Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 28 February 2008 - 08:45 PM
Слънчице вие ще идвате ли на изложбата в Пловдив на 28.03.2008г.
seska вие ще доидетели :blink: rali_pom а вие ;) ние ще сме само като зрители ако допуснат кученца без родословие и ние ще участваме но е малко вероятно :'( но поне ще има невероятно красиви създания :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
seska вие ще доидетели :blink: rali_pom а вие ;) ние ще сме само като зрители ако допуснат кученца без родословие и ние ще участваме но е малко вероятно :'( но поне ще има невероятно красиви създания :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 28 February 2008 - 09:45 PM
Да ви се похвалим-в събота по нова телевизия от 9ч. в животните представят можете да гледате моите шпицове.Ще представяме породата малък немски шпиц! :->)Елф е главния герой и се държа чудесно с водещата,даже накрая го прегърна което си е направо чудо.На който му е скучно може да разгледа скромния ни нов сайт,надявам се да ви хареса!
www.orchide-in-blossom.com
www.orchide-in-blossom.com
Публикувано: 28 February 2008 - 10:02 PM
Привет на всички.
Браво Ивета много хубав сайт!
Пожелавам да го напълниш с малки бели кучета :->)
Ще ви гледаме по Нова телевизия!
И се надявам на другия ден(02 март) да ви видим и на живо на клубното шоу на шампионите в ресторант "Чушките " Панчарево от 18ч.
Освен членовете на клуба са поканени ВСИЧКИ любители и приятели на северните породи :palqcho:
http://dog.bg/forum/...ic,13992.0.html
Браво Ивета много хубав сайт!
Пожелавам да го напълниш с малки бели кучета :->)
Ще ви гледаме по Нова телевизия!
И се надявам на другия ден(02 март) да ви видим и на живо на клубното шоу на шампионите в ресторант "Чушките " Панчарево от 18ч.
Освен членовете на клуба са поканени ВСИЧКИ любители и приятели на северните породи :palqcho:
http://dog.bg/forum/...ic,13992.0.html
Публикувано: 28 February 2008 - 10:05 PM
Ох благодаря ви и аз се надявам на нови попълнения но се оказва,че в целия свят не мога да намеря това което искам!Но аз съм упорита и рано или късно ще го намеря! ;)
Публикувано: 28 February 2008 - 10:45 PM
Иве, честито сайтче още веднъж :yahoo:! Наистина много ми хареса :wub:! А вече нямам търпение да идва събота сутрин :blink:
Публикувано: 28 February 2008 - 11:03 PM
Честито, Иве! Много е хубав сайта и снимките също ;) Ще ви гледам в събота със сигурност ;)
Публикувано: 28 February 2008 - 11:13 PM
Благодаря на всички за подкрепата? :wub:
Публикувано: 29 February 2008 - 02:08 PM
Малко снимки и от нас специално за Миленка и Силви :wub:
Публикувано: 29 February 2008 - 02:24 PM
;D Наистина прилича на катеричка ;D и на лисичка