Публикувано: 18 September 2009 - 02:35 PM

Аз пък ги определям френчита като порода "лизачи" и нещо средно между прасенце и прилеп
  Аз пък ги определям френчита като порода "лизачи" и нещо средно между прасенце и прилеп   

Публикувано: 18 September 2009 - 11:17 PM

Публикувано: 19 September 2009 - 08:55 AM

Публикувано: 19 September 2009 - 11:43 AM
 Как може такива работи, дявол вкъщи и то два, и съм абсолютно сигурна че постоянно им се радваш и ги гушкаш. Направо незнам къде ти е бил акъла
 Как може такива работи, дявол вкъщи и то два, и съм абсолютно сигурна че постоянно им се радваш и ги гушкаш. Направо незнам къде ти е бил акъла   
  и май и аз съм заразена!
  и май и аз съм заразена!   

Публикувано: 19 September 2009 - 12:20 PM

Публикувано: 22 September 2009 - 11:22 AM

Публикувано: 22 September 2009 - 01:47 PM

Публикувано: 22 September 2009 - 01:47 PM

и аз й викам че туй не е мопс и тя ми казва : '' е как да не е ти не знаеш ли породите това е чистокръвен мопс "
 и аз й викам че туй не е мопс и тя ми казва : '' е как да не е ти не знаеш ли породите това е чистокръвен мопс "   
   аз напр паднах от смях толкова заблудени хора
 аз напр паднах от смях толкова заблудени хора   

Публикувано: 22 September 2009 - 05:32 PM

Публикувано: 22 September 2009 - 05:32 PM

Публикувано: 30 September 2009 - 12:07 PM
 Учудващо е обаче че хората вече познават породата и ме питат директно "това френски булдог ли е?"
 Учудващо е обаче че хората вече познават породата и ме питат директно "това френски булдог ли е?"

Публикувано: 05 October 2009 - 08:23 PM
 и аз оставам много учудена...когато кажа френски булдог..и хората обикновенно казват ,,а онези лошите'' или ,,аа дето стават едни големи и дебели''...
 и аз оставам много учудена...когато кажа френски булдог..и хората обикновенно казват ,,а онези лошите'' или ,,аа дето стават едни големи и дебели''... 

Публикувано: 01 December 2009 - 09:02 PM
 Как да реагираш в такъв момент, е насмях се, бабичката знаеше породата а младото момче не а и куче има...
  Как да реагираш в такъв момент, е насмях се, бабичката знаеше породата а младото момче не а и куче има...