Dog.bg Форуми : Изолатор - Перник(бившия КЦ)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (25 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изолатор - Перник(бившия КЦ)

#201 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 23 December 2009 - 01:04 PM

Здравейте приятели на Пернишкия кастрационен център. За сега при нас нещата са в застой- никакви новини от никъде, освен постоянното пищене от общината, че са затрупани от жалби. В краен случай обсъждаме вариант да се преместим на друго място с кучавците и да продължим дейността си. Далеч сме от мисълтта, че можем да спасим всички кучета - винаги ще има прегазени, убити и осакатени животни. живеем в един несправедлив свят. Като продължим дейността си ще можем поне на част от животните да помагаме. Стискайте палци.
User's Signature

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953

#202 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 December 2009 - 11:29 PM

Сара - моята Сара вече е осиновена. Отиде в един квартал на Перник - Даскалово -ще живее в двор. Възрастен мъж на около 70 години и неговият син я взели, защото веднага я харесали. Много си я обичках и исках да си я взема, но сегашните ми условия не го позволяваха, така че нямам друг избор освен да и дам шанса да бъде щастлива, слад като аз не мога да и го осигуря все още. Дано си щастлива моя малка Сара.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#203 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 December 2009 - 11:33 PM

Много е красива Сара. Дано да е наистина щастлива. А нали ги взимат от вас само кастрирани? Сигурно пише някъде по-горе, но аз не успявам да изчета всички теми във форума.

#204 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 December 2009 - 11:38 PM

Днес осиновиха и Линда. Ще е куче - пазач, колкото и да млазя това наименование..... Тони отиде с човека до Радомир до склада , в който ще живее. Много ми е мъчно. Не са били особено добри условията , но са се разбрали да поправят нещата. Вързана е днес. Човекът е обещал да я пусне вързана на дълга тел. Милото поплакало като си тръгнала Тони. Ще си я навестяваме. Дано е сериозен господина, защото си поиска паспорт, попълни декларация и ........ Линдичка дано и ти си щастлива. Преди живееше на улицата, загуби 9 те си бебета......това е все пак някаква нова възможност. rg_057.gif
Винаги трябва да очакваш, че с всяко куче по всяко време можеш да се разделиш, но когато това стане се оказва, че не си подготвен и..................ти е мъчно, особено ако нещата не са такива , каквито ни се иска най - много - добри и любящи стопани.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#205 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 December 2009 - 11:40 PM

Кастрирани са всичките ни кучета. Недопустимо е раждането на още нещастни същества.
User's Signature

#206 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 December 2009 - 11:53 PM

Днес едно момче от Пловдив прекара цял ден в опити да се сближи със своя избранник Краш - Вълчо. Вълчо е кученце с извадено от ритник оченце. Той е специален и трябва специален подход. Явно не е много доверчив към мъже, но леко полеко се отпусна. Момчето е пътувало 4 часа с влак , за да дойде при него , а то се прави на гамен. ab_041.gif Бяга, не се дава, едвам сме му сложили нашийник, решихме се ......страшно търпеливо момчето цял да му ходи по гъза, за да се сприятеляват. Проблема ни е - освен гаменството и превоза. Момчето няма собствен превоз , а е влюбен във Вълчо и си го иска. Ако някой може да съдейства, да ми пише моля.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#207 Потребителят е офлайн   monkata95ss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:животни , музика , танци , компютър , приятели

Публикувано: 28 December 2009 - 08:56 PM

Ей Ели :) Не тъжи за Саричка и Линда (hug) . Радвай се , че са си намерили дом . Толкова ми е кеф особено за Саричка ..... нашата прекрасна Саричка . Също и за Линда но все пак Сара си ми е слабост . Жалко че не успяхме да я задържиме близо до нас . Дано двете момичета имат прекрасен живот изпълнен с мнооого игри и любов от страна на собствениците :) . Наистина прекрасни кучета и не заслужаваха мизерния живот в кучкарника :) . Наистина много се надявам мечо(Деймиян) да се сдобие скоро със дом . А относно приобщаването на хора надали ще бъде проблем . Все пак той беше най известното и общително кученце на центъра преди да го приберете :) . Дано всички да имат нов дом и все така да бъдат осиновявани кученца , не само по празниците :) !
Успех!

(Ели искам едно календарче да ми отделиш , обче не мога да те нбарам от известно време на скайп а ми е спрян тела
:( )
User's Signature

Животните са като човека , но с по-малко недостатъци !

Качена снимка

#208 Потребителят е офлайн   Luciyan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:от всичко по много!

Публикувано: 30 December 2009 - 12:57 PM

Цитат(sheba @ Dec 27 2009, 11:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Днес едно момче от Пловдив прекара цял ден в опити да се сближи със своя избранник Краш - Вълчо. Вълчо е кученце с извадено от ритник оченце. Той е специален и трябва специален подход. Явно не е много доверчив към мъже, но леко полеко се отпусна. Момчето е пътувало 4 часа с влак , за да дойде при него , а то се прави на гамен. ab_041.gif Бяга, не се дава, едвам сме му сложили нашийник, решихме се ......страшно търпеливо момчето цял да му ходи по гъза, за да се сприятеляват. Проблема ни е - освен гаменството и превоза. Момчето няма собствен превоз , а е влюбен във Вълчо и си го иска. Ако някой може да съдейства, да ми пише моля.

Така е, аз бях, признавам си! Знам колко може да е трудно да се научи това животно на живот в градът, колко ще е трудно да се заобичаме и да ми се довери. Ама и моят живот е и продължава да е низ от трудни за изкачване върхове, но малко по малко успявам да се справя с тези непосилни задачи и да продължавам напред. Не съм спирал от неделя след като се върнах да разпитвам и да "душа" навсякъде, където някой би могъл да ми помогне с транспорт, уви.... удрям само на камък за сега. Ако все пак някой има... възможност и желание да помогне за транспорта е добр дошъл! Пък със Вълчо ще се разберем и сработим, усещам го! Но разбира се няма да е и така лесно да стане! Както казват хората хубавите неща стават бавно! А Вълчо е едно от най-красивите, величествени и горди кучета, които съм виждал.... Благодаря!
User's Signature

"Все още всяка нощ сънувам Вълците, конете, тези безпределни прерии Нестихващите ветрове над планинските върхове Съвършените граници на моята рода Свещената земя на Великия Дух И все още вярвам Всяка нощ И всеки ден...

#209 Потребителят е офлайн   Luciyan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 December 2009 - 01:33 AM

Бих желал да се извиня на целия колектив на Кастрационния център - гр. ПЕрник. Извнявам се, защото тези дни имах възможност да прехвърля много неща през главата си, да премисля много и бих искал да ви споделя, че няма да взема Вълчо само поради една единствена причина. Тази причина е, че той просто няма да бъде най-щастливото куче с мен, няма да има най-добрият дом с мен! Не искам да бъда наричан лъжец, човек без морал, без ценности, напротив, винаги съм се старал да изградя и отстоявам тези си ценности пред хората. Случи се така, че сгреших мислейки, че ще мога да му осигуря добър и щастлив дом, но впоследствие разбирам, че няма да мога. Дори когато пиша тези си редове болка пронизва сърцето ми и малкото сладко куче е все още пред погледа ми в времето прекарано заедно в Перник. Ще ми липсва, наистина се привързах за него, но когато обичаш някого.... се стараеш да го направиш щастлив, дори и да е някъде далеч от мен. дори и далеч от мен се надявам Вълчо да бъде наистина адски щастливо куче, защото и той като мен има тежка съдба и заслужава повече от животът!!! Извинявам се отново на целият екип, бяхте чудесни, такива сте и в това, което правите. Когато бях там аз имах шанса да се докосна до цялата любов, която излъчваше това място, а тази любов се въртеше в един кръг между колцината жени грижещи се за домашните любимци и всички тях. А когато видиш и как всяко едно идва плахо към теб махайки с опашчица, гледайки те смирено и любопитно с малките си черни очички няма как да не се изпълниш и ти с тяхната любов и да отвори това сърцето ти за да им дадеш малко от твоята!!!!!
User's Signature

"Все още всяка нощ сънувам Вълците, конете, тези безпределни прерии Нестихващите ветрове над планинските върхове Съвършените граници на моята рода Свещената земя на Великия Дух И все още вярвам Всяка нощ И всеки ден...

#210 Потребителят е офлайн   Luciyan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 December 2009 - 11:46 AM

Цитат(N1gh7Shade @ Dec 31 2009, 01:33 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Бих желал да се извиня на целия колектив на Кастрационния център - гр. ПЕрник. Извнявам се, защото тези дни имах възможност да прехвърля много неща през главата си, да премисля много и бих искал да ви споделя, че няма да взема Вълчо само поради една единствена причина. Тази причина е, че той просто няма да бъде най-щастливото куче с мен, няма да има най-добрият дом с мен! Не искам да бъда наричан лъжец, човек без морал, без ценности, напротив, винаги съм се старал да изградя и отстоявам тези си ценности пред хората. Случи се така, че сгреших мислейки, че ще мога да му осигуря добър и щастлив дом, но впоследствие разбирам, че няма да мога. Дори когато пиша тези си редове болка пронизва сърцето ми и малкото сладко куче е все още пред погледа ми в времето прекарано заедно в Перник. Ще ми липсва, наистина се привързах за него, но когато обичаш някого.... се стараеш да го направиш щастлив, дори и да е някъде далеч от мен. дори и далеч от мен се надявам Вълчо да бъде наистина адски щастливо куче, защото и той като мен има тежка съдба и заслужава повече от животът!!! Извинявам се отново на целият екип, бяхте чудесни, такива сте и в това, което правите. Когато бях там аз имах шанса да се докосна до цялата любов, която излъчваше това място, а тази любов се въртеше в един кръг между колцината жени грижещи се за домашните любимци и всички тях. А когато видиш и как всяко едно идва плахо към теб махайки с опашчица, гледайки те смирено и любопитно с малките си черни очички няма как да не се изпълниш и ти с тяхната любов и да отвори това сърцето ти за да им дадеш малко от твоята!!!!!

НЕка това да не се чете от четящите тази конкретна тема! ОСтавам си на предишното мнение, не съм се отказзал от ВЪлчо. Знам колко много ще ни е трудно и на двамата, но ще се постараем да се справим заедно и да бъдем едно семейство! Готов съм когато има възможност от транспорт да го взема, дори сега му поръчвам някои от аксесоарите! Благодаря ви!
User's Signature

#211 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 31 December 2009 - 11:50 AM

Малко ме обърка с тази смяна на решенията. Изтрих молбата ти за превоз от темата - моля те, ако имаш нужда, пиши отново там.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#212 Потребителят е офлайн   дирдри Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни ,природа ,антиглобализъм ,холистична литература,професията ми готвач,литература

Публикувано: 31 December 2009 - 11:52 AM

Боже ,мой,човече ,какво става?Аз вчера ,дори се опитах да търся транспорт за вас с кучо.И да знаеш ,че ,ако до 7 януари не се намери такъв ,то съществува вероятност една съфорумничка да помогне евентуално след тази дата.
User's Signature

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!

#213 Потребителят е офлайн   Luciyan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 December 2009 - 12:29 PM

Цитат(дирдри @ Dec 31 2009, 11:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Боже ,мой,човече ,какво става?Аз вчера ,дори се опитах да търся транспорт за вас с кучо.И да знаеш ,че ,ако до 7 януари не се намери такъв ,то съществува вероятност една съфорумничка да помогне евентуално след тази дата.

Оставаме с Вълчо!!!! това е, дано да се намери транспорт, ако не ще очаквам поне на 5-ти да ме предупредите за да дойда с влака да оправя документите и да се върнем с колата!!!! това е положението, никой няма да ме разубеди, стига да има хора като вас които да ми помагат със съвети и напътствия за да направя животът му по-добър!!! Благодаря!
User's Signature

#214 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 31 December 2009 - 12:38 PM

Поздравления за смелия избор. Не се оставяй да ти влияят хора, които не разбират толкова от гледане, истинско!, на домашни любимци или за които достойно животно е само това, което няма и един недъг. Ще помагаме със всичко, има и съответните подфоруми за обучение, за хранене, за грижи :) Стига да имаш желание и нагласата да се учиш, всичко ще е наред ae_085.gif
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#215 Потребителят е офлайн   Luciyan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 December 2009 - 12:42 PM

Цитат(blueocean @ Dec 31 2009, 12:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Поздравления за смелия избор. Не се оставяй да ти влияят хора, които не разбират толкова от гледане, истинско!, на домашни любимци или за които достойно животно е само това, което няма и един недъг. Ще помагаме със всичко, има и съответните подфоруми за обучение, за хранене, за грижи :) Стига да имаш желание и нагласата да се учиш, всичко ще е наред ae_085.gif

мисля, че да, макар да ме е страх малко, защото той ще ми е като едно малко детенце! Но съм готв да се уча и да вървиме напред заедно! Благодаря предварително за отзоваването на всички!
User's Signature

#216 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 December 2009 - 06:05 PM

Хораааааа още едно кученце ще посрещне Нова година със семейство. Малката Мери си намери дом. Днес хората от София си я взеха. Когато говорихме по телефона аз си помислих, че искат след празниците да я вземат. На кой му е до куче днес ab_041.gif / освен на нас разбира се / Но те пък ме изненадаха. Вдигнаха се от София и си го взеха в къщи. Щастлива съм. Дано и за всички кученца този късмет. Дано , дано , дано........
Ох благодаря ви не всички.....че давате по рамо за кандидата на Вълчо.

А това е Мерито.
Успех моя малка Мери в новия дом и ти стискаме палци.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#217 Потребителят е офлайн   Luciyan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 December 2009 - 06:54 PM

Браво, дай Боже както се казва капка по капка вир да става и едно по едно за всяко от тях да се намира стопанин! А аз очаквам с нетърпение до седмица да взема Вълчо вкъщи! Защото той ще е една нова радост в живота ми! :) Весело и щастливо посрещане на Новата Година! Дай Боже да донесе на всички ни добро!!!!
User's Signature

#218 Потребителят е офлайн   jani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2010 - 06:54 PM

Браво за това, което ще направиш!!! Ще спасиш една душа, която ще ти стане верен приятел до края на живота му!!! rc_036.gif Дано да се намерят повече хора като теб!
User's Signature

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!

#219 Потребителят е офлайн   Luciyan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2010 - 07:00 PM

хехехех Благодаря, то хора има, ама нали знаеш, че повечето са забравили какво е да си човек, особено когато са се затворили в своите кутийки. Когато са се ограничили от природата исветът край тях и си гледат само в своят филм! :) когато ги е страх да се докоснат до помията, която сами си създаваме, да я признаят и да направят нещо за да я заличат!!!
User's Signature

#220 Потребителят е офлайн   jani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2010 - 07:40 PM

Цитат(N1gh7Shade @ Jan 3 2010, 06:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
хехехех Благодаря, то хора има, ама нали знаеш, че повечето са забравили какво е да си човек, особено когато са се затворили в своите кутийки. Когато са се ограничили от природата исветът край тях и си гледат само в своят филм! :) когато ги е страх да се докоснат до помията, която сами си създаваме, да я признаят и да направят нещо за да я заличат!!!

Изключително точно казано!!!
User's Signature

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!

• (25 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни