Въпроси
Публикувано: 27 September 2009 - 02:49 PM
КОлко френчита имаш?
Публикувано: 27 September 2009 - 05:05 PM

Супер,разкажи повече за тях,другите колко са големи,от къде са,дай някоя снимка и ние да
им се порадваме,не бъди такъв егоист

Публикувано: 27 September 2009 - 09:59 PM

Къде ги гледате толкова много ?Развъдник ли сте и от кьде са ви кучетата ?Имената им ,може ли?
Публикувано: 30 October 2009 - 05:18 PM

Кученцето ми използва целия апартамент за тоалетна и заради това през час чистя. Когато не е много "опасно" положението използвам бебешки кърпички, но килимите и мокетите ги чистя с "Вениш". Дали може да си създам проблем, защото Чарли души навсякъде и може да му хрумне да ближе пода. Видях, че някои говорят за препарат с ензими, но не съм чувала. Бихте ли ми обяснили. А също спрейовете за отблъскване имат ли ефект, защото мисля да си купя, но приятеля ми се съмнява, че ще върши работа. Благодаря ви предварително

Публикувано: 30 October 2009 - 05:36 PM

Публикувано: 30 October 2009 - 06:03 PM

[/quote]
Досега го свиквах на терасата и имаше минимален ефект, правих по съвети от форума точно това - гушкане, галене, бисквитки, след като ходи на правилното място. Сега обаче ще се местим в банята, защото стана много студено

Благодаря ти minkmink за съвета, надявам се на ефект скоро... Ако си купя спрей ще дам мнение

Публикувано: 30 October 2009 - 06:16 PM

Но си е харесал само едно ъгълче, и ака и пишка там, не из цялата стая. Мислех да го уча в банята, но няма смисъл, имаме 15 дни до последната ваксина и после почваме навън.....
Иначе аз бърша със суха кърпичка и после с мокра, слиед всяка беля, и сутрин и вечер мия.
Публикувано: 30 October 2009 - 06:33 PM

Но си е харесал само едно ъгълче, и ака и пишка там, не из цялата стая. Мислех да го уча в банята, но няма смисъл, имаме 15 дни до последната ваксина и после почваме навън.....
Иначе аз бърша със суха кърпичка и после с мокра, слиед всяка беля, и сутрин и вечер мия.
Странно ние имаме на 3-ти ноември втора ваксина, после 20 дни до 3-та и после 10 дни... става повече от месец преди да може да излиза

Публикувано: 31 October 2009 - 11:17 AM

Публикувано: 01 November 2009 - 01:19 PM
Ами.. на бръчките им.. Понеже Джако е с бяла муцунка и вчера забелязохме, че е малко позачервена.. И това за вазелина го бях чела някъде..

Публикувано: 02 November 2009 - 04:06 PM

Биха му и някакво противоалергично заедно с ваксината, за да не направи алергия. Много се притеснявам, при вас как беше?
Публикувано: 02 November 2009 - 04:09 PM

Биха му и някакво противоалергично заедно с ваксината, за да не направи алергия. Много се притеснявам, при вас как беше?
Ние утре ще му слагаме и все още не мога да кажа, но според мен отидете отново на лекар. Стискам палци всичко да е наред!!!