Помощ за малката Йожи
Публикувано: 29 July 2009 - 09:18 PM
днес спряхме с лечението на Йожи.. Докторът каза, че е нужно още време и няма как ей така да се оправи... следващо лечение препоръчва да се проведе след 2 месеца.. проблема е там, че нещата стават все по-сложни.. имам си проблеми с баща ми, заради нея... наложи се да я затворим в нещо като клетка денс... не е малка за размерите й, но не мисле, че ще й бъде много приятно...няма да има кой да се грижи за нея, както казах, не искам да натоварвам сестра ми толкова много...
Ще ПОМОЛЯ, ако някой има желание и възможности, нека я вземе... моля ви пишете
Публикувано: 30 July 2009 - 10:15 PM
Ако имаш познания по английски или друг език, те съветвам чрез интернет да потърсиш дом на малката извън България. Аз опитах и се намериха хора в Англия. Тази страна те съветвам да я избягваш, защото е скъпа дестинация, но най-вече заради 6-месечната карантина.
Иначе в интернет има много общества на disabled animals. Има яху групи, хората си помагат, осиновяват. Опитай.
Сега прочетох, че отиваш да учиш в чужбина. В коя страна? Дай да намерим дом на Йожи там, пътуването с теб ще е много по-добре за нея откъм стреса.

Публикувано: 31 July 2009 - 11:15 AM
Иначе знаех, че ще си е кажи речи невъзможно да намеря подходящ дом за Йожи... Предложението за чужбина е добър вариант, за момента нямам идея как да намеря приемно семейство за малката.. Ще уча в Швейцария и дотам ще ходим с кола, но не знам как бихме могли да я прекараме през граница, сигурно ще има проблеми... имаме 1 месец и половина да потърсим такъв дом.. Най-лошото при нея е, че постоянно й се появчват рани по задницата, където се влачи и седи в урината си.. по интернет има показани колички за котета, но тук няма никакви, ако някой може да каже откъде да намерим ще бъде чудесно, ние се опитахме да й направим, но нещо ни няма по тая част..

Публикувано: 31 July 2009 - 11:28 AM
Публикувано: 01 August 2009 - 05:21 PM
реших да пиша, защото имам добри новини за Йожи

Публикувано: 01 August 2009 - 06:52 PM
Аз немски не знам, но в Швейцария ако я предложиш мисля, че това би бил идеалният вариант за нея. В интернет могат да се намерят приюти, написваш хубаво писмо за Йожи и вярвам искрено, че ще я поискат. Това което трябва да направиш е просто да я ваксинираш и чипираш. Нищо сложно. Надявам се каквото и да изберете да помислите добре и Йожи да се радва на хубав живот.

Публикувано: 01 August 2009 - 08:02 PM
Успех!!
Публикувано: 02 August 2009 - 11:17 AM
Публикувано: 07 September 2009 - 09:52 AM
Здравей, ами нищо добре е малката. Все още не може да ходи, защото мускулите са й малки и няма сила. Но се чувства много добре, гледаме си я с памперси и тя много ни радва, но очаквам да проходи рано или късно.

Публикувано: 07 October 2009 - 10:46 AM
Публикувано: 07 October 2009 - 10:59 AM
А да обясни случайно каква е логиката за това?
Публикувано: 08 October 2009 - 12:06 PM
А да обясни случайно каква е логиката за това?
Ами каза че ще може да и слага инжекции с мъжки полови хормони, които способстват за разтежа на мускулите.
gamina, и аз обмислях варианта да я заведа в Враца, но не зная дали има по-добри ветеринари от монтанските. Ще съм ти много благодарна, ако намериш информация за някои по-компетентен.
Публикувано: 08 October 2009 - 12:23 PM
виж тези - ул. "Войнишка" №4, 092 / 66 14 55 - вет. комплекс Компаньон.
Водят се като най-добрите уж в града, аз нямам лични впечатления, родителите ми водят кучетата си при тях. Като цяло отзивите са добри.
Надявам се телефонът да е актуален, из нета излиза и някакъв мобилен.