Dog.bg Форуми : Въпроси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (50 Страници) +
  • « Първа
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси

#721 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 November 2012 - 03:51 PM

Какво ви е мнението за храните на Pro Plan?По-добри ли са от тези на Роял Канин?Защото нашия нещо не я харесва май-май на рояла храната и мисля да му я сменя. :dog:
User's Signature

Качена снимка

#722 Потребителят е офлайн   ATT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2012 - 04:34 PM

Рояла, далеч не е качеството за което я представят. Има доста качествени храни на пазара на цената на Роял Канин, Про План също е доста прехвалена, сега има доста богат избор от храни висок клас хипоалергенни, грайн фрее и т.н.
User's Signature

Качена снимка

#723 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2012 - 05:59 PM

Показване на мнениетоATT, в 09 November 2012 - 05:34 PM, написа:

Рояла, далеч не е качеството за което я представят. Има доста качествени храни на пазара на цената на Роял Канин, Про План също е доста прехвалена, сега има доста богат избор от храни висок клас хипоалергенни, грайн фрее и т.н.

Например?Може ли марка?Нещо,което сте ползвали и ви е харесало

User's Signature

Качена снимка

#724 Потребителят е офлайн   ATT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2012 - 06:09 PM

Oliver's Petfood, Orijen, Taste of wild, Akana в момента за тези се сещам . Това е много малка част от храните и трябва да знаете,че на всяко куче му се отразяват различно, за това първо пробвайте.
User's Signature

Качена снимка

#725 Потребителят е офлайн   tatianat Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 November 2012 - 10:59 PM

здравейте,

искам да купя зимно палтенце на нашата Ралу ( на 3 г е), но нещо немога да се ориентирам с размерите. моля да ми помогнете с информация.

поздрави
Таня

#726 Потребителят е офлайн   borislava_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2012 - 04:57 PM

Здравейте и от мен!И аз имам въпрос относно храната-сега сме на Хепи Дог,но един ветеринар ни каза,че изобщо не била качествена и т.н.Мисля да минем на Еукануба,защото за Роял Канин чета много противоречиви мнения.Какво смятате за тази храна?

#727 Потребителят е офлайн   ATT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2012 - 08:31 AM

Еукануба е същата като Роял Канин от към качество , Хепи Дог е добра храна , аз съм чувала само добри отзиви.
User's Signature

Качена снимка

#728 Потребителят е офлайн   innerismus Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 November 2012 - 12:56 PM

Лео харесва Роял Кънин, добре се развива, хапва умерено и засега не мисля да я сменям
:rc_036:

#729 Потребителят е офлайн   marin4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2012 - 01:41 PM

Показване на мнениетоborislava_, в 16 November 2012 - 04:57 PM, написа:

Здравейте и от мен!И аз имам въпрос относно храната-сега сме на Хепи Дог,но един ветеринар ни каза,че изобщо не била качествена и т.н.Мисля да минем на Еукануба,защото за Роял Канин чета много противоречиви мнения.Какво смятате за тази храна?

Здравей, Роял Канин е добра реклама и нищо повече. Вет. клиники са пълни само с тази храна и гледат да я продадат, което не е редно, ако е за сметка на здравето на кученцето. Хепи дог е хубава храна, както и Еукануба. Моят съвет е да не се спирате на Роял Канин, но решението е ваше.

#730 Потребителят е офлайн   borislava_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2012 - 01:51 PM

Здравейте,благодаря на всички отговорили!Аз също не искам да се спирам на Роял Канин,но лекарят много ме обърка с това изказване за Хепи Дог...смятах,че е добра храна..мисля,че се отразява добре и на кучо,като изключим това,че може би се чеше от време на време/но пък е нормално,все пак е куче,нали така?/.Коя храна бихте ми препоръчали щом и Еукануба е като Роял Канин?Искам да е нещо качествено,без значение от цената,в крайна сметка сега кучето ми расте,има нужда от най-доброто.Благодаря :dog:

#731 Потребителят е офлайн   marin4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2012 - 01:58 PM

borislava_ , и Еукануба и Хепи Дог са в пъти по-добри от Роял Канин. Ако сте доволна от начина, по който храната се отразява на кученцето, не виждам защо ще я сменяте. За съжаление, има ветеринари, които мислят повече за печалбата отколкото за доброто на животинките...на мен това изказване ми звучи точно с такава цел...

