РОТ говорилня
Публикувано: 14 April 2008 - 04:35 PM
С 2 ръце ги препоръчвам на всеки ,който си търси (вече загубих е метални). Аз си го взех от Борсата на Иво,но предполагам ги има и в по-заредените зоомагазини.
Ето как изглеждат:
ЦЪК
кликнете на продукти и там ще ви излезе по средата на страницата- адресник:)))
Публикувано: 16 April 2008 - 01:28 PM
не се знае може да си го е поръчал от Германия ... ма малко се съмнявам
Публикувано: 16 April 2008 - 01:36 PM
Цитат
не се знае може да си го е поръчал от Германия ... ма малко се съмнявам
И аз се съмнявам, щото си спомням, че чакаше палето да се отбие от майката, за да си го вземе и нищо повече не каза.
Изчезна яко дим! ;D ;D ;D

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 17 April 2008 - 09:41 PM
Тъкмо когато излязохме от двора и слизаме вече надолу към поляните, кучето от отсрещната къща, което е смеска между немска овчарка и нещо като кавказка - с две думи огромно, скъсало синджира си, избутало вратата, и само се обръщаме и то скочи отгоре моето куче. Захапа го за врата малко над ухото, но може би и аз му попречих, защото в първия момент го дръпнах със синджира в уплахата си... След това го пуснах и започнаха да си разменят захапки, хубаво че баща ми тъкмо излизаха и бяха зад нас та се притече на помощт и започнахме по всякакъв начин да се опитаме да отскубнем другото куче от нашето, накрая след безброй шутове е тем подобни успяхме и изгонихме кучето до двора му... След това се навикахме на тези безотговорни хора и очакваме да не се повтори... :huh: Ето това е главната причина да съм против намордника - просто при една такава случка моето куче не може да се защити, не знам какво е вашето мнение :- Изобщо мина се без никакви сериозни наранявания, поне за моето куче, другото незнам - чудя се от къде може да се насъбере толкова много злоба у едно животно, че дори след като изпитва болка не се отказва а се настървява повече, незнам . Надявам се повече да не се случа това отново :'(
Публикувано: 18 April 2008 - 06:50 AM
Цитат
Тъкмо когато излязохме от двора и слизаме вече надолу към поляните, кучето от отсрещната къща, което е смеска между немска овчарка и нещо като кавказка - с две думи огромно, скъсало синджира си, избутало вратата, и само се обръщаме и то скочи отгоре моето куче. Захапа го за врата малко над ухото, но може би и аз му попречих, защото в първия момент го дръпнах със синджира в уплахата си... След това го пуснах и започнаха да си разменят захапки, хубаво че баща ми тъкмо излизаха и бяха зад нас та се притече на помощт и започнахме по всякакъв начин да се опитаме да отскубнем другото куче от нашето, накрая след безброй шутове е тем подобни успяхме и изгонихме кучето до двора му... След това се навикахме на тези безотговорни хора и очакваме да не се повтори... :huh: Ето това е главната причина да съм против намордника - просто при една такава случка моето куче не може да се защити, не знам какво е вашето мнение :- Изобщо мина се без никакви сериозни наранявания, поне за моето куче, другото незнам - чудя се от къде може да се насъбере толкова много злоба у едно животно, че дори след като изпитва болка не се отказва а се настървява повече, незнам . Надявам се повече да не се случа това отново :'(
Публикувано: 18 April 2008 - 08:01 AM
Публикувано: 23 April 2008 - 10:28 AM
Цитат
и аз 6те споделя за подобна случка преди доста време когато рамон бе6е на 3 месеца някаде правихме ремонт на ка6тата кадето се местихме и трябва6е малкия да го вземем с нас 6тот не мойе6е да седи в апартамента (тогава ни дадоха о6те едно малко ку4енце и то на окло 3 месеца),та заведахме ги в ка6тата оба4е там от старите собственици има6е едно голямо ку4е уж варазано на здрав сенджир оба4е като видя рамон(или по то4но друго ку4е което му запла6ва територията)се отскубна от сенджира и на бута рамон в един ъгъл и малко остана да не го разкаса 6тот просто като му видях забите как рамже6е направо голямата паника запо4нах да кре6тя на татко и да ритам ку4ето да се махне от рамон оба4е тва не се отказва да го претиска и доиде татко и го на6ути стабилно и се махна.об6то взето уплахата бе6е голяма мно кофти ми бе6е 4е трябва6е да удряме другото ку4е но ина4е трябва6е да се простя с рамон и така.
Публикувано: 23 April 2008 - 10:36 AM
Публикувано: 26 April 2008 - 11:31 AM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 April 2008 - 11:35 AM
Домашните любимци също трябва да са снабдени с билетче и личен паспорт, когато пътуват в градския транспорт, уточни Велев.
а в друга това:
Живи животни и птици. Изключение се прави за полицейски кучета и кучета-водачи на слепи граждани, снабдени с намордник и къс повод и знак "червен кръст"
и какво прави човек ако му се строши колата ходи пеша???
:o :o
Публикувано: 27 April 2008 - 01:13 AM