Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 16 December 2007 - 04:03 PM
Аз мисля, че Рали и куклата много си приличат в лице ;D
Публикувано: 16 December 2007 - 04:19 PM
Цитат
Аз мисля, че Рали и куклата много си приличат в лице ;D
Eeeeee Светлеее :))))))))))))))))) Ти направо ме срази :o Много много ти благодаря ;D Дано си права, аз не забелзязвам, но много се радвам, ако наистина е така... :wub: :wub:
Публикувано: 16 December 2007 - 05:09 PM
Рали, така е :wub:
А ето и нови снимки на блондиния син Ричи :blink:
А ето и нови снимки на блондиния син Ричи :blink:
Публикувано: 16 December 2007 - 11:25 PM
Една обещана на Светлето снимка ;) За съжаление не сме пред елхата, защото сме на гости при майка ми, но поне сме двете и Сузи е мирна ;D
А Ричи наистина много прилича на Джон Траволта! И е страшно красив ;)
А Ричи наистина много прилича на Джон Траволта! И е страшно красив ;)
Публикувано: 16 December 2007 - 11:45 PM
Цитат
А вие колко сте хубави .... :wub:
Днес много ме изчервихте всички :izcherven: :izcherven: Благодаря много :) :wub:
А тук Сузи е като мишле ;D
Публикувано: 17 December 2007 - 12:05 AM
:wub: :wub: Благодаря много и на теб, Вили :) Вярно е, че всички сме хубави както и кученцата ;) Нали казват, че си приличат кучто и стопанина ;) :wub: за това красиво момиченце :wub:
Публикувано: 17 December 2007 - 10:23 AM
Рали, както винаги си много красива! :blink: Страхотна снимка!
Относно отношенията между момиченцета и момченцата те определено са нежни, когато има любов. Например мойта Линда и Том са винаги като влюбени и без тя да е разгонена. Той и гризка нежно ушетата я тя му мие очите, кълчи му се ;D и други такива........ ;)
Относно отношенията между момиченцета и момченцата те определено са нежни, когато има любов. Например мойта Линда и Том са винаги като влюбени и без тя да е разгонена. Той и гризка нежно ушетата я тя му мие очите, кълчи му се ;D и други такива........ ;)
Публикувано: 17 December 2007 - 11:04 AM
Цитат
Рали, както винаги си много красива! :blink: Страхотна снимка!
:izcherven: :izcherven: :wub: :wub: :wub:
О, Силви, ще бъде страхотно, ако вземеш на миличкия Били приятелка! Той е наистина много любвеобилен ;)
Много са ми сладки момченцата и момиченцата ви как се гушкат и цункат :drugarche: Моето детенце е още много малко и не е имало такива преживявания :)