Dog.bg Форуми : Малък шпиц - Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (395 Страници) +
  • « Първа
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Малък шпиц - Говорилня

#3761 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 January 2008 - 11:17 PM

Ех,тези бременни всичко им е разрешено :wub:Дано всичко е наред и скоро да ни зарадваш с блага вест!
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#3762 Потребителят е офлайн   Слънчице Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2008 - 11:24 PM

;Dами така е да му се не види ;D,а това е една любима моя снимка и ще я споделя с вас,мисля че е много забавна и ми прилича дори малко на Миси това сладко кученце ;D
User's Signature

Виолета

#3763 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 11:28 PM

Сигурно отива на пазар за бебета! ;D :wub:
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#3764 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 January 2008 - 12:21 AM

Цитат

Привет!
Ние сме сем.Петрови от Свиленград.Аз съм Дийна. Взехме Морти преди 2 години, докараха ни го от развъдник в Холандия,
но е без родословие. Роден е точно на Коледа- 24. 12. 2005 г. Участвали сме в  изложби в града ни.Морти е много игрив и ранобуден, винаги ни буди с целувки. Висок е 22 см-при холката и тежи 1 800 кг. Обича да прекарва денят в игри и спане. Малко е злояден, но намерихме решение и на този проблем. :blink:. Пращам снимки за да видите пухчо като малък . Дано да ви харесат.
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
;D Морти какъв е футболист - ще го изям :wub: Джеси, Тара - разкошни пухчета! Сузанка вече е голяма госпожица, утре ще видим как ще се спогодят двете лудетини - последния път се биха за Били  ;D Поздрави на всички :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3765 Потребителят е офлайн   san4eto1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2008 - 01:20 PM

добре дошли на всички нови попълнениа ;)
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#3766 Потребителят е офлайн   anisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2008 - 03:56 PM

Ахм , горе -доло разбрах  :blink: благодаря ти Светле за отговора ,не знаех ,че имаш развъдник и толкова красиви кучета ,ама всичките ей ,всички са хубави -Рали ми прати сайта ти -страхотен е . :yahoo: (Извиняваи за невежеството ми ,но понеже съм нова за това е  :huh:) Гледам я Джеси ,и наистина повече ми прилича на помераните някак си ,знам ли ,абе няма значение важното е ,че е голяма красавица и малко лудичка : ;D започна да джафка,ръмжи .....като истинско куче  ;D иначе си е малка рунтава топка . Да си я отгледам и да е здравичка ,пък каквато излезе такава 

#3767 Потребителят е офлайн   san4eto1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2008 - 05:24 PM

радвам се че мислиш по този начин :blink: а найстина шпицовете на Светлето са страхотни  :yahoo:
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#3768 Потребителят е офлайн   tangenta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2008 - 09:37 PM

Дали някой би могъл да ми даде съвет, ако е имал подобен проблем. Тара хапе доста силно. Опитвам се да я спирам с твърд тон, но когато се заиграе се самозабравя. Предполагам, че голяма вина за това има и дъщеря ми, която постоянно я разиграва. Не ми се иска да наказвам пухчето и затова само я лишавам от внимание в тези моменти, но на нея не й дреме особено - отива при децата и ... купон.
С предишното си куче нямах подобни проблеми. Дори при минимална реакция на болка се отдръпваше. Беше много жалостив - веднага идваше да те утеши. А тази е такава хитруша. Търси си правата - ако е гладна ме вика или ме буди рано сутрин, ако й се играе ме закача. Но недай си боже да направя нещо, което не й харесва, ще си вирне опашката и ще ми обърне гръб. Да не споменавам ваксината и двете злополучни инжекции, които се наложи да й бием - бях най-презряното същество на света, защото я държах. Боже какъв характер! Ама всъщност защо ли се чудя - скорпионка.

#3769 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2008 - 09:57 PM

Тя е още малка, така че сега е моментът да й покажеш кой командва. Не я оставяй да прави каквото иска, карай й се и бъди строга, така трябва да кажеш и на децата да правят, защото иначе Тара ще се разглези и ще се помисли за шефа на "глутницата". Като хапе й кажи да спре с по - строг тон, ако продължава й се разсърди и недей да си играеш с нея, нито децата ти. След няколко такива сърдения ще разбере, че няма кой да си играе с нея, ако е лоша ;) Явно е доминантно куче и трябва да си много упорита ;)

#3770 Потребителят е офлайн   tangenta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2008 - 10:47 PM

Благодаря ти rali_pom. Мисля, че ще се справя със строгостта, но май трябва да започна от децата си.
Ще взема аз да стана кучката в къщи.

#3771 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 January 2008 - 03:14 AM

Цитат

Дали някой би могъл да ми даде съвет, ако е имал подобен проблем. Тара хапе доста силно. Опитвам се да я спирам с твърд тон, но когато се заиграе се самозабравя. Предполагам, че голяма вина за това има и дъщеря ми, която постоянно я разиграва. Не ми се иска да наказвам пухчето и затова само я лишавам от внимание в тези моменти, но на нея не й дреме особено - отива при децата и ... купон.
С предишното си куче нямах подобни проблеми. Дори при минимална реакция на болка се отдръпваше. Беше много жалостив - веднага идваше да те утеши. А тази е такава хитруша. Търси си правата - ако е гладна ме вика или ме буди рано сутрин, ако й се играе ме закача. Но недай си боже да направя нещо, което не й харесва, ще си вирне опашката и ще ми обърне гръб. Да не споменавам ваксината и двете злополучни инжекции, които се наложи да й бием - бях най-презряното същество на света, защото я държах. Боже какъв характер! Ама всъщност защо ли се чудя - скорпионка.
  Ееее ...Тара е още бебче! Не си преценява играта, ще утихне скоро - не се притеснявайте ;)...сега и да и се карате, уж разбира...но не съвсем, малко търпение е нужно! :blink:
User's Signature

Качена снимка

#3772 Потребителят е офлайн   tangenta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2008 - 01:12 PM

Благодаря за топлите думи Titka - banditka. Хич не обичам да се карам на животинка. От дете обожавам всякакви животни (топлокръвни). А Тара е толкова сладичка.  ;) Идва ми да я изпапкам. Много е интересна - любознателна, сърцата (само от инжекции се страхува), щура - препуска като конче и е много забавна, когато играе. Децата й подариха по една плюшена играчка - куче и мече. Като приклекне, надупи се за атака, бори ги, ръмжи им и накрая ги отнася на диванчето си.
Вече се научи да пишка и ака само в банята - чак не ми се вярва.
Единствен проблем си остава храненето с гранули :(- как не ни харесват само...

Моля ви покажете снимки на вашите пухчета - страхотни са всичките. Сигурно е забавно да излизате на разходки.

#3773 Потребителят е офлайн   Слънчице Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 January 2008 - 01:29 PM

Много е хубавка Таричка :wub:браво на нея щом е свикнала да си върши нуждите в банята,аз сега се боря с този проблем,защото женското ми кученце го взех голямо и не беше научено на хигиенни навици :'(докато с Лъки нямам никакви проблеми :blink:
User's Signature

Виолета

#3774 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 January 2008 - 01:34 PM

Разкошна е - като игра4ка! :wub: Вси4ки шпицове са сърцати, весели, игриви и много любопитни. В последствие и много гласовити. Имам 4увството, 4е моята маймунка много си харесва гласа ;D ... като излезем се върти в кръг 10мин, накокошинена и лае та се къса...В къщи си имам винаги един оплют прозорец - стър4и на перваза и се кара на вси4ко което мръдне ... Сега стана и по лошо - ве4е гледаме телевизия ... и там се караме -  най-мрази ку4ето от рекламата на Германос ^_^ Колкото до храната, добре е да се нау4и да яде ка4ествена гранула - тя и дава вси4ко необходимо и е най-лесно... Атинка израстна по хотели и ресторанти и сега признава само телешко месце, не е загубена ;)
User's Signature

Качена снимка

#3775 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2008 - 01:38 PM

И нашата е разбойничка и само се чуди какво забранено да свърши  ;D Ама аз й се карам и постепенно се понаучаваме ;) Ето една снимка, с която се учих да работя с една програма, подобна на фотошоп :)
А Тара е много сладко бебче  :wub: :wub: А вие с какви гранули я храните?

#3776 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2008 - 01:41 PM

Атито е опасна работа  ;D ;D Има страхотен характер ;) Май тя е най - голямата царица у вас  :kuchence: ^_^

#3777 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 January 2008 - 01:58 PM

То това си е ясно ...  ;) Оправи ни се о4ето, как ми беше изкарала акъла в4ера...
User's Signature

Качена снимка

#3778 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2008 - 02:01 PM

Цитат

То това си е ясно ...  ;) Оправи ни се о4ето, как ми беше изкарала акъла в4ера...

Браво, много се радвам ;) Тя е мъжко момиче  :wub: Гледах, че във вторник ще е 14 градуса, ако ти е удобно, най- добре тогава да ги разходим

#3779 Потребителят е офлайн   tangenta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2008 - 02:07 PM

Много е сладка Сузка - мечтателка. :wub: :wub:

А Атинка ли е бандитката-титка? Повече прилича на аристократка с пухкавото си кожухче и опашка.  :wub: Тара също се заглежда по телевизора, но по-скоро заради звука и движението на картината. А иначе е много тиха засега. Джафка само като се разиграе.

Може би някой ден ще ги запознаем.  :yahoo:

#3780 Потребителят е офлайн   tangenta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2008 - 02:11 PM

Цитат

Много е хубавка Таричка :wub:браво на нея щом е свикнала да си върши нуждите в банята,аз сега се боря с този проблем,защото женското ми кученце го взех голямо и не беше научено на хигиенни навици :'(докато с Лъки нямам никакви проблеми :blink:

Слънчице влюбих се в последната ви снимка. Двете кученца с допрени муцунки. Изглеждат невероятно нежни. Трудно ли е да се гледат две? Все по-често си мисля за това. Да не ме чуе мъжът ми.

• (395 Страници) +
  • « Първа
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни