Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 17 January 2008 - 12:01 AM
Мерси :izcherven:, на 6 месеца е, скоро започна да й расте козинката :) Наблюдавам я и я снимам много, защото непрекъснато се променя :kuchence: А беше същата като твоя бононбон като я взехме на 2 месеца :)
Можеш да я извеждаш 10 - 12 дни след 3тата ваксина. Дотогава трябва много да я пазиш - да не се ходи с обувки вкъщи и да не се вижда с други кучета ;)
Можеш да я извеждаш 10 - 12 дни след 3тата ваксина. Дотогава трябва много да я пазиш - да не се ходи с обувки вкъщи и да не се вижда с други кучета ;)
Публикувано: 17 January 2008 - 10:53 AM
:yahoo:`чухме и гласа ,снощи някой звънна на вратата и започна да джафка ;D
, а иначе е голяма фръцла нали е мома ,задника вирнат нагоре и опашката и винаги е на гърба ,така ли трябва да бъде ? или го прави защото е момиче ;D
http://bgphoto.net/p...02582031250.bmp
, а иначе е голяма фръцла нали е мома ,задника вирнат нагоре и опашката и винаги е на гърба ,така ли трябва да бъде ? или го прави защото е момиче ;D
http://bgphoto.net/p...02582031250.bmp
Публикувано: 17 January 2008 - 11:18 AM
така трябва да е ;D ;D Много е сладка!!!
Можеш да слагаш снимките във форума направо от компютъра си, за да си стоят тук в темата да си ги гледаме ;) Аз пак не мога да се сдържа.... ето какво направихме на току що свършилата ни фотосесия ;D :izcherven:
Можеш да слагаш снимките във форума направо от компютъра си, за да си стоят тук в темата да си ги гледаме ;) Аз пак не мога да се сдържа.... ето какво направихме на току що свършилата ни фотосесия ;D :izcherven:
Публикувано: 17 January 2008 - 11:56 AM
:wub: Светле, моля те, пусни снимчици, правиш ги страхотни!
Публикувано: 17 January 2008 - 01:11 PM
Цитат
Къщичката си е неина да я прави каквото ще :blink:
удобства трябва да има , ако я съсипе после ще спи на земята ;D
от София е купих за 400 лв. от някакъв развъдник била ...и само тя останала ,другите ги продали ,а нея защо не са я взели като е толкова красива ? знам ли ? замислям се вече ,другите пък колко ли са били хубави а ? ;D
удобства трябва да има , ако я съсипе после ще спи на земята ;D
от София е купих за 400 лв. от някакъв развъдник била ...и само тя останала ,другите ги продали ,а нея защо не са я взели като е толкова красива ? знам ли ? замислям се вече ,другите пък колко ли са били хубави а ? ;D
Добре дошли аниса и Джеси. Много е красива и бъди сигурна, че много ще ви радва. Наистина много жизнени и игриви кучета са и ти ще го разбереш много скоро. :yahoo: Не разбрах от развъдник в Софя ли е купена. Аз знам само за 2-един за померани и един за малък щпиц.Наистина цената ми се вижда съмнително ниска ,и след като е от развъдник дадоха ли ви родословие. Поздрави от нас със Били!
Публикувано: 17 January 2008 - 01:15 PM
Мерси, Силви. Тя вече си "казва", че й се пишка, все още не може да стиска много време и между разходките и вечер преди лягане я водя в банята. Не прави бели ;) Сега е голяма кака ;D
Публикувано: 17 January 2008 - 01:32 PM
Имам толкова много да уча, не мога да спра да гледам снимките на пухчовците ви, ние с Рони се приготвяме за първата разходка мисля да е на 19-подарък за четвъртият му месец.Ваксината я бихме на 6-ти, така че смятам че е минал периода. :yahoo:
Публикувано: 17 January 2008 - 03:28 PM
Е, нашият мъж е най - красивия :wub: :wub: :wub: :drugarche:
Публикувано: 17 January 2008 - 05:02 PM
Много е красив наистина сладкия Били :wub:, най-ухажвания кавалер в София ;D

Вход

Горе
Цитиране +

:blink:никой не се обадил да го потърси-залепихме доста обяви :rolleyes: