Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#1061 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 December 2008 - 10:08 PM

амм сега я боли много и е много неспокойна :( какво мога да й дам за обезболяващо? или само доктор може? :( постоянно лежи и я усещам , че не е наред и че и е зле :( то е нормално да лежи, обаче си познавам кучето :(
иначе мина добре, бързо се събуди от упойката, минахме само с едно ухапване :blink: даже веднага си поиска храна, но не й дадох, само водичка има на разположение, но тя пие рядко и по малко...
друг проблем е с близането :(незнам как ще спя, сега мисля някаква яка да си измайсторя.ще видя дали да е от картон или сега имам под ръка шише от 10л....моля ви отговорете ми че куца я боли :(

Цитат

Браво на момичетата!
Бързо възстановяване на Тара! :blink:

;D ;D само куца е кастрирана да подчертая ;D
благодаря :blink:

#1062 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 December 2008 - 11:22 PM

Мисля, че е нормолно да чувства дискомфорт и леко да я наболява.
Вета не ти ли каза какво да й даваш, за да не я боли или изобщо какво да следиш?
Обади му се да го попиташ.
Доколкото си спомням, не трябва да я храниш сега. Трябва да минат поне 12-15 часа. Вода може, но малко.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1063 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2008 - 11:47 PM

мен по-скоро ме притеснява близането :( сега изрязах едно шише, но ще му слагам и нещо меко около врата, за да не се нарани :( ако не е с него ще се ближе цялата нощ..сигурна съм! виждам сега какво прави... :-

#1064 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 05 December 2008 - 11:50 PM

А кой всъщност е кастриран, че нещо се обърках? :rolleyes:
User's Signature

#1065 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2008 - 11:55 PM

ама аз не веднъж май писах че ще "кастрирам" Тара ;D

#1066 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 06 December 2008 - 12:00 AM

Ама и аз за нея си мислех в началото, но после ... от шишето и омотаването около врата му, за да не се нарани ... :o
Както и да е. Явно този късен час си казва своето. :huh:
Ще се оправи момичето. Само малко притеснения ще има сега, но след ден-два всичко ще си дойде на мястото. ;)
User's Signature

#1067 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2008 - 12:30 AM

ммм даам :blink:
но сега е доста напрегнато :( сега ще се опитвам да лягам :-

#1068 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 06 December 2008 - 01:17 AM

Без да се заяждам но не виждам никакъв смисъл от тези кастрации  :huh: само се мъчи животинката :( след време може да съжалявате но все пак вие си решавате. ;)

#1069 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2008 - 12:04 PM

Цитат

но все пак вие си решавате. ;)

:palec:

аз пък все си мисля, че майките повече се мъчат като гледат кутрета в лоши условия...и кутретата се мъчат :- а накрая и измират... а не се знае и колко болести си лепват...
и ако никой не ще пумиярчетата, айде на улицата...

мойта беше бременна, както и предполагах, радвам се че така стана, защото иначе какво щях да правя с 6 на брой песчета :- сега поне няма да имам проблеми.... :blink:

сега близането е голям проблем :( и до wc не мога да отида спокойно ;D ;D

#1070 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2008 - 01:43 PM

ето я моята неелитна(според някой компетентни участници във форума ;D)малка принцеса Рая.баща й е германец внос в българия и е с много замотано поне според мен име и не мога да го изрека та камо ли да го напиша(не съм веща с немския :-) но майка й е Лара от Оряхово.много ми е сладка и за сега още е послушна.на 3 месеца е вече :wub:
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1071 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 06 December 2008 - 01:55 PM

Цитат

ето я моята неелитна(според някой компетентни участници във форума )

Ама как бее те са най-великите и си мислят,че като имат някакъв си ЕЛИТЕН рот (колко е елитен никой не знае)  ;D са хванали бога за оная работа. B) така че моя съвет е да не ги слушаш и да си знаеш своето. ;)

#1072 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2008 - 02:02 PM

Цитат

Цитат

ето я моята неелитна(според някой компетентни участници във форума )

Ама как бее те са най-великите и си мислят,че като имат някакъв си ЕЛИТЕН рот (колко е елитен никой не знае)  ;D са хванали бога за оная работа. B) така че моя съвет е да не ги слушаш и да си знаеш своето. ;)

там е работата че моята е супер елитно животинче и само ще кажа че чакането за нея си заслужаваше.а и да не беше толкова елитна пак щях да си я обичам защото рота си е най великото животно сред всички породи
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1073 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 06 December 2008 - 02:11 PM

dark_moon , кученцето ти е голям сладкиш ...
Дали е елитно или не никой не те спира да си вярваш. По-важното е да ти е живо и здраво и да го направиш един истински рот - спокоен и благ.
Не си мисли обаче, че правиш напук на някой от тук пишещите. Спести си хапливите реплики.
Вече станахте двама  с Mahorec и няма да имате проблеми да плюете останалите потребители извън форума на воля.
Не тук!
User's Signature

#1074 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2008 - 02:17 PM

Супер сладурана е ... само да поясня че никой не е казал обратното но просто ти обясниха че неможе да е чистокръвна. Незнам какво толко се засягате от този факт. И моя Арес не е чистокръвен но това не ме трогва до там че да парафразирам всяка дума която се отнася за него. В крайна сметка който е търсел и е знаел какво точно иска щеше да знае каде да го намери , а не да търси под вола теле. Може родителите да са всякакви но щом не са ти дали родословието заедно със кучето просто твоето се води ротоподобно както повечето тук а не твоята любима фраза "елитен ротвайлер". Но пък от друга страна ако по някакъв начин си сигурен че родителите са чистокръвни даже и да нямаш родословие за твоето кучнце ще знаеш че няма да страда от определени генетични заболявания. Но пък е и най-лесно да принтнеш чуждо родословие и да кажеш "Ето това е на майката, а това на бащата". Спирам че мод-а ще ми сложи едни червени буквички под писанията и ще се скара че не са на мястото си  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1075 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2008 - 02:18 PM

Цитат

dark_moon , кученцето ти е голям сладкиш ...
Дали е елитно или не никой не те спира да си вярваш. По-важното е да ти е живо и здраво и да го направиш един истински рот - спокоен и благ.
Не си мисли обаче, че правиш напук на някой от тук пишещите. Спести си хапливите реплики.
Вече станахте двама  с Mahorec и няма да имате проблеми да плюете останалите потребители извън форума на воля.
Не тук!

съжалявам за хапливата реплика която написах но тя не бе породена то похвали и поздрави за кученцето ми.съжалявам още веднъж но бях предизвикана.както и да е благодаря отново и бих искала да знам тази прелест на профила ви как се казва и ако може да сложите някое пикче за да му се насладя от близо
User's Signature

#1076 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2008 - 03:48 PM

аз пък немога да разбера къв е проблема,аз влизам във Фотогалерия на нашите Ротове за да гледам снимки на ротвайлерите и да пускам снимки на моя.Какво значение има дали е породисто или не е аз го гледам на снимка,едни ротове ми харесват други не, всичко е въпрос на вкус.Аз моя си го гледам за кеф щото си го обичкам,други хора гледат ку4ета за да ги развъждат което е хубаво.И моля ви се спрете да говорите само за пари...надявам се да няма обидени от коментара ми и се извинявам за това че пиша тук
User's Signature

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си

#1077 Потребителят е офлайн   Hera08 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2008 - 04:28 PM

Цитат

Цитат

Аз 20 години гледах елитни немски овчарки без комерсиална цел...

айде ни разкажи за една от твоите ЕЛИТНИ овчарки и ако е удобно на простичък език да ни обясниш тук на нас като какво е то това животно "елитността" ... аз лично отглеждам расови кучета от 1992 година насам, навнесох такива от цяла Европа, постигнах тук - таме и разни неща по изложбите и незнайно защо на едно ЕЛИТНО не попаднах ...  само за твоя информация да знаеш (ако си забравила случайно) - преди 20 години в България имаше единствено кучета от породите "граничарско куче" и не по-рядко срещащата се но не по-малко екзотичната "вълчА" порода...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Не е тя а баща и.На простичък език "граничарско"куче няма има служебно и тъй наречената от теб вълча порода я няма от 1932г.Постигнал си нещо :OK:Радвам се.Но да спрем до тук.По добре окуражи с нещо мило малката вместо да и трошиш хатъра ;) :drugarche:

#1078 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2008 - 04:04 PM

През тези дни разбрах някой неща,които никак не ми харесват.Първо Борката има проблем със задните крака,стомахът му е увреден от дългото гладуване и кучо е бит.Като му се скарам горкия чак заляга-очаква удар.Така прави и като замахна около главата му.Милата гадинка наистина е имала нещастна съдба преди да го намерят.Тези дни ще отидем до Плевен на доктор да видим какво ще каже за задницата.Забравих да кажа,че много бързо се изморява от разходките.

#1079 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 07 December 2008 - 04:13 PM

irena_ig много е сладак куч  :wub:

#1080 Потребителят е офлайн   borislav203 Икона

Публикувано: 07 December 2008 - 06:54 PM

здравейте имам ротвайлерка на десет години тя има проблем откриха и артрит и шипове по гръбначния стълб на някой случвало ли му се е такова нещо тя не може да си дига задницата и сега мисля за някъкъв вид инвалидна количка за да може животното да се движи поне в двора имате ли идеи

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни