Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 01 December 2008 - 10:55 PM
Да, мои са. Това са Електра и Ейтан-децата на Линди и Джими. Точно сега ме мога да ги нарека чак сладки ;D ,сменят козинката и в тази възраст са по-скоро смешни. Силно се надявам, че след няколко месеца тези грозни патета ще са красиви лебеди. ;)
Публикувано: 02 December 2008 - 10:28 AM
То и аз така ще гледам сърдито, ако ми се спи, а някой ми тика фотоапарат със светкавица в лицето. ;D ;D ;D
Публикувано: 02 December 2008 - 11:24 PM
Цитат
Seska,ти спомена за някакви продукти от чужбина,удобно ли ти е да ми кажеш на коя марка са ,например шампоан,балсам и нещо за почистване на очи ,защото само с водичка не се изчиства много добре.Един приятел сега ще се връща от Англия и каза ,че ще ми свърши тази услуга. Благодаря ти предварително :blink:И да се похваля,Сузи е много послушна направо ме изумява ,колко барзо схваща всичко.Почти се научи да ходи в банята до тоалетна :yahoo:
МНого ти е сладко кученцето ;D ;D ;D :P :P :P :yahoo: :wub: ;)
Публикувано: 04 December 2008 - 12:53 PM
Цитат
Аз видях на живо малката пухкавелка,голяма е кукличка :wub: Когато им мине карантината ще се съберем шпицкомпанията в Пловдив ;) Дани следващия път те чакам аз да ми дойдеш на гости,да видиш моите дивачета ;D
Ще ми изпратиш ли снимки на твоите сладури :blink:
Публикувано: 06 December 2008 - 08:39 PM
На днешната изложба САСIB -София , Canel iz Tsvetnoy Kapeli - отличен,JCAC,ВОВ.
Запознах се и с една рускиня която ще живее в България и има сестричка по баща на моята Шанел.Не съм си представяла,че в България ще има бял шпиц и то сестра на моята женска.Чакам с нетърпение да се запознаем.Видях и една българка която ми показа нейна едногодишна бяла женска шпицка(родословна).И като си помисля,че дори не направих една снимка се чудя къде ми беше акъла ;D
Запознах се и с една рускиня която ще живее в България и има сестричка по баща на моята Шанел.Не съм си представяла,че в България ще има бял шпиц и то сестра на моята женска.Чакам с нетърпение да се запознаем.Видях и една българка която ми показа нейна едногодишна бяла женска шпицка(родословна).И като си помисля,че дори не направих една снимка се чудя къде ми беше акъла ;D
Публикувано: 06 December 2008 - 09:12 PM
Иве браво на Шанел :->) да продължава все така ... :wub:
Публикувано: 07 December 2008 - 03:39 PM
Поздравления за отличничката Шанел и от нас. :wub: