navar, в 11 January 2011 - 03:26 PM, написа:
агнета коля ,за хора с които има какво да си кажа,и за такива с които ми е приятно да говоря-не че нещо,ама в разгорор наживо,особено при употреба на някои епитети и демонстрация на високопарно поведение,без значение дали е подплатено с нещо ,или е плод на фалшиво самочувствие ставам...да речем невъздържан ... пука ми за Сириус на шапката,както и за всяко друго училище,точно толкова,колкото и за разни федерации и съюзи-то се вижда кой колко,как и защо го работи...
Истината е, че си стиснат и не си държиш на думата. Същото агне си го заобещавал на всеослушание вече не помня откога, не че на някой му пука ... Колкото се случи случката с агнето, толкова показа нещо и с кучетата ... Ако си мислиш също така, че на някого му пука, че го играеш самотния вълк, слушащ само себе си, също така много се лъжеш ... такива като теб, дето все всичко знаят и все са подтискани и задушавани от организации и коалиции през годините също ги видяхме много, нагледахме се и се наслушахме на съветите ти ... то не беше за нашата порода, за дресурата, за някакви митични руски кучета за по 1000 и кусур евро дето си бил внесъл ... за какво ли не още, то не е само една измишльотина, че да я помня ... да допълня още, че заедно със същата тази дето не ти пука за нея и за която се впускаш така страстно в спора, всички от Училището вкупом са се забавлявали на стойките ти отстрани на поляната при някоя от височайшите ти и редки визити там ... високопарните ти памфлети на тема ВСЕКИ ИСКА ДА Е НАЧАЛНИК, също отдавна се изхабиха, не ни затормозявай с постоянното им рецитиране, доскуча ни на всички ... хайде, бели и добри
ЕДИТ: И добре, че отдавна не ям месо, че да зема да заколя аз едно агне, ей така, да почерпя вместо теб, че то вече неудобно стана ...
БОХАЛ