Нашето бебе вече е на 3 месеца имаме поставена 3та ваксина на 23.07.2014 миналата седмица и чип.Търся мнения по няколко въпроса.Първо и най-важното - кога да направим първата разходка и колко време на трае тя? Получих доста различни мнения по въпроса от доста ветеринари.От ЦВК ми казват че няма проблем да го изведа 1 седмица след последната ваксина . Не останах доволна от отношението им при посещенията си при тях и смених вета. Другия вет при който вече ходим и сме страшно доволни ни казва минимум 15 дни , както и ни препотозръча кръвна проба на 15 ден да погледнем дали е изградил имунинет? Някой запознат ли е с този кръвен тест , има ли смисъл в него?
И втори въпрос отностно къпането , можем ли вече да се изкъпем с шампоан и моля да ми препоръчате ?Благодаря предварително

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Съответно днес вечерта ще ходим при друг лекар,защото за мен това е пълна глупост,което те ми казаха.....Точно си мислех за Аканата с агнешко,мисля да купя първо от нея да пробвам и после Еукануба просто защото Аканата му се отразяваше много добре в началото,а сега заради проблемите със стомаха като цяло е отпаднал.Сега му давам готвено с малко гранули,т.е.няма да е само на гранули оттук нататък
  Съответно днес вечерта ще ходим при друг лекар,защото за мен това е пълна глупост,което те ми казаха.....Точно си мислех за Аканата с агнешко,мисля да купя първо от нея да пробвам и после Еукануба просто защото Аканата му се отразяваше много добре в началото,а сега заради проблемите със стомаха като цяло е отпаднал.Сега му давам готвено с малко гранули,т.е.няма да е само на гранули оттук нататък