Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 25 November 2008 - 05:08 PM
Светле много красиви зимни снимки. Надявам се и ние скоро да ви покажем красиви снимки. В най-снежният ден и първия сняг, имахме много хубаво изживяване. Дъщеря ни се омъжи и присъствахме на много щастливо събитие. Вкъщи имаше много гости и Били беше страшно развълнуван и объркан. За първи път вижда толкова много хора. Когато дойдоха да взимат булката, по стар български обичай не пускахме младоженеца. Били страшно се обърка от факта, че някой звъни а ние не го пускаме и започна да вие много силно. Настана една шумотевица не мога да ви опиша. Фотографа много хареса Били и му направи много снимки, така че ще ви покажа когато са готови.
Публикувано: 25 November 2008 - 05:56 PM
Цитат
Пожелаваме й да е жива и здрава и все така красива.
Много запомнящи се мигове, които ще носят радост на всички ни.
Целувки от нас. :wub: :wub: :wub:
Инче, благодаря ти, че се сети за празника на Блонди! Да нацелуваш Аморче от нас и най-вече от Блондичка :wub:. Да си призная мойте кучовци вече са толкова много, че май се случва да изтърва някой рожден ден. Все пак днес Блонди получи по случай третата си годинка много лакомства, които подели с голямото си семейство и всички бяха щастливи.
Силви, Вили, и на вас благодаря за поздравленията!
Силви, честито ви прекрасно събитие :yahoo:. Хайде давай снимките и на Били и на булката. ;)
Публикувано: 25 November 2008 - 07:02 PM
Публикувано: 25 November 2008 - 07:10 PM
Цитат
Бих искала да ви запозная с моя любимец Арис. Вече сме на една годинка обаче си имаме проблем........ Кажете ми какво да правя.
Aris Aris, разрешението е да намерите неагресивно куче и да ги събирати по-често да се виждат, така постепенно може да свикне. Аз за съжаление имам същия проблем с две от мойте кучета и не съм постигнала сериозни резултати. :(
Публикувано: 25 November 2008 - 07:47 PM
Seska на теб също. Много се надявах да ми отговориш защото много харесвам твоите кучета а и от твоя сайт а и от това което пишеш по форомите със си направила извода че си доста компетентна. Преди време ти бях пуснала запитване по пощата за закупуване на ку
Публикувано: 25 November 2008 - 07:53 PM
Seska на теб също. Много се надявах да ми отговориш защото много харесвам твоите кучета а и от твоя сайт а и от това което пишеш по форомите със си направила извода че си доста компетентна. Преди време ти бях пуснала запитване по пощата за закупуване на кученце от теб , обаче тогава нямаше и моя приятел ми купи Ари от зоомагазин за изненада.Сега водя преговори вкъщи за още едно такова прекрасно същество и много бих се радвала този път да мога да го взема от теб. Надявам се да не е прозвучало подмазвачески :blink: но наистина мисля така. За сега от мен това е . Ще се мъча с моя Арис и ако има някакъв напредък ще пиша. Стискаите палци! :blink:
Публикувано: 26 November 2008 - 12:26 PM
Публикувано: 26 November 2008 - 04:45 PM
Публикувано: 26 November 2008 - 05:17 PM
Публикувано: 26 November 2008 - 07:06 PM
Слънцице,аз също съм от Пловдив,може по-нататък като почна да изкарвам Сузи да излезем на разходка заедно ,ще ми е много приятно да видя на живо и твоите сладурчета :blink:
Seska,благодаря,но аз май реших кои точно продукти да поръчам на моя познат от Англия. :blink:
Публикувано: 26 November 2008 - 10:03 PM