Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 25 December 2009 - 09:48 AM
http://vbox7.com/play:dd807551 - шпицлетата се радват на първия сняг.
Това е нашето весело клипче за добро празнично настроение
Това е нашето весело клипче за добро празнично настроение
Публикувано: 27 December 2009 - 08:39 PM
Цитат(iveta 2 @ Dec 23 2009, 11:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Моето куче е мини шпиц и не е вярно, че породата е рядка! Не всеки 2ри има такова куче, но не са 3,4 кучета в България както казвате вие..
Мини шпица е вид Немски шпиц..
Преди да правиш гръмки изказвания,че и даже скайп да предлагаш за въпроси се ограмоти малко.За дадена порода се приема САМО куче което има родословие(тоест документ за произход)!Всяко друго може да има прилика с породата и само толкова.Затова в България малкия немски шпиц е рядък.Лично аз развъждам малък немски шпиц-бял и със сигурност мога да ти кажа,че в България тези кучета са само 3!!!!
Мини шпица е вид Немски шпиц..
Преди да правиш гръмки изказвания,че и даже скайп да предлагаш за въпроси се ограмоти малко.За дадена порода се приема САМО куче което има родословие(тоест документ за произход)!Всяко друго може да има прилика с породата и само толкова.Затова в България малкия немски шпиц е рядък.Лично аз развъждам малък немски шпиц-бял и със сигурност мога да ти кажа,че в България тези кучета са само 3!!!!
Моето по паспорт е "немски шпиц - мини "

Публикувано: 27 December 2009 - 11:35 PM
Единствения документ доказващ принадлежността на куче към дадена порода е РОДОСЛОВИЕТО.Това е документ, който удостоверява произхода на кучето и принадлежността му към дадена порода. В родословието фигурират минимум 3 колена предци, може и 4. Родословията се издават от определени организации, за да са легитимни. Не може всеки да си пише нещо и да казва, че е родословие. Това е документ, който в България се изготвя от съответния клуб за породата и се заверява в Българската републиканска федерация по кинология. Кучетата от чужбина също имат такива издадени от киноложката организация на съответната държава. Това е най-общо казано.
Имунизационния паспорт е просто книжка в която се вписват ваксините и дори кучето на село има такъв,което естествено не го прави породисто(а здраво).
Имунизационния паспорт е просто книжка в която се вписват ваксините и дори кучето на село има такъв,което естествено не го прави породисто(а здраво).
Публикувано: 30 December 2009 - 07:07 PM
Честита Коледа и весело посрещане на Новата 2010 година.
С пожелания за много здраве и любов на вашите кученца, а и на вас самите.
Аз за жалост нямам коледна картичка....
Светле, радвам се, че Джамал е близо до нас.Така може някой път да си поиграят с Хармони.М/у другото, Harmony поздрави с лай при пускането на клипчето
Малък поздрав и от нас
С пожелания за много здраве и любов на вашите кученца, а и на вас самите.
Аз за жалост нямам коледна картичка....
Светле, радвам се, че Джамал е близо до нас.Така може някой път да си поиграят с Хармони.М/у другото, Harmony поздрави с лай при пускането на клипчето
Малък поздрав и от нас

Kleinspitz kennel
●THE SMALL STEP●
www.thesmallstep.com
Публикувано: 31 December 2009 - 12:34 PM
Последната снимка ми е една от любимите! Две прекрасни деца!
Публикувано: 31 December 2009 - 05:29 PM
Цитат(jani4ka @ Dec 17 2009, 12:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Пускам малко снимчици от името на Lari4ka. 
ЕЙ ЯНИ4КА,благодаря ти за снимките на Ларичка,които си пуснала....Аз все не успявам да го направя...
Публикувано: 02 January 2010 - 11:28 PM
Вили, много хубави сники. По-тях си личи, че сте си искарали много добре празниците!
На последната Лъки много ми харесва!
Публикувано: 03 January 2010 - 03:57 PM
Слънчице и cvetelina_1997 страхотни снимки сте пуснали!

Вход

Горе
Цитиране +