MyDuality, в 09 September 2010 - 12:42 PM, написа:
може би сте прави , може би стафа е идеализиран в моите очи ...
имали сме доберман които също сме oбyчавали за пазач и не се справи толкова добре
да не говориме че 1-вия доберман хич не стигна до фаза oбучение, беше плашлив и го откраднаха
рот никога не съм гледала ...
в америка на доста места стафовете вече са работни кучета .... не е блян а реалност
позволете ми поне за себе си да имам различно мнение

Абе то принципно си е хубаво нещо 'различното мнение' и в този смисъл мисля днес да пробвам, в Италия как функционират нещата с тоз въпрос....Ееееиии така от чисто любопитство...
Та мисля си да намина днес в генералното представителство на МЕРЦЕДЕС и да пробвам да изкажа 'различно мнение' и да ги убедя,че....
Въпреки ,че НЕ съм карала НИКОГА Мерцедес,според мен БМВ,Ауди или каквото и да е друго, са много по напред с материала от тях и к'во се занимават с тия МЕРЦЕДЕСИ?!...
Знае ли човек,може тука да приемат супер позитивно 'различното ми мнение'?!(Bсе пак Италия е,не България?!)...
P.с...На ракийка и салатка,в някои ресторант или на някое Oбществено място, има вероятност и добър разговор да се проведе,по отношение позиции,разбирания и личен поглед над нещата...
Ама някой да ми дойде в къщи и да започне да ме убеждава,че понеже е пристрастен към друг стил на обзавеждане,моето не е баш-баш най готиното

...
Ами знам ли...Май малко нагличко ше дойде и незнам до колко ,ще успея да бъда толерантна и разбираща ,към 'различното му мнение'...
Лек ден желая на всички...