Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 09 January 2009 - 08:02 PM
Еми ми се вижда много пораснал на тази снимка, вече прилича на младеж :wub:.
А тази вечер по Нова тв в "Господари на ефира" една от адреналинките ще танцува с малко шпицле, гледах рекламата на предаването и смятам да видя що за шпиц е този шпиц ;D.
А тази вечер по Нова тв в "Господари на ефира" една от адреналинките ще танцува с малко шпицле, гледах рекламата на предаването и смятам да видя що за шпиц е този шпиц ;D.
Публикувано: 09 January 2009 - 09:37 PM
Инче, страхотни снимки! Бях се затъжила много за вас. Аморче си е все така копие на мама Блонди. Целуваме ви! :wub:
Публикувано: 09 January 2009 - 09:54 PM
Целувки и от нас. :wub:
Племенницата ми се справя отлично с разходките, въпреки че е на 3 и половина. ;D
А Аморче ми е сърдит, че не го запознаваме с най - малкия член на семейството. Скача на два крака след количката и скимка. ^_^
Племенницата ми се справя отлично с разходките, въпреки че е на 3 и половина. ;D
А Аморче ми е сърдит, че не го запознаваме с най - малкия член на семейството. Скача на два крака след количката и скимка. ^_^

Foxy Nose Amor
Публикувано: 11 January 2009 - 12:10 PM
Здравейте, хубаво е да има повече съкровища от породата в България. Всички сте качили толкова много и хубави снимки :wub: Макси вече е в пубертета и си играе по цял ден с неговата плюшена сърничка ;) сменя и козината и става много пухкав и хаплив заради зъбките ;D
Искам да ви питам вашите сладури ядът ли плодове, защото Макси откача и обожава: ябълка, круша, мандарина, портокал, помео и др. Иска да опита всичко което има на този свят, а аз искам да го науча да се храни само със специализирана храна за животни.
Имаме пробив с разходките, вече върши някои неща на вън ;)
Обожава снега и ще го снимаме щастлив и сенжен :blink:
Ето пращам ви линк какъв искам да стане Макси, като порасне горд представител на kleinspitz.
http://images.google...l%3Dbg%26sa%3DN
Искам да ви питам вашите сладури ядът ли плодове, защото Макси откача и обожава: ябълка, круша, мандарина, портокал, помео и др. Иска да опита всичко което има на този свят, а аз искам да го науча да се храни само със специализирана храна за животни.
Имаме пробив с разходките, вече върши някои неща на вън ;)
Обожава снега и ще го снимаме щастлив и сенжен :blink:
Ето пращам ви линк какъв искам да стане Макси, като порасне горд представител на kleinspitz.
http://images.google...l%3Dbg%26sa%3DN

Рожденната дата на Макси 05.08.2008г.
Публикувано: 11 January 2009 - 05:32 PM
Супер снимкии Вили :yahoo:
Публикувано: 11 January 2009 - 05:53 PM
Някой път може да ви посетим :P
Публикувано: 11 January 2009 - 06:49 PM
Вили, страхотна семейна веселба :yahoo:! Ще се надявам на снимки и от следващите ви събирания. :blink: