Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#1001 Потребителят е офлайн   rezzmetezz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 November 2008 - 05:45 PM

Обясни ми за какво иде реч,май ни се разминават схващенията.И на правоговор не ме учи. ОК?

#1002 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2008 - 11:39 AM

Бе чак страшна тайна не е, ама си ми е много удобно тата ... засега :namigam:

#1003 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 08:42 AM

Не сме се включвали отдавна в галерията.Ето я и Троя на 18мес

#1004 Потребителят е офлайн   Hera08 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 08:10 PM

Цитат

Обясни ми за какво иде реч,май ни се разминават схващенията.И на правоговор не ме учи. ОК?

Остави,коментарът е излишен.Аз 20 години гледах елитни немски овчарки без комерсиална цел.Когато животното го приемаш като член на семейството е едно а когато,го взимаш за да се покажеш "вижте ме кой съм аз" е друго. :kuchence: :Танц: :OK: :palec:

#1005 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 09:06 AM

Цитат

Не сме се включвали отдавна в галерията.Ето я и Троя на 18мес

разкажи ни още за тази симпатяга, откъде е, кои са родителите и ...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1006 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 09:16 AM

Цитат

Аз 20 години гледах елитни немски овчарки без комерсиална цел...

айде ни разкажи за една от твоите ЕЛИТНИ овчарки и ако е удобно на простичък език да ни обясниш тук на нас като какво е то това животно "елитността" ... аз лично отглеждам расови кучета от 1992 година насам, навнесох такива от цяла Европа, постигнах тук - таме и разни неща по изложбите и незнайно защо на едно ЕЛИТНО не попаднах ...  само за твоя информация да знаеш (ако си забравила случайно) - преди 20 години в България имаше единствено кучета от породите "граничарско куче" и не по-рядко срещащата се но не по-малко екзотичната "вълчА" порода...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1007 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 09:29 AM

Цитат

хич и нямам такова намерение. тези неща се учат в отделенията и който спал в час - спал...не ми е работа да се намесвам в тези процеси. а иначе - тук е интернет...тук всеки е в правото си да разбира или да не разбира другия и да - тук всеки различно тълкува "свободата на словото" ... позволяваш си да наричаш ГЛУПАВИ неразбраните от теб коментари, е - не очаквай някой да има по-специално отношение към теб само защото на теб това така ти се иска да бъде...не очаквай че всички ще те разбираме, точно така както и ти нас не разбираш ... хайде сега ти пожелавам един спокоен и ведър ден, с повече усмивки и положителни емоции...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1008 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 11:23 AM

И така.Троя я купих от Пловдив лятото на миналата година.Тя НЕ Е чистокръвна,родословна и т.н.Видях родителите и и ми харесаха.До тогава не бях влизала тук и незнаех за дисплазията и другите наследствени болести.Много харесвам ротвайлера като порода и от 10 годишна си мечтаех за такова куче.Сега когато Троя порастна виждам всичките и недостатъци,но пак си я обичам.един ден когато тя си отиде ще си купя родословно кученце/стига да имам пари де/Вчера ми подариха мъжки рот-много красиво куче със нещастна съдба.Бил е изгубен или изхвърлен в гората,почти умрял от глад и изтощение.Добри хора са го намерили и са му дали втори шанс за живот,но нямат възможнос да го гледат за това ми го подариха.Тези дни ще го снимам и ще ви го покажа.Да кажете и вашето мнение.Много по красив е от Троя.Има много хубава и правилна глава/поне според мен-нали се сещате колко разбирам/Струва ми се обаче,че е малко висок за стандарта.Събота и неделя ще имам повече време и ще премеря височината му.Това е за сега.

#1009 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 11:36 AM

Цитат

Сега когато Троя порастна виждам всичките и недостатъци,но пак си я обичам.

че кой говори нещо изобщо по темата??

Цитат

Вчера ми подариха мъжки рот-много красиво куче със нещастна съдба.Бил е изгубен или изхвърлен в гората,почти умрял от глад и изтощение.Добри хора са го намерили и са му дали втори шанс за живот,но нямат възможност да го гледат за това ми го подариха.

браво. знам отдавна за това куче ... хубаво е, че има милосърдни хора като теб.нещата които правиш са благородни и един ден ще бъдеш възнаградена за добрината си. стискам ти палци всичко да ти върви по мед и масло с двата ти домашни любимеца... :blink:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1010 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 11:37 AM

Честито за сладура  :->) Аз видях в "без дом" че ще го осиновите... това е страхотно
User's Signature

Качена снимка

#1011 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 11:41 AM

Искам и тук да кажа НЯМА ДА ГИ РАЗВЪЖДАМ,че в другата тема щяха да ме изядат,че Троя не е кастрирана и ме изкараха най-долният човек на света.

#1012 Потребителят е офлайн   Lynx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 December 2008 - 12:03 PM

Цитат

И така.Троя я купих от Пловдив лятото на миналата година.Тя НЕ Е чистокръвна,родословна и т.н.Видях родителите и и ми харесаха.До тогава не бях влизала тук и незнаех за дисплазията и другите наследствени болести.Много харесвам ротвайлера като порода и от 10 годишна си мечтаех за такова куче.Сега когато Троя порастна виждам всичките и недостатъци,но пак си я обичам.един ден когато тя си отиде ще си купя родословно кученце/стига да имам пари де/Вчера ми подариха мъжки рот-много красиво куче със нещастна съдба.Бил е изгубен или изхвърлен в гората,почти умрял от глад и изтощение.Добри хора са го намерили и са му дали втори шанс за живот,но нямат възможнос да го гледат за това ми го подариха.Тези дни ще го снимам и ще ви го покажа.Да кажете и вашето мнение.Много по красив е от Троя.Има много хубава и правилна глава/поне според мен-нали се сещате колко разбирам/Струва ми се обаче,че е малко висок за стандарта.Събота и неделя ще имам повече време и ще премеря височината му.Това е за сега.

Поздравления. Хубаво е да има хора като теб, които разбират за какво става въпрос и обичат кучетата в истинския смисъл на думата.

Цитат

Искам и тук да кажа НЯМА ДА ГИ РАЗВЪЖДАМ,че в другата тема щяха да ме изядат,че Троя не е кастрирана и ме изкараха най-долният човек на света.

Браво,че няма да ги развъждаш, но кастрацията ще е добър вариант за самото куче ако няма да ражда.
User's Signature

Качена снимка
Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.

#1013 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 04:55 PM

здравейте имам само едно въпросче а и ще добавя поредната снимка на моята принцеса Рая.ако има някой който да знае повечко за киноложките изложби бих искала дфа знам дали е задължително когато се представя ротвайлер той да е с опашка.на скори ни казаха че не трябва да й се реже опашката а ние искаме да и искараме родословие тъй като майка й и баща й си имат.а те са доста добри.баща й е пет пъти републикански и три пъти на балканите.майка й е разкошна но и тя е с отрязана опашка и сме доста объркано дали можем да я махнем или задължително трябва да я оставим.а много ни се иска да си има родословие но пък не ни харесват възрастни ровайлери с опашки.
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1014 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 05:00 PM

Ако нямате родословие което да са ви дали с кученцето няма как да го извадите. А и май малко са ви пързулнали с факта за титлите на родителите. Как е без опашка пък я заплождат....ако е родословна това май няма как да стане. Не съм много сигурна в това но ще чакаме някой по запознат в тази област да сподели мнение
User's Signature

Качена снимка

#1015 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 05:41 PM

килах тя си върви с дикументи за родословие.майка и също има сертификат че може да се разпложда до преди време това за опашките не  ебило забранено и тогава е нямало проблем.а за титлите е така наистина и кученцето е доста добро просто снимките не са ок а и там е все пак на има няма два месеца.притеснява ме факта че ако и клъцнем опашлето няма да можем да й извадим сертификат за родословие.от страната на бащата всичко е германско а на майката до пра баба й всичко също е германско.кученцето е доста елитно и за това не ми се иска да се похабява заради една опашка но пък рот с опашка лично за мен не изглжда толкова добре.
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1016 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 05:43 PM

Само искам да попитам - Инка от Германия ли е или от друга страна? :blink:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#1017 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 03 December 2008 - 05:45 PM

Здравейте
Качена снимка

Мод: Спри да спамиш, Алиса!

#1018 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 05:52 PM

тук моята малка Рая е на 2 месеца и 30 дена :wub:доста трудно се сдобих с това съкровище.чаках близо година и се изръсих бая кинти но кучето е невероятно
User's Signature

#1019 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 06:03 PM

Цитат

тук моята малка Рая е на 2 месеца и 30 дена :wub:доста трудно се сдобих с това съкровище.чаках близо година и се изръсих бая кинти но кучето е невероятно

Хубаво е кучето,но защо трябваше да пишите това последното за кинтите не разбрах?  :-
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#1020 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 06:08 PM

Цитат

Цитат

Хубаво е кучето,но защо трябваше да пишите това последното за кинтите не разбрах?  :-

защото това също е важен фактор дали кучето е добро или не някой от чата не повярваха че е с доста добър баща и майка и в интерес на истина го направих защото си е истина.не че парите определят едно куче но са също фактор.
User's Signature

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни