Моите малки маймунки днес правят 70 дни. Леа и новата и стопанка, щастливи заедно. Малкото кремаво момченце е вече морски вълк, много ще се радвам на снимки с новото му семейство.

Миленка, за съжаление снимки от новото му семейство няма да видиш, защото след само 24часа престой в новия му дом кученцето беше върнато. Неговата собственичка без да обсъди закупуването на кученцето със съпруга си е решила да го изненада и за съжаление изненадата не се оказва приятна. Мъжът изобщо не искал куче в тях. Белисимо дори нямаше шанса да бъде заобичан за толкова кратко време, защото съм сигурна, че на това ангелче никой не може да устои, ако само го опознае по-добре за няколко дни. Аз чесно казано се втрещих от цялата тази ситуация, защото жената чакаше за това кученце още от преди да се роди. Изминаха повече от 3 месеца и сега чак е станало ясно, че не е възможно да имат куче. И кученцето се върна у дома. Слава Богу, че Белчо е много добро детенце, много приспособимо и весело кученце и това, че смени софийския си дом, пътува до Варна 8 часа в студовете, току що свикнал с мен и кучетата ми, се озова в нов дом, където бързо стана ясно, че не е желан, не се отрази върху психиката му и отново щастливо беснее с подрастващите кученца у дома. Но трябваше ли да мине през всичко това, само защото някой не е добре премислил, че кучето е живо, а не е играчка и, че се взема за поне 10-15 години напред като член на семейството и следователно трябва всеки един член на това семейство да е удобрил присъствието му? Все по-трудно ми става да подбирам стопаните на кученцата ми, а в интерес на истината жената, която беше взела Белисимо, ми се стори страхотен човек, а не мисля, че ставам с годините по-наивна, напротив, но как да познаеш сериозния, точния, твоя човек, който купувайки жива душичка ще купи не само играчка за детето си, изненада за мъжа си, плюшена мече за себе си и т.н......., а ще разбира напълно, че кученцето е и огромна отговорност. Моля всички, които се замислят да направят сериозната крачка да имат куче да премислят нещата още няколко пъти.
Днес Белисимо по случай завръщането си при нас имаше фотосисия, с която искам да поздравя мама Ати и мама Миленка