Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#381 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 April 2008 - 04:35 PM

Аз си взех на Rogz най-новите адресници- много са яки,много здрави и много шаренки:)))
С 2 ръце ги препоръчвам на всеки ,който си търси (вече загубих е метални). Аз си го взех от Борсата на Иво,но предполагам ги има и в по-заредените зоомагазини.
Ето как изглеждат: 
ЦЪК

кликнете на продукти и там ще ви излезе по средата на страницата- адресник:)))

#382 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2008 - 12:53 PM

А каде е борсата на Иво  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#383 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2008 - 01:53 PM

На Джеймс Баучер №1 е. Зад Химическия факултет.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#384 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2008 - 03:42 PM

:blink: мерси
User's Signature

Качена снимка

#385 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2008 - 10:35 PM

Вижте кво намерих ...няма6е ли някой дет разправяше че това било снимка на неговото бъдещо кученце... ако е било така май са искали нещо да го врътнат. Взех тая снимка от страницата кадето имаше таблица за развитието на кучетата...
User's Signature

Качена снимка

#386 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 April 2008 - 12:03 PM

Цитат

Вижте кво намерих ...няма6е ли някой дет разправяше че това било снимка на неговото бъдещо кученце...

Ми, човека забегна някъде  ;D
Дай линк откъдето си взела снимката.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#387 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2008 - 01:28 PM

http://www.vkwrottwe...com/puppies.htm

не се знае може да си го е поръчал от Германия ... ма малко се съмнявам
User's Signature

Качена снимка

#388 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 16 April 2008 - 01:36 PM

Цитат

http://www.vkwrottwe...com/puppies.htm

не се знае може да си го е поръчал от Германия ... ма малко се съмнявам

И аз се съмнявам, щото си спомням, че чакаше палето да се отбие от майката, за да си го вземе и нищо повече не каза.
Изчезна яко дим! ;D ;D ;D
User's Signature

#389 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 09:41 PM

Днес имахме неприятна случка...

Тъкмо когато излязохме от двора и слизаме вече надолу към поляните, кучето от отсрещната къща, което е смеска между немска овчарка и нещо като кавказка - с две думи огромно, скъсало синджира си, избутало вратата, и само се обръщаме и то скочи отгоре моето куче. Захапа го за врата малко над ухото, но може би и аз му попречих, защото в първия момент го дръпнах със синджира в уплахата си... След това го пуснах и започнаха да си разменят захапки, хубаво че баща ми тъкмо излизаха и бяха зад нас та се притече на помощт и започнахме по всякакъв начин да се опитаме да отскубнем другото куче от нашето, накрая след безброй шутове е тем подобни успяхме и изгонихме кучето до двора му... След това се навикахме на тези безотговорни хора и очакваме да не се повтори...  :huh: Ето това е главната причина да съм против намордника - просто при една такава случка моето куче не може да се защити, не знам какво е вашето мнение  :- Изобщо мина се без никакви сериозни наранявания, поне за моето куче, другото незнам - чудя се от къде може да се насъбере толкова много злоба у едно животно, че дори след като изпитва болка не се отказва а се настървява повече, незнам . Надявам се повече да не се случа това отново  :'(

#390 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 06:50 AM

Цитат

Днес имахме неприятна случка...

Тъкмо когато излязохме от двора и слизаме вече надолу към поляните, кучето от отсрещната къща, което е смеска между немска овчарка и нещо като кавказка - с две думи огромно, скъсало синджира си, избутало вратата, и само се обръщаме и то скочи отгоре моето куче. Захапа го за врата малко над ухото, но може би и аз му попречих, защото в първия момент го дръпнах със синджира в уплахата си... След това го пуснах и започнаха да си разменят захапки, хубаво че баща ми тъкмо излизаха и бяха зад нас та се притече на помощт и започнахме по всякакъв начин да се опитаме да отскубнем другото куче от нашето, накрая след безброй шутове е тем подобни успяхме и изгонихме кучето до двора му... След това се навикахме на тези безотговорни хора и очакваме да не се повтори...  :huh: Ето това е главната причина да съм против намордника - просто при една такава случка моето куче не може да се защити, не знам какво е вашето мнение   :- Изобщо мина се без никакви сериозни наранявания, поне за моето куче, другото незнам - чудя се от къде може да се насъбере толкова много злоба у едно животно, че дори след като изпитва болка не се отказва а се настървява повече, незнам . Надявам се повече да не се случа това отново  :'(
На нас с Дара ни се случи преди време подобна случка,тя беше още малка,нямаше 5 месеца,бяхме тръгнали на разходка,когато от един двор излезе мъжка немска овчарка на около 2 години и направо се нахвърли да я дави,Дара от страх легна на земята по гръб и започна да пищи от ужас,а аз незнаех какво да направя,реакцията ми беше да започна да бутам другото куче и да го ритам,след няколко ритника,освирепялото куче избяга,като имахме преди добермани са ми се случвали пак такива случки,да излязат от някаде кучета и да започнат да се давят с моите,но тогава моите бяха големи и можеха да се защитят от нападателя,за наморника по същата причина и аз съм против,особенно ако се минава покрай къщи с дворове,от които може да излезе някое зло куче,против съм кучето ми да се дави с някое друго,защото може да има много лоши последствия и за двте животни,но в краен случай,ако не дам шанс на моето да се защити,последствията може да са още по лоши за моето куче,надявам се никога повече да няма такива случки,но за жалост има всякакви хора,които не ги е грижа какво може да направи кучето им и да го пускат,или да не се погрижат да бъде завързано или заградено както трябва,за да не може да аизлиза по пътищата и да напада хора,кучета или животни които минават от там
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#391 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 08:01 AM

И на нас в неделя ни се случи нещо подобно но по принцип Арес като го разхождам не обръща внимание на нищо около нас...та минаваме ние през последните къщи в Симеоново точно до гората и 2 злобарчета изкочиха от един двор и тичат с/у нас. Приятеля ми хвана Арес да го пази че се бяха затичали с/у него и им наби по два шута и на двете и те се дръпнаха при което се появява няква жена от къщата и почва да ми вика как не ви е срам да ми ритате кучетата... питам я защо като са злобни си държи портата отворена и тя ми вика не съм ги пуснала аз а сина ми но няма значение вие не трябва да ги биете като не са ваши :o трябва да е доволна че не им тегли по някое паве като е толко загрижена за тях.
User's Signature

Качена снимка

#392 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 22 April 2008 - 06:29 PM

ТУК има едно много старо филмче, но ако някой не го е гледал да си вземе пуканки и да гледа. ;D
User's Signature

#393 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2008 - 10:28 AM

Цитат

На нас с Дара ни се случи преди време подобна случка,тя беше още малка,нямаше 5 месеца,бяхме тръгнали на разходка,когато от един двор излезе мъжка немска овчарка на около 2 години и направо се нахвърли да я дави,Дара от страх легна на земята по гръб и започна да пищи от ужас,а аз незнаех какво да направя,реакцията ми беше да започна да бутам другото куче

и аз 6те споделя за подобна случка преди доста време когато рамон бе6е на 3 месеца някаде правихме ремонт на ка6тата кадето се местихме и трябва6е малкия да го вземем с нас 6тот не мойе6е да седи в апартамента (тогава ни дадоха о6те едно малко ку4енце и то на окло 3 месеца),та заведахме ги в ка6тата оба4е там от старите собственици има6е едно  голямо ку4е уж варазано на здрав сенджир оба4е като видя рамон(или по то4но друго ку4е което му запла6ва територията)се отскубна от сенджира и на бута рамон в един ъгъл и малко остана да не го разкаса 6тот просто като му видях забите как рамже6е направо голямата паника запо4нах да кре6тя на татко и да ритам ку4ето да се махне от рамон оба4е тва не се отказва да го претиска и доиде татко и го на6ути стабилно и се махна.об6то взето уплахата бе6е голяма мно кофти ми бе6е 4е трябва6е да удряме другото ку4е но ина4е трябва6е да се простя с рамон и така.
User's Signature

Качена снимка

#394 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2008 - 10:36 AM

а сега кат се замислих се сетих за о6те една слу4ка е без бои6та но на момента направо си изкарах акала та варвя аз сас рамо(тои бе6е с наморник)кам ветеринаря и минавам уж по пат които няма6е ку4ета(6тот тогава много се дарпа6е кат види друго ку4е)и както си варвим и след малко зад мене само 4увам некво бягане и звук от снджир ,абра6тамм се и кво да видя огромен питбул ама така добре охранен и си ли4е6е 4е е трениран и викам еи ся стана боя за секунда махнах наморника на рамо 6тот ако се сбият питбула 6те6е да го нахапе зверската оба4е от една ка6та зеха да викат да не се безпккоя то било женско и тн. и я извикаха и тя се варна а рамон зе да скимти 4е неможа да си я поду6и хубааво,та няма6е фатали но оба4е да се обарне6 и да види6 как ротваилера ти си е забил муцуната в муцуната на питбул и се гледат и не знае6 какво може да се слу4е просто бе6е доста 6окира6то :o
User's Signature

Качена снимка

#395 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 11:29 AM

Някой знае ли дали е разрешено превозвонето но домашни любимци с градски транспорт и какви са изискванията...
User's Signature

Качена снимка

#396 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 26 April 2008 - 11:31 AM

Цитат

Някой знае ли дали е разрешено превозвонето но домашни любимци с градски транспорт и какви са изискванията...
http://dog.bg/forum/...pic,5925.0.html
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#397 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 11:35 AM

в една статия от 27.12.2007пише това :
Домашните любимци също трябва да са снабдени с билетче и личен паспорт, когато пътуват в градския транспорт, уточни Велев.

а в друга това:
Живи животни и птици. Изключение се прави за полицейски кучета и кучета-водачи на слепи граждани, снабдени с намордник и къс повод и знак "червен кръст"

и какво прави човек ако му се строши колата ходи пеша???
:o :o
User's Signature

Качена снимка

#398 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 26 April 2008 - 08:41 PM

Весели празници!!!

Качена снимка
User's Signature

#399 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 27 April 2008 - 01:13 AM

Христос Воскресе! Да сте живи и здрави, и много щастливи! Ето и една сним4ица от мен  :P http://dog.bg/forum/...4_..._40_0.JPG

#400 Потребителят е офлайн   CUKI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2008 - 12:03 PM

има ли някой от в.търново, който има бебета?
User's Signature

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни