РОТ говорилня
Публикувано: 08 December 2008 - 04:04 PM
И честно казано и аз искам да видя родословието на ''германката".Ако може разбира се. :blink:

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 08 December 2008 - 04:23 PM
Цитат
мисля, че след като ти отговорят така:
Цитат
... ;D ;D ;D би следвало да се замислиш за съхранението на собственото си психическо здраве, при следващи опити за словесна комуникация с подобни хора ... ;D ;D ;D
Публикувано: 08 December 2008 - 08:55 PM
Направо е превзел CACIB-a в събота!
На стопанката, само мога да си представям какъф кеффф е било! Браво, Дани! Да ти е жив и здрав малкия!!!
Изобщо не си спомням от колко време ротвайлер не е печелил BIS на CACIB! :->)
П. П. Изкарвайте ги тия кучета по изложби бееее.
Публикувано: 08 December 2008 - 11:07 PM
Цитат
Защо реши, че съм против това за което се бориш?!
Аз ли съм нещо уморена или на теб ти дойде в повече, но твоята битка за глупостите изписани в нашия форум я водя и аз.
Методите ни са различни!
Като Мод, моята задача като такъв е + другото (не по тази тема), да следя и за това - да се спазва добрия тон, както и да "туширам" назряващ спор. Писах под твоя пост, за да предотвратя безмислен такъв. dark_moon е излъгана и вярва в една лъжа - това всички го знаем.
Затова, колкото и да й пишем тук и сега, няма да бъде разбрано от нея. За нея, ние ще си останем злобарите, които се пръскат по шевовете от яд за елитното й кученце, с което се е сдобила.
Сам знаеш, че такива ги има много - обидени на "вестоносците".
Във времето, когато станах мод, никой друг не изяви желание. Заех се с тази задача, по стечение на обстоятелствата и модерирам според правилата на сайта, и по съвест.
И понеже не за пръв път ми триеш сол на главата за модерирането ... заповядай на моето място! С радост ще ти го отстъпя!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 08 December 2008 - 11:51 PM
Цитат
днес,на десет години и пет месеца ,след кратко боледуване,почина Аристотел.роден на 13.06.1998 с клубен развъден номер 022/98-Рв...
почивай в мир приятелю,помогнахме ти в последните ти дни ,за да не се мъчиш повече..липсваш ни
Моите съболезнования!
Пред такава загуба, каквото и да напиша ще е малко ....
Нека почива в мир, твоят верен приятел!
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=9055.0;attach=32134;image

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 09 December 2008 - 07:54 AM
Публикувано: 09 December 2008 - 08:37 AM
Цитат
може би си се уморила...истината е че и аз съм уморен, но гледам да не го показвам ;D ... и не...не смятам, че си против това за което се боря...напротив ... защитаваш каузата много по-добре от много други "праведни" разбиратели... с теб съм!
Цитат
чак пък да ми го преотстъпваш...виж, с удоволствие ще помагам...ама чак пък сам...предпочитам заедно...аз съм консенсусна личност, нали знаеш ;) ;) ;)
Публикувано: 09 December 2008 - 08:44 AM
Цитат
... нали знаеш, че си отиват по-рано от нас за да ни чакат и посрещнат, когато дойде и нашето време ...
Публикувано: 09 December 2008 - 09:58 AM
Цитат
Искрено съжалявам! Загубата винаги е тежка, но знай, че той винаги ще е до теб, макар и да не го виждаш...

Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.