Нещата са закарани в събота
Изолатор - Перник(бившия КЦ)
Публикувано: 06 August 2009 - 04:00 PM

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 06 August 2009 - 08:25 PM
Аз поне сега всеки път ще умирам от смях като си представям нашата Илит как омита една солидна паница и си ляга

Публикувано: 10 August 2009 - 04:51 PM

не иска да излиза по цял ден спи...апетит обаче не и липсва ,дано започне да се възстановява

И ако опитът не достигне своята цел, поне ще имаш честта, че си го предприел
Публикувано: 10 August 2009 - 06:15 PM
И тъй като тук от Дружеството в Перник пишат всичко друго освен да благодарят за помощта, която получават от хората. То тогава аз да благодаря от тяхно име за дарената храна /чували със суха храна и консерви/ за приюта от simeonov82 . Хора от дружеството с това си отношение към дарителите скоро няма да имате въобще такива. Миналата седмица ви доведох друга дарителка Биляна, не пиша фамилията й умишлено. Тя дари 200 лв за да се закупят конци и медикаменти и да не спират кастрациите в приюта. Тук отново не се изказа благодарност и никакво отношение към дарението. Не е редно да има такова отношение към дарителите и в същото време само да пише всеки един от вас с какво е спечелил вниманието на едно сакато куче. Че кастрирате и прибирате кучета от улицата - виждам винаги когато идвам. Че някой от вас имат ролята да пишат тук за единственото си в седмицата посещение в приюта. Че Диана прави и клипчета и снимки за да запознава всички интересуващи се с кучетата от приюта и помага активно в чистенето на приюта. Тони придружава прибирането и връщането на кучетата, както и връзките с обществеността. Това са моите наблюдения от посещенията ми в приюта в Перник. Някой личности които пишат тук не засякох никога, то е ясно защо. Те сами писаха в темата за това. Но трябва да оказвате необходимото внимание и благодарност и за дарителите. Това не е нещо маловажно или излишно. Пиша всичко това най-доброжелателно, както й помагам с добро желание, но и не скривам, че това което правя е преди всичко заради грижите и усилията, които полага там лекарката на приюта.
Публикувано: 10 August 2009 - 09:16 PM
Парите на Биляна отидоха по предназначение-купени бяха лекарства, след това и от общината преведоха пари за юни и сега почва усилена кастрация, не съм писала специални благодарности на Биляна, защото мислех, че не е от форума, но лично и е благодарено ... и пак ще и бъде : ))
Радвам се и че Симеонов82 има желание да ни помага и на него сме му признателни, не само ние и кучетата ,които мисля добре го улигавиха - от това по голяма благодарност няма, винаги е добре дошъл и пак ако забравяме да кажем `Благодаря` не е защото не оценяваме подкрепата

Публикувано: 11 August 2009 - 08:53 AM
Наистина забравям да благодаря редовно на хората, които ни помагат. Благодаря ва simeonov82 и на Биляна за даренията. Благодаря най - вече за това, че обичат животните и правят всичко по силите си, за да помагат на беззащитните. Мисля си че тези хора изпитват достатъчно удовлетворение от собствените си благодордни постъпки и обичта и благодарността в очите на кучетата е най - голямото им възнаграждение. Поне при мен е така.
Искрено благодаря на всички, които ни помагат да помагаме на животните.
На terra1 обещавам, че винаги, когато имам време ще давам информация за кученцето и чакам с нетърпение за количката, за да спре да си разранява краката. Когато и ги сложа в правилна позиция ми се струваше, че с помощ от моя страна тя успяваше да се задържи за секунда. Някак искам да вярвам, че ще се възстанови.
Нека Господ да възнагради всички добри хора. Аз наистина нямам възможност да ходя често в изолатора, но има хора като Тони и Диди, които винаги ще подкрепям и ще правя всичко, което е по силите ми за момента, за да покажем на тези създания, че не всички хора са зли.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 13 August 2009 - 12:55 PM
Бенджи напомня за своето присъствие

следван от Емо - много общителен, 2-3 годишен...

Златко -младок мноооого добър и гальовен, лигльо....

Линда- тя имаше 10 бебета , но не оцеляха , сега и тя чака стопанин...прилича на черна немска овчарка

Моли - човека и я изостави, защото имаше лека краста ,вече е здрава ,но е старичка сигурно поне 13-14 години, не чува много трябва да и викаш, ама е душица...

Публикувано: 21 August 2009 - 08:34 PM
Да ви представя Айша - мноого е миличка

и пак Бенджи, който се чуди какви бели да измисля

сега дърпа връзките на шатрата, успя да ги изяде, вчера вятъра я духна и падна...

Трикрачко-

Сивуши- тя милата го е закъсала с краста упорита,накапана е , но много се чеше и си прави рани

Публикувано: 22 August 2009 - 01:04 PM
Това куче го взе д-р Станкова, тя се грижи за него. Не е пернишко, затова не се сещат.
Публикувано: 27 August 2009 - 08:10 PM
Прикачени снимки
Публикувано: 28 August 2009 - 08:31 PM
Тази вечер Cocoa е видяла животинката в покрайнините на Перник, на около 3км от изолатора. Веднага се е обадила на докторката. Теди е била доста изплашена, не са искали да рискуват и са я упоили. Вече се събужда, междувременно конците и тръбичките ги е махнала докторката, ушето е добре. Теди е поотслабнала, но ще се оправи.
Поздравления за Cocoa и д-р Станкова! Един дерт по-малко, че вече какви страхотии си представях ...