Има три вида кучешки храни, които препоръчвам горещо - Oliver's, Orijen и Acana. Това са наистина качествени храни и мисля, че която и от тях да изберете, няма да сбъркате. Успех! :smile:

#732 Потребителят е офлайн   borislava_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2012 - 02:35 PM

marin4eto,благодаря отново за отговора.Точно в момента гледам acana,но никъде я няма в по-големи количества.От таблицата им в интернет излиза,че трябва да му давам по 250-270гр на ден,но има само по 2,27кг разфасовки.Знае ли някой в Пловдив къде мога да я намеря или в интернет поне в по-голям грамаж,за да не купувам на три пъти,а на веднъж?И още един въпрос...знам,че по козината,енергията на кучето и т.н.се разбира как се отразява храната му,но има ли точни признаци?

#733 Потребителят е офлайн   dessymar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2012 - 03:50 PM

Показване на мнениетоborislava_, в 17 November 2012 - 02:35 PM, написа:

marin4eto,благодаря отново за отговора.Точно в момента гледам acana,но никъде я няма в по-големи количества.От таблицата им в интернет излиза,че трябва да му давам по 250-270гр на ден,но има само по 2,27кг разфасовки.Знае ли някой в Пловдив къде мога да я намеря или в интернет поне в по-голям грамаж,за да не купувам на три пъти,а на веднъж?И още един въпрос...знам,че по козината,енергията на кучето и т.н.се разбира как се отразява храната му,но има ли точни признаци?

въпреки,че може би не излиза по евтино, смятам ,
малката опаковка за по удачна, за дребни и средни породи,
поради факта, че храната няма време да се окисли, което за мен е важно.
И аз подкрепям съвета на Mrin4eto !!!

#734 Потребителят е офлайн   ATT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2012 - 06:36 PM

Показване на мнениетоborislava_, в 17 November 2012 - 02:35 PM, написа:

Общото състояние на кученцето ,кондиция, козина, можете и по изходния материал да прецените :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#735 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2012 - 10:40 PM

Не знам за вас, но на нас мноооого ни харесва новата храната на рояла Medium Junior . :af_089: :af_089: :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#736 Потребителят е офлайн   dELpI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2012 - 12:01 AM

Моя бандит Рояла въобще не го яде...сега яде на Про План тази със сьомгата и ориза от близо половин година,ако не и повече и му харесва много ( яде я защото има проблеми с козината и ветеринарят я препоръча,а на кучо му харесва много за радост )

P.P. Около 10лв средно и е килото,зависи в кой магазин.
User's Signature

Levski Sofia 1914

#737 Потребителят е офлайн   Djudjka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2012 - 12:11 AM

Здравейте ! Днес най неочаквано за мен се сдобих със второ френчи ... кученцето е на два месеца , бяло - истинска красавица :wub: ако не я бях взела кой знае какво щеше да стане с нея...имам въпрос.Бебето няма никакви ваксини , още утре ще я заведа на ветеринар понеже днес беше късно.Щом е пропусната първата ваксина направо втора ли ще и сложат ? Досега са и давали само паста за вътрешно обезпаразитяване.Много е енергична и игрива - една малка прелест :)
User's Signature

Качена снимка

#738 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2012 - 01:47 AM

Показване на мнениетоDjudjka, в 25 November 2012 - 01:11 AM, написа:

Здравейте ! Днес най неочаквано за мен се сдобих със второ френчи ... кученцето е на два месеца , бяло - истинска красавица :wub: ако не я бях взела кой знае какво щеше да стане с нея...имам въпрос.Бебето няма никакви ваксини , още утре ще я заведа на ветеринар понеже днес беше късно.Щом е пропусната първата ваксина направо втора ли ще и сложат ? Досега са и давали само паста за вътрешно обезпаразитяване.Много е енергична и игрива - една малка прелест :)

Не знам за ваксините,но аз лично с натърпение чакам снимки :))) :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#739 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2012 - 01:47 PM

Показване на мнениетоDjudjka, в 25 November 2012 - 12:11 AM, написа:

Най-новите схеми на ваксинация са 8-12-16 седмица,така че все още нищо не сте пропуснали.
User's Signature

Качена снимка

#740 Потребителят е офлайн   Djudjka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2012 - 02:20 PM

Благодаря за отговорите.Днес я заведох в клиниката и сложихме първата ваксина , следващата е на 15.12.12. Имам и друг въпрос.Мога ли да науча бебето да стой само защото май ще имам голям проблем със стоенето самичка и спането.Дори за малко да изляза от стаята почва да скимти жално жално.Купих и кошче за спане и играчки искам да я науча да стой в него а не постоянно да идва до мен на дивана и да скимти.Как да стане това нещо ? Със другото ми куче не съм имала такъв проблем и незнам как да реагирам.Сега когато стане от кошчето си и дойде до мен опитвайки се и молейки ме с очички да я взема при мен просто не и обръщам внимание.Опитвам се да я игнорирам и тя отново отива в коша си, но как да стане това със спането сама?
User's Signature

Качена снимка

• (50 Страници) +
  • « Първа
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема