Въпроси

Публикувано: 02 November 2009 - 04:43 PM
На кой производител е ваксината ,в паспорта трябва за пише

Публикувано: 02 November 2009 - 04:50 PM
Изключително ,странна практика,ако кучето не е имала предишна реакция.Да не говорим че понякога се среща и чувствителност кьм алергозана(да се чудиш кое е предизвикало симптомите)
И наистина е резонен въпроса каква точно е ваксината?

Публикувано: 02 November 2009 - 04:51 PM
вече не скимти толкова, но иска да се гушка в мене.....дали повръщането не му беше от возенето в колата....ама до сега съм го возила 4-5 пъти, все пак от 150км си го докарах и нямаше проблем.....

Публикувано: 02 November 2009 - 05:09 PM
Наблюдавайте го , вероятно до утре всичко ще е наред
Дано,
искам да ви попитам и друго - коя клиника бихте ми препоръчали? Оставам с впечатление, че там, кадето ходя не са много ноясно какво правят
 Препоръчаха ми много Син кръст, какво ще кажете? До сега 2 пъти сме ходили в тази зад хотер Родина, за София говоря....
   Препоръчаха ми много Син кръст, какво ще кажете? До сега 2 пъти сме ходили в тази зад хотер Родина, за София говоря....

Публикувано: 02 November 2009 - 09:06 PM
До сега 2 пъти сме ходили в тази зад хотер Родина, за София говоря....
[/quote]
Сега си обяснявам някои неща,там в тази клиника за всичко слагат алергозан

аз съм ходила там когато Кара беше с демодекоза.Не останах доволна и след 2-3
посещение ги смених.Няма да коментирам как искаха да я лекуват,защото е абсурдно.
Аз лично бих препоръчала Ита Вет

Публикувано: 03 November 2009 - 02:02 PM

Играе си, и да го похваля - започна да пишка само върху памперса

Но вчера ми изкара акъла направо....
Явно е по-послушен от брат си
 Чарли го водя до пеленката, хем след хапване, и той започва да я яде и гризе и я прави на парчета
  Чарли го водя до пеленката, хем след хапване, и той започва да я яде и гризе и я прави на парчета   Мисля, че няма да се научи никога да я използва по предназначение ...
  Мисля, че няма да се научи никога да я използва по предназначение ...   

Публикувано: 04 November 2009 - 07:38 PM
Ами, много добре
 по никакъв начин не реагира - поспа си след това и му мина
  по никакъв начин не реагира - поспа си след това и му мина   Питах вета за алергозана и по-точно дали е нормално заедно с ваксината да му се слага. Каза ми, че няма такава практика. Единственото, което според него може да наложи това е, ако в паспорта пише, че кучето е проявило някаква алергия.
 Питах вета за алергозана и по-точно дали е нормално заедно с ваксината да му се слага. Каза ми, че няма такава практика. Единственото, което според него може да наложи това е, ако в паспорта пише, че кучето е проявило някаква алергия. Каза ми също да купя на Чарли някаква дрешка за зимата, за да не му е студено

Това е

Целувки на Айк от нас!

Публикувано: 04 November 2009 - 09:49 PM
Ами, много добре
 по никакъв начин не реагира - поспа си след това и му мина
  по никакъв начин не реагира - поспа си след това и му мина   Питах вета за алергозана и по-точно дали е нормално заедно с ваксината да му се слага. Каза ми, че няма такава практика. Единственото, което според него може да наложи това е, ако в паспорта пише, че кучето е проявило някаква алергия.
 Питах вета за алергозана и по-точно дали е нормално заедно с ваксината да му се слага. Каза ми, че няма такава практика. Единственото, което според него може да наложи това е, ако в паспорта пише, че кучето е проявило някаква алергия. Каза ми също да купя на Чарли някаква дрешка за зимата, за да не му е студено

Това е

Целувки на Айк от нас!
Браво на милото бебе, браво

За дрешките - вчера видях страхотен анцунг за Айк
 Черен , с бели надписи.......
  Черен , с бели надписи.......и каишка му харесах, но от нея ще се въздържа......с камани Сваровски.....260лв....дали някой купува такива неща за кучето си?

Публикувано: 04 November 2009 - 10:09 PM
 Много ме радва
 Много ме радва   

Публикувано: 05 November 2009 - 01:45 PM
 Много ме радва
 Много ме радва  
Айк е кротък, ама и аз го стягам де....Днеска например спи от сутринта, стане, наяде се и пак легне....Виж вечер е друго, като започне към 8 до към 11 полудява... тича, лае, беснее

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +