Леонбергер
Публикувано: 05 December 2005 - 04:54 PM
super Херц моите уважения, че ме просветли в тази порода! b) Досега не бях я чувала и като видях темата се учудих bl) викам си дай да надникна, че ми стана интересно!Много готини кучета.Супер са.Малко мязат на някво овчарки(каракачански) примерно.Ама много са яки обаче! b) Влюбих се w) !Като бебета сигурно са големи мечета l) !!!Поздрави!!! super nok d) Много са яки!!! super best
Публикувано: 29 December 2005 - 04:08 PM
Наистина са страхотни! w) Ние се замисляме дале да не преминем от БОК на Леонберг за развъдна дейност. Писна ни от дразги за кое куче какво е: КК или БОК или пък кои какво правел или неправел за породата! Клубовете на БОК не могат с един председател да се справят а пък КК са толкова твърдоглави че не щат да рзберат че триябва да се съберат с БОК и да се борят за едно и също.
Та малко се отклоних от темата де...
Леонберга е много добър представиетел на планинските кучета а красотата му е несравнима..... Независимо от това че е кръстоска от две други раси е много по-изчистен и величествен от всеки един представител на БОК или КК.
Та малко се отклоних от темата де...
Леонберга е много добър представиетел на планинските кучета а красотата му е несравнима..... Независимо от това че е кръстоска от две други раси е много по-изчистен и величествен от всеки един представител на БОК или КК.
Публикувано: 27 November 2006 - 09:57 AM
Цитат
!Като бебета сигурно са големи мечета l)
Така е, като големи плюшени играчки l) w)
Ето нещо интересно - Как се забавляват леонбергеро - съвсем спокойна и кротка игра 1super

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 09 July 2008 - 05:33 PM
Ма тази порода е много красива,много ми харесва :yahoo:
Публикувано: 05 September 2012 - 08:42 PM
Ще купувам леонбергер от Германия. Ако някой има сведения моля нека ми пише. Безпокои ме, че ми писаха, че имат само женски за продан, а аз исках мъжко куче, по-лесно се гледа. Много е величествен и добър за дом с двор и градина.

Обичам всички котки, вашите също.
Публикувано: 06 September 2012 - 07:44 AM
В такъв случай защо не изчакате да има мъжко кученце.А определението че е по лесно за гледане не е вярно ;) Всичко е строго индивидуално,и единия пол си има трудни черти и другия :)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)