Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2541 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 May 2010 - 11:49 PM

Показване на мнениетоdrott, в 13 May 2010 - 11:05 PM, написа:

Напално си прав г-н Миланов че НКР издава родословията на ротвайлерите.Че ти незнаеш че има такав развъдник Von Haus Dibich си е твои проблем .Развъдника си е регистриран в НКР можещ и да провериш .И кучета та са минали изпит за развъдна годност и снимки за тазобедрена дисплазия .На всички ни е ясно ,че ти си най големия и най знаещия човек за РОТВАИЛЕР.И така не можах да разбера каква Невярна за тебе информация сам разпостранил????? Имали некои които да е написал нещо и ти да не се заядеш с него ,незнам това удоволствие ли ти прави или.........

Че не знам че има развъдник Von Haus Dibich явно е твой проблем, не мой. Просто не ме интересува и толкоз. Нито съм длъжен, нито имам намерение да знам всички развъдници. И щом ще е развъдник към НКР естествено, че кучетата ще са минали изпит за годност, няма как иначе - правилата са за всички.

Радвам се също така, че ти е ясно колко знаещ съм за нашите кучета - благодаря ти за признанието. А що касае невярната информация, ето цитат на написаното от теб:

Цитат

View Postdrott, on 12 May 2010 - 11:36 PM, said:
Кучетата от този развъдник имат лигитимни родословия издадени от БРФК,каквото родословие има и твоето куче Барт което си си го закупила от Мефаидин от Шумен.

Пак ще кажа: БРФК не издава родословия на ротвайлери в България. Както сега вече вярно си отбелязал: НКР издава родословия на ротвайлери в България... та по този повод: не, не се заяждам с теб, само обяснявам на хората, че разпространяваш невярна информация...не че си каза кой си дори, г-н @drott
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2542 Потребителят е офлайн   drott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 07:40 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 13 May 2010 - 09:54 PM, написа:

Пак ще кажа: БРФК не издава родословия на ротвайлери в България. Както сега вече вярно си отбелязал: НКР издава родословия на ротвайлери в България... та по този повод: не, не се заяждам с теб, само обяснявам на хората, че разпространяваш невярна информация...не че си каза кой си дори, г-н @drott

За пореден път доказваш г-н Миланаов,че ти си втори Господ.Твоят ЗАЯДЛИВ тон с които отговаряш и задаваш въпроси на попиталите в форума господа не е присъщ за такъв човек като теб изпалняващ ( доскоро )ръководна длъжност в НКР.На удобните въпроси за тебе веднага им намираш отговор ,но на въпросите зададени на г-н Ефтимов ти не даде нито един отговор ,а защо ли .....Доста въпроси бяха отправени към теб специално от г-н Ефтимов но ти ни дума не каза по тези неудобни за теб въпроси .

#2543 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 09:35 AM

Показване на мнениетоdrott, в 14 May 2010 - 07:45 AM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 13 May 2010 - 09:54 PM, написа:

За пореден път доказваш г-н Миланаов,че ти си втори Господ.Твоят ЗАЯДЛИВ тон с които отговаряш и задаваш въпроси на попиталите в форума господа не е присъщ за такъв човек като теб изпалняващ ( доскоро )ръководна длъжност в НКР.На удобните въпроси за тебе веднага им намираш отговор ,но на въпросите зададени на г-н Ефтимов ти не даде нито един отговор ,а защо ли .....Доста въпроси бяха отправени към теб специално от г-н Ефтимов но ти ни дума не каза по тези неудобни за теб въпроси .

За трети път да те попитам: кой си ти? Всъщност...не държа особено да знам кой си, но след като се обръщаш към мен по име е редно да си кажеш и ти своето, освен ако не е някаква тайна или пък не се срамуваш за нещо.

Ти си последният човек дето ще кажеш дали изпълнявам ръководна роля в НКР. Още по-малко пък тук, където не смятам, че е мястото за обсъждане на точно тези обстоятелства. И занапред ще има общи събрания, ако случайно си член на клуба, заповядай там пред всички останали КЛУБНИ ЧЛЕНОВЕ да кажеш къде те стиска патъка. За форумни герои като теб да кажа: няма никакво значение дали заемаш административна длъжност в клуба. Важното е какво правиш за същия този клуб, а нещата, които съм правил и ще правя за породата нито започват, нито свършват с "ръководните роли". Да беше дошъл и да беше ми казал каквото имаш да ми казваш в очите, не сега да ми мишкосваш по форумите и да го раздаваш обиден и неразбран. Допусни само, че на мен също не ми харесва тона ти...гледам обаче да не изпускам нервички като теб. Ако толкова ти е тудно да го правиш, не влизай тук. Твоя воля, @drott.

И защото мазно-мазно захващаш интрига, заговаряйки за човек на когото искаш да се подмажеш да ти кажа: той поне, за разлика от подобни на теб, има достойнството да дойде на събранието и да каже каквото мисли. А дали и какво съм отговорил: има си протокол на общото събрание, там всичко е написано черно на бяло.
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2544 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 May 2010 - 04:15 PM

ПОМОГНИ НА ПРИЯТЕЛ

да напомня, че все още имате възможност
да станете притежател на страхотна тениска
DOG PERSON - dog.bg
или да направите подарък на някой приятел
- цена25лв
Парите от тези тениски отиват за кучетата от Без дом
ето тук може да прочетет на кого помогнахме с предишните тениски
Тениски

Качена снимка

L-размер свършиха

#2545 Потребителят е офлайн   Krasi i Bart Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 04:28 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 13 May 2010 - 11:41 PM, написа:

Показване на мнениетоKrasi i Bart, в 13 May 2010 - 08:58 PM, написа:

Цитат

...Най-добре ще е да снимаш родословието и да ни го покажеш.

Снимка на родословието на моето куче или да покажа?!?!?!Защото аз нямам проблем с родословието на Барт.При нас всичко си е изрядно,родословието му е издадено от НКР и както повечето знаете вече ходихме и на изложби.
Аз за моето куче НЯМАМ съмнения и няма какво да показвам и доказвам. :ae_085:

Писал съм много ясно: да снимаш родословието и да го покажеш. Никъде не съм казвал, че е твое. Всъщност изобщо не ме интересува чие е това родословие. Задаваш въпроси - отговаря ти се. Ако не искаш отговори - не питай.

Направо човек да съжалява,че се интересува от породата Ротвайлер и от легитимните развъдници....въпроса който зададох в началото беше прост
"Здравейте
Някой чувал ли е за този развъдник Vom Haus Dibish. "

От там как се стигна до такъв тон..незнам .И защо трябва аз да снимам родословието на кучето си,като то не е от Vom Haus Dibish,а от друг развъдник-също незнам :dry: :dry: :dry:

Тука явно всичко се обръща срещу този който е задал въпроса(този,който незнае и пита за да научи нещо повече).

#2546 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 04:36 PM

Показване на мнениетоKrasi i Bart, в 14 May 2010 - 04:33 PM, написа:

Направо човек да съжалява,че се интересува от породата Ротвайлер и от легитимните развъдници....въпроса който зададох в началото беше прост: "Здравейте Някой чувал ли е за този развъдник Vom Haus Dibish. "

От там как се стигна до такъв тон..незнам...Тука явно всичко се обръща срещу този който е задал въпроса(този,който незнае и пита за да научи нещо повече).

Ти ли ще си новият и пореден обиден и неразбран потребител в нашия форум? На "простия" си въпрос получи от мен също така "прост" отговор. Къде видя специално отношение към теб?
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2547 Потребителят е офлайн   T-Mac Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 04:39 PM

Направо човек да съжалява,че се интересува от породата Ротвайлер и от легитимните развъдници....въпроса който зададох в началото беше прост
"Здравейте
Някой чувал ли е за този развъдник Vom Haus Dibish. "

От там как се стигна до такъв тон..незнам .И защо трябва аз да снимам родословието на кучето си,като то не е от Vom Haus Dibish,а от друг развъдник-също незнам :dry: :dry: :dry:

Тука явно всичко се обръща срещу този който е задал въпроса(този,който незнае и пита за да научи нещо повече).

Така е. Собствениците на ротвайлери са "агресивна порода" :ab_041:

#2548 Потребителят е офлайн   Krasi i Bart Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 08:28 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 14 May 2010 - 04:41 PM, написа:

Направо човек да съжалява,че се интересува от породата Ротвайлер и от легитимните развъдници....въпроса който зададох в началото беше прост: "Здравейте Някой чувал ли е за този развъдник Vom Haus Dibish. "

От там как се стигна до такъв тон..незнам...Тука явно всичко се обръща срещу този който е задал въпроса(този,който незнае и пита за да научи нещо повече).

Ти ли ще си новият и пореден обиден и неразбран потребител в нашия форум? На "простия" си въпрос получи от мен също така "прост" отговор. Къде видя специално отношение към теб?

Не,няма да се обидя само не разбрах защо трябва аз да си снимам родословието на кучето,като питах дали някой е чувал за даден развъдник(от където ръгна всичко)...каква е връзката :mg_062:

#2549 Потребителят е офлайн   PogeH B MpaKa Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 09:51 PM

Krasi, не мисля, че това за снимането на родословието се отнасяше за теб. По - скоро към Espinoza, нищо, че беше казано под твой цитат.

#2550 Потребителят е офлайн   drott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 10:32 PM

Показване на мнениетоKrasi i Bart, в 14 May 2010 - 02:33 PM, написа:

Краси нема да си първия и последния човек във форума с които Орлин Миланов се заяжда с подигравателен тон.Много неудобни за него форумци ги кастри здраво по обичиния за него начин.Не му отива на този човек да се държи по подобен начин .Краси ,ако беше закупила от неговият развъдник куче немаше по този начин да се държи с теб,но какво да се прави такъв си е ЧОВЕКА Орлин Миланов.

#2551 Потребителят е офлайн   drott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 10:51 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 14 May 2010 - 07:40 AM, написа:

И защото мазно-мазно захващаш интрига, заговаряйки за човек на когото искаш да се подмажеш да ти кажа: той поне, за разлика от подобни на теб, има достойнството да дойде на събранието и да каже каквото мисли. А дали и какво съм отговорил: има си протокол на общото събрание, там всичко е написано черно на бяло.

На Форумен ГЕРОИ се правиш ти г-н Миланов ,а що се отнася дали си направил ти нещо за Клуба -НКР много от членовете ще го потвърдят ,че наистина си допринесъл но Отрицателни неща и то се вижда всичко е на мегдана допринесеното от теб за НКР.Никога не съм си изпускал нервичките си както пишеш ти самия ,но с мен не се захващаи г-н Миланов нема да тие лесно като онези хлапета дето се мъчиш да ги накараш на белото да кажът черно.Интрига не съм мислил да захващам с никого само те попитах защо на нито един въпрос не отговори на Жоро Ефтимов .И пак ти казвам Моляте недеи се Яж с мен Костелив орех съм.

#2552 Потребителят е офлайн   Gutzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 May 2010 - 10:59 PM

Ама на теб какъв ти е проблемът? Има тъкмо две теми, в които се нищи проблемът Евтимов-Миланов! Защо трябва и тук? Каква ти е целта?
Ти кой си всъщност?
И моля, опитай се поне мъничко грамотно да пишеш, защото всичко ми се обръща, докато чета писанията ти.
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2553 Потребителят е офлайн   drott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 11:15 PM

Показване на мнениетоGutzi, в 14 May 2010 - 09:04 PM, написа:

Ама на теб какъв ти е проблемът? Има тъкмо две теми, в които се нищи проблемът Евтимов-Миланов! Защо трябва и тук? Каква ти е целта?
Ти кой си всъщност?
И моля, опитай се поне мъничко грамотно да пишеш, защото всичко ми се обръща, докато чета писанията ти.

Ти да не би да си му адвокат ?????

#2554 Потребителят е офлайн   Gutzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 May 2010 - 11:22 PM

Зададох ти въпроси. Няколко. Отговори ли?
Иначе адвокат не съм. Както всички знаят аз чисто и просто принадлежа към Култа на ОМ!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2555 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 12:57 AM

Показване на мнениетоdrott, в 14 May 2010 - 10:56 PM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 14 May 2010 - 07:40 AM, написа:

На Форумен ГЕРОИ се правиш ти г-н Миланов ,а що се отнася дали си направил ти нещо за Клуба -НКР много от членовете ще го потвърдят ,че наистина си допринесъл но Отрицателни неща и то се вижда всичко е на мегдана допринесеното от теб за НКР.Никога не съм си изпускал нервичките си както пишеш ти самия ,но с мен не се захващаи г-н Миланов нема да тие лесно като онези хлапета дето се мъчиш да ги накараш на белото да кажът черно.Интрига не съм мислил да захващам с никого само те попитах защо на нито един въпрос не отговори на Жоро Ефтимов .И пак ти казвам Моляте недеи се Яж с мен Костелив орех съм.

Хайде сега за четвърти път, и аз те моля, кажи си кой си, че да знам на кого дължа обяснения ... може пък и вярно да се окаже, че съм ти длъжен с нещо. И за втори път: ти като какъв се изживяваш, че да ми искаш пояснения, защо аджеба не съм отговорил на въпросите на човек, който сам отговаря за себе си и комуто ако дължа някакви разяснения, то те няма да се случат първо тук, а на събрание на НКР, където му е мястото за такаива отговори, нито пък и защото някакъв анонимен ник ми задава въпроси ... със сигурност си един интригант ти...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2556 Потребителят е офлайн   drott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 06:36 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 14 May 2010 - 11:02 PM, написа:

Хайде сега за четвърти път, и аз те моля, кажи си кой си, че да знам на кого дължа обяснения ... може пък и вярно да се окаже, че съм ти длъжен с нещо. И за втори път: ти като какъв се изживяваш, че да ми искаш пояснения, защо аджеба не съм отговорил на въпросите на човек, който сам отговаря за себе си и комуто ако дължа някакви разяснения, то те няма да се случат първо тук, а на събрание на НКР, където му е мястото за такаива отговори, нито пък и защото някакъв анонимен ник ми задава въпроси ... със сигурност си един интригант ти...
Аз не се изживявам ,като теб но се дръж като човек на годините си ,а не като анимационен герои .Има ли в друг форум на другите породи човек като теб да се държи по този непристоен начин ??? Нема и нема да има ,защото хората имат желанието повече форумци да пишат и да беседват интересуващи ги въпроси.А не като теб г-н Миланов да ги кастриш и с ПОДИГРАВАТЕЛЕН тон да им се подиграваш .Върни лентата си назад и погледни има ли Ти с някои да не си се дразнил и подигравал по обичаиния за теб начин с които вече си известен на всички ни.Много жалко и трагично е ,че точно на теб се е паднало честа г-н Миланов да сте един от модераторите да прочиствате форума за хора които са ви задали неудобни за вас въпроси.Интриган ли съм или не времето ще покаже за разлика от теб времето е показало вие какъв човек сте .И по полека мен ме дъвчи ,че да не си счупиш некои зъб.

