РОТ говорилня
Публикувано: 02 December 2008 - 08:10 PM
Цитат
Остави,коментарът е излишен.Аз 20 години гледах елитни немски овчарки без комерсиална цел.Когато животното го приемаш като член на семейството е едно а когато,го взимаш за да се покажеш "вижте ме кой съм аз" е друго. :kuchence: :Танц: :OK: :palec:
Публикувано: 03 December 2008 - 09:16 AM
Цитат
айде ни разкажи за една от твоите ЕЛИТНИ овчарки и ако е удобно на простичък език да ни обясниш тук на нас като какво е то това животно "елитността" ... аз лично отглеждам расови кучета от 1992 година насам, навнесох такива от цяла Европа, постигнах тук - таме и разни неща по изложбите и незнайно защо на едно ЕЛИТНО не попаднах ... само за твоя информация да знаеш (ако си забравила случайно) - преди 20 години в България имаше единствено кучета от породите "граничарско куче" и не по-рядко срещащата се но не по-малко екзотичната "вълчА" порода...
Публикувано: 03 December 2008 - 09:29 AM
Цитат
хич и нямам такова намерение. тези неща се учат в отделенията и който спал в час - спал...не ми е работа да се намесвам в тези процеси. а иначе - тук е интернет...тук всеки е в правото си да разбира или да не разбира другия и да - тук всеки различно тълкува "свободата на словото" ... позволяваш си да наричаш ГЛУПАВИ неразбраните от теб коментари, е - не очаквай някой да има по-специално отношение към теб само защото на теб това така ти се иска да бъде...не очаквай че всички ще те разбираме, точно така както и ти нас не разбираш ... хайде сега ти пожелавам един спокоен и ведър ден, с повече усмивки и положителни емоции...
Публикувано: 03 December 2008 - 11:23 AM
Публикувано: 03 December 2008 - 11:36 AM
Цитат
че кой говори нещо изобщо по темата??
Цитат
браво. знам отдавна за това куче ... хубаво е, че има милосърдни хора като теб.нещата които правиш са благородни и един ден ще бъдеш възнаградена за добрината си. стискам ти палци всичко да ти върви по мед и масло с двата ти домашни любимеца... :blink:
Публикувано: 03 December 2008 - 12:03 PM
Цитат
Поздравления. Хубаво е да има хора като теб, които разбират за какво става въпрос и обичат кучетата в истинския смисъл на думата.
Цитат
Браво,че няма да ги развъждаш, но кастрацията ще е добър вариант за самото куче ако няма да ражда.

Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.
Публикувано: 03 December 2008 - 04:55 PM

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 03 December 2008 - 05:00 PM
Публикувано: 03 December 2008 - 05:41 PM

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 03 December 2008 - 05:43 PM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 03 December 2008 - 05:52 PM

Публикувано: 03 December 2008 - 06:03 PM
Цитат
Хубаво е кучето,но защо трябваше да пишите това последното за кинтите не разбрах? :-

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 03 December 2008 - 06:08 PM
Цитат
Цитат
Хубаво е кучето,но защо трябваше да пишите това последното за кинтите не разбрах? :-
защото това също е важен фактор дали кучето е добро или не някой от чата не повярваха че е с доста добър баща и майка и в интерес на истина го направих защото си е истина.не че парите определят едно куче но са също фактор.