Изхвърлен пекинез се нуждае от лечение
Публикувано: 24 July 2009 - 09:04 AM
Милото джудженце, пак операции, пак болки. Тук претърпя кастрация, херния и тумор на млечната жлеза наведнъж.
Сега пък очетата. А е толкова търпелива и кротка, и много красива. Очетата й бяха наистина страшни. Браво, че всичко е задвижено бързо, да се оправя малката и после само щастие да има в живота си.
Сега пък очетата. А е толкова търпелива и кротка, и много красива. Очетата й бяха наистина страшни. Браво, че всичко е задвижено бързо, да се оправя малката и после само щастие да има в живота си.
Публикувано: 24 July 2009 - 09:10 AM
Не е истина какви хора има направо
...надявам се, че някой ден, по един или друг начин всеки отговаря за действията си и си носи последствията...Искрено ми се иска да е така! На малкото "мишле" пожелавам един нов живот, без болка, без мъки и с много обич! Стискам му палци всичко да мине добре и с втората операция, и да бъде щастливо....най-накрая!!!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 07 August 2009 - 06:54 AM
Ето я вече оперираната Джеси! Спяща и спокойна, вече без болки! И втората операция е минала добре и Джеси е в приемен дом. За разлика от предишното й поведение, тя вече не иска да е сама. Когато остава сама в стаята започва да вика силно. Предполагам това е от слепотата и несигурността й, много непознати хора, непознати къщи....Надявам се скоро да се успокои и да се възстанови след операциите. Важно е,че има хора, които мислят за нея и за щастливото й бъдеще и се грижат за нейните ежедневни удобства. Жената, която я гледа се движи със звънче, за да може Джеси да знае, кога и къде в къщата е тя и да не се тревожи,че е останала сама. Това не го коментирам, плача като го пиша. Никога няма да доживеем такъв момент тук в родната ни БГ.
Публикувано: 07 August 2009 - 09:03 AM
Най-накрая ще бъде щастливо, обичано и обгрижвано това детенце.
Радвам се, че всичко е минало добре с операциите и лошите неща са вече зад гърба й! Не спирам да се изумявам, в най-най-най-добрия смисъл на думата, от хората по белия свят, от отношението и подхода им към животинките... Да са живи и здрави всички, които помогнаха на Джеси да изживее живота си без болка, страх и мъка!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 07 August 2009 - 09:38 AM
Да са живи, здрави и щастливи! Какви сърца имат! Успех на кучинка!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 24 August 2009 - 01:24 PM
Хора благодаря ви за помощта за Джеси. Вие ми помогнахте, а аз на нея. Ето края на една тъжна приказка и началото на една хубава приказка: Джеси е вече ТИЛДА и е осиновена от жена на Dagmar, която е взела и Ричи, който вече е Уйли. Ето ги и двамата след осиновяването.