Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 20 August 2008 - 10:56 PM
О!
В Пловдив си имате волпино италияно?
Ама истинско - истинско или?
Четох за Лъки Бой, че проявявал характер и не разрешавал никое куче да припари до неговата "уайфи".
Какъв беше той преди да дойде тя у вас?
С непознатите кучета.
Ето какво прави в момента моя шпиц..
:P
В Пловдив си имате волпино италияно?
Ама истинско - истинско или?
Четох за Лъки Бой, че проявявал характер и не разрешавал никое куче да припари до неговата "уайфи".
Какъв беше той преди да дойде тя у вас?
С непознатите кучета.
Ето какво прави в момента моя шпиц..
:P
Публикувано: 20 August 2008 - 11:10 PM
Да ти кажа честно Дури,не знам дали беше волпино италияно :- Стопаните и грам не знаеха англииски,само повтаряха белисимо и се радваха на Лъки ;D На мен ми приличаше на малък шпиц сладурката :blink:Нея я срещнахме на морето,както и доста други представители на нашата любима порода :blink:А що се отнася до Лъки,той Мисинка си я знае от тримесечно паленце,не знам какво да ти кажа но двамата наистина са голяма любов.Но това не му пречи да се задява по другите госпожици ;D Голяма е панта,като види куче или го харесва или не,има мъжки кученца с които много си играе,а с други не.Върви го разбери :-

Виолета
Публикувано: 20 August 2008 - 11:13 PM
хе сладкия той,как блаженно се е усмихнал :wub:Лъки днес замина със синът ми на балкана с уговорката че много ще се грижи за него,направо ми извади душата докато не го пусна,и сега ми е толкова пусто без него!Добре че е Мисинка и бебчетата.Вече не си представям живота си без тях!

Виолета
Публикувано: 20 August 2008 - 11:21 PM
Нормално е Лъкито да не приема еднакво всички кучета.
И на нас хората не ни е чужда подобна избирателност и можем да разберем подобно поведение..
Я да обадя аз шпицонето какво направи току - що.
Иззвъня ми телефона.
И нашия като скочи в 12 и кусур да лае! :rolleyes:
После ..изигра ролята на красивата доги - лиана, която се увива около стопанката си и протяга лапки да бъде гушнат.
Голям образ, ей!
И на нас хората не ни е чужда подобна избирателност и можем да разберем подобно поведение..
Я да обадя аз шпицонето какво направи току - що.
Иззвъня ми телефона.
И нашия като скочи в 12 и кусур да лае! :rolleyes:
После ..изигра ролята на красивата доги - лиана, която се увива около стопанката си и протяга лапки да бъде гушнат.
Голям образ, ей!
Публикувано: 22 August 2008 - 04:29 PM
Здравейте момичета. Днес се прибрахме от морето и бързам да ви се похваля колко добре се държа Били , както винаги разбира се. Стига да няма около него разгонена дама той е една душичка. По пътя не създава никакви проблеми а там се чувстваше като КРАЛЯ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ;) Получаваше непрекъснато внимание от всички. Не знам дали разбираше какво му говореха чужденците, но им отвръщаше с целувки на закачките. На плажа беше разкошен, седейки царствено на шезлонга и кротко оглеждаше минаващите около него. Поздравяваше с "целувка" всеки който се наведеше до муцунката му. Само дето не може да дава автографи ;D Много от хората, които вече бяхме срештали или ни бяха заговаряли в хотела знаеха името му и най смешното беше, че клякат пред него и му говорят всеки на езика си , . Той обаче гледа разбиращо и им се радва :yahoo: Снимат се с него и му се радват. Имахме само един малък проблем. Не е разрешавал на камериерката да докосне леглото. Смучел си е плюшеното сърце-злъгалка и я наблюдавал. Щом докоснела леглото , той скачал към нея и ръмжал. Аз бях я предупредила че е безобиден и тя след малка борба успявала да го оправи. ;D Така се бореше и за шезлонга до мен, когато съпругът ми идваше от водата. И за да заеме повече място се разпъваше с разтворени лапи по корем. Хората искренно се забавляваха с поведението му. Единственото нещо което го изнервяше бяха кончетата и файтоните. :angry:
Е аз малко попрекалих. Когато се пооправя и ако успея да смаля снимки , ще кача някоя за да го видите.
Вили Бебоците са много сладки. Да ги нацелуваш и тричките :wub: :wub: :wub:
Е аз малко попрекалих. Когато се пооправя и ако успея да смаля снимки , ще кача някоя за да го видите.
Вили Бебоците са много сладки. Да ги нацелуваш и тричките :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 23 August 2008 - 05:57 PM
Привет, сладури! Страхотни снимки сте пуснали всичи :wub:! Виждам лятото повлиява положително на кученца и техните стопанки, от красиви по-красиви! Морски поздрави от фокситата и мен! :wub: