Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 12 December 2008 - 11:05 PM
Цитат
добре ша пиша само тука :blink: :blink: :blink:
no_brain щом има тема за смесени породи мисля, че е най-подходящо там да пишеш. Все пак кучето ти не е шпиц. ;)
Публикувано: 14 December 2008 - 06:45 PM
С малко закаснение но току що се добрах до вкъщи.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛЕНЧЕ!Много,много здраве и всичко най-хубаво ти желая от сърце! :wub: :wub: :wub:Благодаря и за гостоприемството и здравите нерви с които изтърпя цяла шпицешка банда в четвъртък!То това си е гиройство ;Dкакво ли не свършиха нашите хубостници!Приятно изкарване на празника :wub:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛЕНЧЕ!Много,много здраве и всичко най-хубаво ти желая от сърце! :wub: :wub: :wub:Благодаря и за гостоприемството и здравите нерви с които изтърпя цяла шпицешка банда в четвъртък!То това си е гиройство ;Dкакво ли не свършиха нашите хубостници!Приятно изкарване на празника :wub:
Публикувано: 14 December 2008 - 09:24 PM
Миленка, още веднъж искам да ти честитя празника с пожелания за много здраве, щастие любов, добри приятели и красиви мигове! :wub:
Публикувано: 15 December 2008 - 02:00 AM
Трогнахте ме! Много благодаря за пожеланията :wub: - от вашите уста в Божите уши!
В четвъртък удоволствието беше изцяло мое! ;) На толкова сладури на едно място отдавна не се бях радвала така ... А организатор на "безредиците" както винаги беше моята любима, ревнива Титка-бандитка ... нищо ново под слънцето ;D
В четвъртък удоволствието беше изцяло мое! ;) На толкова сладури на едно място отдавна не се бях радвала така ... А организатор на "безредиците" както винаги беше моята любима, ревнива Титка-бандитка ... нищо ново под слънцето ;D
Публикувано: 19 December 2008 - 06:24 PM
Вили, страхотни сте и двамата, като снежанка и най-малкото джудже. :yahoo:
И ние имаме снимки на коледна тематика, но този път моделите много се изложиха. Все пак ще пусна няколко снимки на карикатурите, че и вие да се посмеете. ;D Започвам с Електра, която е съвсем голичка и е много смешна така, но все пак е нормално за възрастта и.
И ние имаме снимки на коледна тематика, но този път моделите много се изложиха. Все пак ще пусна няколко снимки на карикатурите, че и вие да се посмеете. ;D Започвам с Електра, която е съвсем голичка и е много смешна така, но все пак е нормално за възрастта и.
Публикувано: 19 December 2008 - 06:34 PM
Ето я и Линди, и тя голичка, още се възтановява от бебетата :blink:.
Публикувано: 19 December 2008 - 06:39 PM
Джими видимо беше най-нещастен, че го занимавам с глупости ;D. Това му е първата и последната снимка ;D, после и двамата се отказахме да се мъчим взаимно. Явно призванието му не е да е фотомодел, пък и горкия- толкова едричък, а принуден да се събере под елхата :P.
Публикувано: 19 December 2008 - 06:43 PM
И една померанчица в шпицешката ни тема като специален поздрав за Слънчице! :wub:
Публикувано: 19 December 2008 - 06:53 PM
Накрая ви поздравявам с тази прекрасна картичка, която получих от Чехия, развъдник Kaveta Bohemia, лично за мен с едни от най-хубавите шпицове.