кучето ми си яде акото.Защо?
Публикувано: 23 November 2005 - 11:23 AM
Няма много информация за това колко често го прави, в какви ситуации, на каква възраст е. Но съм срещала случаи на кучета, които се опитват да си "скрият" изпраженията и затова ги ядат.
Публикувано: 23 November 2005 - 11:30 AM

allure&Jack Ray
Публикувано: 23 November 2005 - 11:43 AM
Цитат
Аз лично, но това вече си е мой начин на действие, бих си му направила едно кръвно изследване. просто да съм сигурна, че всичко е наред. Но с младо куче.. да ти кажа, те много обичат сладкишите, които биват сервирани наляво-надясно b) . Доста често си правят като млади пирове с "шоколадов" цвят cheers b) .
Инъче искам да ти кажа, че моята ветеринарка избягва даването на допълнителен калций и витамини. Дават се само според нея само при доказана липса и то за кратко време. Аз бих внимавала с тези добавки. А колкото до храната, аз храня кучето ми с Хилс, но той е северна порода и редовно има нужда от добавяне на омега 3 и 6 и цинк. Затова като забележа, че започва да се появява недостига, тогава реагирам. Просто всички породи си имат специфични изисквания, а да не говорим, че всеки индивид може да ги има r) .
Публикувано: 23 November 2005 - 11:49 AM
Цитат
Цитат
Аз лично, но това вече си е мой начин на действие, бих си му направила едно кръвно изследване. просто да съм сигурна, че всичко е наред. Но с младо куче.. да ти кажа, те много обичат сладкишите, които биват сервирани наляво-надясно b) . Доста често си правят като млади пирове с "шоколадов" цвят cheers b) .
Инъче искам да ти кажа, че моята ветеринарка избягва даването на допълнителен калций и витамини. Дават се само според нея само при доказана липса и то за кратко време. Аз бих внимавала с тези добавки. А колкото до храната, аз храня кучето ми с Хилс, но той е северна порода и редовно има нужда от добавяне на омега 3 и 6 и цинк. Затова като забележа, че започва да се появява недостига, тогава реагирам. Просто всички породи си имат специфични изисквания, а да не говорим, че всеки индивид може да ги има r) .
много съм ти благодарна за съветите r) Колкото до калция, лекарят ми каза 5 дни да давам 5 да почивам. Моето куче е бигълче. Доста четох за породата, а и докторът каза, че са доста устойчиви кучета. Попитах го за характерни болести за породата. Той сподели, 4е не са му известни. Стана ми много мъчно като ми съобщи, че тъй като биглите са жертва на експерименти за козметични средства и лекарства понеже кръвта им е най-близка до човешката, в Ракова болница в Мусагеница, където и аз живея, е пълно с малки, нещастни бигълчета ouu oo s)

allure&Jack Ray
Публикувано: 23 November 2005 - 12:06 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 12:15 PM
Цитат
супер:-)радвам се, че вземаш нещата присърце bravo

allure&Jack Ray
Публикувано: 23 November 2005 - 12:47 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 01:16 PM
Цитат
Сърдечно благодаря r) Ще направя всичко възможно да се справя с проблема. Като цяло впечатленията ми са следните: Като се изходи започва да лае, за да ни информира за стореното. Ако се забавим и с минута с почистването, сякаш напук отива и почва да си играе с "нещото" и да го хапе b) Мерси още веднъж на Лудия Макс super best

allure&Jack Ray
Публикувано: 23 November 2005 - 01:54 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 23 November 2005 - 02:21 PM
allure, винаги ми е приятно ако съм била полезна с нещо! super
Публикувано: 23 November 2005 - 06:14 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 10:53 PM
Моят проблем се разре6и- ку4о изведнаж след време спря да си "по4иства"... l)

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)
Публикувано: 24 November 2005 - 07:40 AM