Изхвърлен пекинез се нуждае от лечение
Публикувано: 29 June 2009 - 04:33 PM

Публикувано: 29 June 2009 - 04:46 PM
Публикувано: 01 July 2009 - 08:44 AM
Публикувано: 16 July 2009 - 04:41 PM
Може ли да разкажете повече за къде заминава нашата принцеса ... От суеверие или и аз незнам може да отложим разказа, но задължително давам заявка за такъв....
Много се радвам ....

Публикувано: 22 July 2009 - 02:56 PM
Скоро ще има и снимки от тях. Темата може да бъде преместена в другия раздел.
Публикувано: 22 July 2009 - 06:46 PM
Много се радвам!

Публикувано: 22 July 2009 - 07:16 PM
Сега Джеси ще разбере най-после какво е да си обичан, сигурна съм!
Браво, Соня, направи чудеса от храброст, но я спаси! Благодарности и за дарителите, без които нямаше да има хепи енд за изстрадалото момиче!
Публикувано: 22 July 2009 - 07:55 PM
Малко спамя, но ще пиша и за Ричи, малкия черен булонец, който замина с Джеси. Писах някъде за него,че малко ми го натрапиха в събота. Той е занесен от собствениците му в приюта Димитровград при д-р Петрова и са искали да го прехвърлят през оградата, но тя видяла и казала "не го хвърляйте ще му счупите краката, ще го взема". Така това момче остава без стопани, толкова е сладък и добричък, малко капризен на ядене, но контактен и куцащ с едното задно краче, което е било счупено и без никакви връзки, всичко скъсано, зарастнало накриво в коляното....вероятно и го боли....Надявам се и за него да се погрижат както трябва и се радвам от сърце, че го взеха и него с Джеси. Тези малки запетайки заслужават хубав и спокоен живот. Както и всички кучета - разбира се!
Благодаря на всички съпричастни със съдбата им и също така на всички спонсорирали операциите, прегледите и подготовката на Джеси за новият и хубав живот.
Публикувано: 24 July 2009 - 07:14 AM
Тя имаше записан час за 9.08 за офталмолог, но като са я видяли в какво състояние са очите и веднага са я завели за преглед. Установено е,че тя е бита много и от това са скъсани всички нервни връзки. ОТ което тя е била със страшни болки през цялото време. Лявото око й беше по-зле и вчера са го отстранили. През август ще направят втора операция и ще отстранят и дясното око. Така болките ще бъдат премахнати и Джеси ще може да живее спокойно.
Хората пишат и питат - какви хора са гледали Джеси за да бият и докарат това малко "мишле" то това положение???
Ричи е вече Уйли и е добре, но са установили, че се храни лошо - яде само месо. То и аз го установих, че яде само месо и нищо кучешко, ама не мисля, че е лошо хранене :-)