#2557 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 09:14 AM

Показване на мнениетоdrott, в 15 May 2010 - 06:41 AM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 14 May 2010 - 11:02 PM, написа:

Аз не се изживявам ,като теб но се дръж като човек на годините си ,а не като анимационен герои .Има ли в друг форум на другите породи човек като теб да се държи по този непристоен начин ??? Нема и нема да има ,защото хората имат желанието повече форумци да пишат и да беседват интересуващи ги въпроси.А не като теб г-н Миланов да ги кастриш и с ПОДИГРАВАТЕЛЕН тон да им се подиграваш .Върни лентата си назад и погледни има ли Ти с някои да не си се дразнил и подигравал по обичаиния за теб начин с които вече си известен на всички ни.Много жалко и трагично е ,че точно на теб се е паднало честа г-н Миланов да сте един от модераторите да прочиствате форума за хора които са ви задали неудобни за вас въпроси.Интриган ли съм или не времето ще покаже за разлика от теб времето е показало вие какъв човек сте .И по полека мен ме дъвчи ,че да не си счупиш некои зъб.

Ето сега за ПЕТИ ПЪТ ще те попитам, ти баща, ти майка: кажи си кой си, че да знаят всички тук от мен подтиснати и онеправдани на кого дължа обяснение. Ако ли не, ще трябва да се лишим от ценните ти подмятания. Ако имаш нужда от внимание, аз бях дотук. Мисля, че се изчерпа по темата, а и след като не можа да събереш кураж да се представиш, не виждам какво повече има да науча от поредния анонимен писател...

Сега и като модератор ще те помоля най-официално: ако не ти харесва, че модерирам този форум, направи нужното да ме махнат, с което се надявам всичко да се подреди в твоя свят. Ще те помоля да спазваш правилата на форума и да не подхвърляш празни приказки и обвинения, както и да не палиш страсти. Ако имаш да казваш нещо по същество, вади документи ли ще са, снимки ли ... ти си знаеш явно там с какво разполагаш по темата "орлин разсипа НКР" . Клуба има адрес за кореспонденция и с радост ще ти отговорим на всяко питане, стига да членуваш при нас естествено...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2558 Потребителят е офлайн   Krasi i Bart Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 09:39 AM

Сигурно е така,защото аз не питах за моето куче.
Явно стана объркване,но няма значение...нали няма сърдити и всичко си е ок. :ba_025: :ba_025:

#2559 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 09:43 AM

Показване на мнениетоKrasi i Bart, в 15 May 2010 - 09:44 AM, написа:

Явно стана объркване,но няма значение...нали няма сърдити и всичко си е ок. :ba_025: :ba_025:

Точно така: "няма сърдити и всичко си е ОК" и ако преди да пишеш ВНИМАТЕЛНО ЧЕТЕШ какво ти се отговаря, със сигурност няма да се стига дотук! :ba_025: :ba_025: :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2560 Потребителят е офлайн   sergeevrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 11:18 AM

Здравеите колеги,не съм много по писането, но ми омръзна да чета само интриги и пумия в клубния форум ,половината от вас не познавам ,защото се крият зад никовете си , другата половина се радвам да познавам. Призивът ми към всички вас е да спрете да се занимавате с тъпотии, а да почнете да се занимавате с кучетата си, навярно те страдат от дългия ви престой пред компютъра. Изложбата в Банско е една чудесна възможност да доведете това което сте развъдили или купили , за да видим и ние къде сме,това е една чудесна възможност и за новите развъдници да покажат кучетата си , за да се чуе и за тях, а не да се сърдят във форума че не ги знаят. Име се прави на изложби, а не на компютъра. И преди да сте ме нападнали ще ви изпреваря: НЕ, НЯМАМ КУЧЕ ОТ ОРЛИН И НЕ НЕ СЪМ ОТ "СЛЕПИТЕ" МУ ФЕНОВЕ, но уважавам работата му и тази на всички членове на клуба.Затова елате на изложбата да се запознаем, да се видим,съдията е много добър ротвайлерист,да направим един празник на породата. :ba_025:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема