и го чакам почва да гризе шкафът,тоалетната :ab_041: и само чака да излезне,за да си свърши работата.Не знам вече как да го науча в банята :dog:

#699 Потребителят е офлайн   dessymar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2012 - 07:11 PM

Показване на мнениетоborislava_, в 16 October 2012 - 04:24 PM, написа:

И аз така си мисля,но вече се чудя какво да правя..пишка и ака навсякъде..сутрин стоим в банята супер много време,веднъж се изпишка там,похвалих го,наградка,всичко както си му е редът,като излезнахме,пак се изпишка на коридора и си чакаше наградата :ab_041: Иначе не го е страх примерно,защото докато стоим и го чакам почва да гризе шкафът,тоалетната :ab_041: и само чака да излезне,за да си свърши работата.Не знам вече как да го науча в банята :dog:

когато станете от сън ,го вземете на ръце и го заведете на вън , а не в банята , да не стане така, че после да питате, как да не пикае в банята или когато види плочки да си пикае, щото си мисли , че това е банята :ab_041: , постепенно ще свикне :ab_041:
а пишка и ака, защото е малко, зависи от вашето постоянство и отделено време :ae_085:

#700 Потребителят е офлайн   dessymar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2012 - 07:25 PM

Прикачена снимка

• (50 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36