Въпроси
Публикувано: 03 September 2013 - 12:25 PM
Цитат
Благодаря Ви предварително,разликата само е,че вече го оставям в хола със затворена спалня,засега не прави никакви бели,днес го разхождах един час преди да тръгна за работа.Като излезнах не лаеше,но в момента,в който се качих на асансьора се разлая...изчаках 10 минути далеч от блока,върнах се..беше спрял и пак започна..моля Ви дайте ми съвет,защото не искам да си имам проблем със съседите
Публикувано: 03 September 2013 - 03:17 PM
Интересувам се от мнения за кучетата на Петъо Графа. Това, което знам за него е, че има развъдник някъде около Пазарджик, но не знам доколко информацията ми е актуална. Искам да попитам и дали той продава кучета от породата Френски булдог. Ако да, как мога да се свържа с него, контакти. Надявам се някой да е запознат. Благодаря предварително :)
Моля , въздържайте се да сьздавате нови теми ,преди да сте разгледали старите.Има няколко подходящи теми, в които да зададете въпроса си.Темата ви ще бъдя слята с тема "Въпроси"
Молбата е към всички потребители!
МОД
Публикувано: 03 September 2013 - 05:50 PM
До колкото знам има още два нови регистрирани развъдника ,за които ще има скоро инфо в темата , но никой от тях не е в Пазарджик
Публикувано: 01 October 2013 - 10:07 PM
http://www.clivir.co...is-in-dogs.html

Публикувано: 10 October 2013 - 10:20 AM
Скоро се появи на нашия пазар бърз тест ,който реагира на IgЕ и е насока за поставяне на диагноза атопичен дерматит.При атопичен дерматит много често алергените може да са няколко или да се алергизира организма към нови.
Пробвала ли си с храна без глутен?
Публикувано: 10 October 2013 - 03:42 PM
Chiita, в 10 October 2013 - 11:20 AM, написа:
Скоро се появи на нашия пазар бърз тест ,който реагира на IgЕ и е насока за поставяне на диагноза атопичен дерматит.При атопичен дерматит много често алергените може да са няколко или да се алергизира организма към нови.
В моменрта го храня с Акана с пиле и картофи, мисля следващата храна да е на NUTRAM Grain Free Salmon & Trout - тя подходяща ли е? Може ли малко по- подробна информация за този тест и къде в Пловдив може да се направи?

Публикувано: 11 October 2013 - 10:18 AM
Цитат
Total IgE antibody / Тотален Имуноглобулин Е антителен тест
(Canine Atopic Dermatitis) .Качествено засичане на IgE.
Незнам дали ви е подходяща храната -четете съставките

Публикувано: 14 October 2013 - 08:40 PM
Публикувано: 29 October 2013 - 11:22 AM
belerefon, в 27 June 2013 - 01:43 PM, написа:
Момиченце е и е останало последно от кучилото.Баща мъжки тигров,майка приличаша на него.На два месеца е с първа ваксина и паспорт.
Цената е 350лв.

от каде е това куче защото много прилича на моето с това петно на главата :)
Публикувано: 19 November 2013 - 11:35 AM
http://prodavalnik.c...doche-i35343377

Публикувано: 19 November 2013 - 12:26 PM

Ако са членове на IKU ,да се самосезират ,че условията явно не са подходящи за отглеждане на френчита , тази снимка говори много !

За качеството да не говорим , но в тази организация не дьржат на предци и доказан произход , издават си им "родословия" , после се сърдят защо FCI и БРФК Не им признават "родословията"
Съвсем на скоро една позната ,която от скоро се е сдоби с мопс , объркала организациите и се свързала с техния клуб Мопс .Задали и въпроси -какъв цвят маска има вашия мопс и с какво го храните ...Отговаря момичето и и се казва ,а не ,трябва да го храните с една определена марка гранули >-тя им казва , че ня я е виждала по зоомогазините в които ходи ....няма проблем ,ще и я изпращат , като стане член.

А явно въпросните са си близо до фермичките виж колко породи развъждат
http://www.555.bg/ph...wODc4OA==/price
Определено ако тази организация иска да има тежест , трябва да си отсее членовете
Публикувано: 01 December 2013 - 09:11 PM
Chiita, в 10 October 2013 - 11:20 AM, написа:
Рени, можеш ли да ми препоръчаш някоя такава храна без глутен?

Публикувано: 02 December 2013 - 08:35 PM
Публикувано: 03 December 2013 - 11:02 AM
Chiita, в 02 December 2013 - 09:35 PM, написа:
TASTE OF THE WILD High Prairie Canine Formula добра ли е? Без глутенова ли е?