Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#401 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 May 2008 - 04:37 PM

кажете нещо интересно бе хора каде избягаха всички... дайте някоя новя снимка  :- :-
User's Signature

Качена снимка

#402 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 07:06 PM

Избягали са  на почивка всички, снощи са се прибрали...евентуално. ;D
Хубаво е да има рот-говорилня,  ако  по-грамотно се пишеше, сигурна съм,  повече хора щяха и да четат, и да пишат. :blink:
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#403 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 07 May 2008 - 07:23 PM

Цитат

Избягали са  на почивка всички, снощи са се прибрали...евентуално. ;D
Хубаво е да има рот-говорилня,  ако  по-грамотно се пишеше, сигурна съм,  повече хора щяха и да четат, и да пишат. :blink:

Ама и ти рядко се включваш. ;)
А пък за снимки на твоя хубавец да не говорим, че изобщо не си пускала .......  скоро  :blink:
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#404 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 07:55 PM

dmm, засрами меееее. Чета аз, но вярно снимки не съм пускала скоро, сега има-за справка-фотогалерията ;)
Ротундьо скоро има рд( ще стане на цели 7 години,ле-е-еко влиза в пенсионната,ама  е див за 3-ма).Чудя се какво да му купя. Луда работа е обмислянето на подарък за ротко, ама ето-аз си го мисля, че и му купувам( предни години  са били кожени кокали , играчки, лакомства...Разбира се вързани с панделки, нали е подарък ;D).Тая година  кило кайма,а?
Оххх, остаря си това куче ,ама акъл не му дойде.Днес пак  си купих домашни чехли.Преди ги дъвчеше, сега е още по-зле.Дърпа ме за тях като иска да излизаме, хвърля се отгоре им и тегли, тегли...Срам ме е от гости, за тях заделих 2 чифта (единия "женски" 38-ми номер, а другия "мъжки"-44-ти).А  ние с мъжът  ми  си купуваме ежемесечно, ма-а-а-алко преди тотален разпад.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#405 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 07 May 2008 - 08:02 PM

danissa И ние сме така с чехлите  ;D всеки месец си купуваме  ;D а относно за подаръка за твойто куче може да му купиш един чифт чехли да си ги гризе и някакви кучешки лакомства.. :)  :P дано си хареса подаръка  :blink:

#406 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 07 May 2008 - 08:06 PM

Мммм да, крайно време е да му купиш едни чехли и за него. :blink: За гости има, а за него не.
Бива ли такива работи?! ;D

Така става 2 в 1 - подарък, кеф  :Танц:
User's Signature

#407 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 08:10 PM

Alissa, е ще му взема  аз едни жилави джапанки (чайнийз, че са-твърди ;D0), ще ги  сдъвче за няколко часа  и после атака на нашите.То си е смешно, ама на мен вече не ми е (мама си носи от тях си чехли и си  ги пази като очите).Да беше подрастващ, да преглътна дъвчащия му "дефект", а то пес-пенсионер.Срамота. Опитвала съм какво ли не (знае достатъчно команди, а "не"  е 1-вата научена).Но стана ли и приготвя ли се за разходка , чака да си обуя чехлите и с такава стръв се мята, че отстрани  зловещо изглежда дори.
User's Signature

#408 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 May 2008 - 08:13 PM

той и моя Ричи има скоро рожден ден след 2 месеца  :blink: и мисля да му купя много лакомства кучешки и няколко играчки и за да е щастлив ще го изведа цял ден в парка да си играе с приятелите му и целия ден ще се занимавам с него  :blink: и ще му огаждам  :wub:

#409 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 08:16 PM

Алиса, гледай да не преяде и после да връща подаръците. ;D
User's Signature

#410 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 May 2008 - 08:17 PM

Цитат

Алиса, гледай да не преяде и после да връща подаръците. ;D
Ще внимавам  ;D

#411 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 06:27 AM

Цитат

Цитат

Днес имахме неприятна случка...

Тъкмо когато излязохме от двора и слизаме вече надолу към поляните, кучето от отсрещната къща, което е смеска между немска овчарка и нещо като кавказка - с две думи огромно, скъсало синджира си, избутало вратата, и само се обръщаме и то скочи отгоре моето куче. Захапа го за врата малко над ухото, но може би и аз му попречих, защото в първия момент го дръпнах със синджира в уплахата си... След това го пуснах и започнаха да си разменят захапки, хубаво че баща ми тъкмо излизаха и бяха зад нас та се притече на помощт и започнахме по всякакъв начин да се опитаме да отскубнем другото куче от нашето, накрая след безброй шутове е тем подобни успяхме и изгонихме кучето до двора му... След това се навикахме на тези безотговорни хора и очакваме да не се повтори...  :huh: Ето това е главната причина да съм против намордника - просто при една такава случка моето куче не може да се защити, не знам какво е вашето мнение  :- Изобщо мина се без никакви сериозни наранявания, поне за моето куче, другото незнам - чудя се от къде може да се насъбере толкова много злоба у едно животно, че дори след като изпитва болка не се отказва а се настървява повече, незнам . Надявам се повече да не се случа това отново  :'(
На нас с Дара ни се случи преди време подобна случка,тя беше още малка,нямаше 5 месеца,бяхме тръгнали на разходка,когато от един двор излезе мъжка немска овчарка на около 2 години и направо се нахвърли да я дави,Дара от страх легна на земята по гръб и започна да пищи от ужас,а аз незнаех какво да направя,реакцията ми беше да започна да бутам другото куче и да го ритам,след няколко ритника,освирепялото куче избяга,като имахме преди добермани са ми се случвали пак такива случки,да излязат от някаде кучета и да започнат да се давят с моите,но тогава моите бяха големи и можеха да се защитят от нападателя,за наморника по същата причина и аз съм против,особенно ако се минава покрай къщи с дворове,от които може да излезе някое зло куче,против съм кучето ми да се дави с някое друго,защото може да има много лоши последствия и за двте животни,но в краен случай,ако не дам шанс на моето да се защити,последствията може да са още по лоши за моето куче,надявам се никога повече да няма такива случки,но за жалост има всякакви хора,които не ги е грижа какво може да направи кучето им и да го пускат,или да не се погрижат да бъде завързано или заградено както трябва,за да не може да аизлиза по пътищата и да напада хора,кучета или животни които минават от там
В неделя изкарвах Дара с един приятел който има мъжка немска овчарка,при излизането ни,веднага излезе същото куче което беше нападнало Дара като беше по малка и веднага и се нахвърли,а тя започна да пищи от ужас а същевременно хапеше нападателя си за врата и се мъчеше да го събори,след което нападателя се отдръпна и скочи на другото куче което беше с нас,на моя приятел,здавиха се,а през това време дойде собственика на озлобеното куче,след като си го хвана забелязах че имаше нашийник с шипочете навън,а немската овчарка на моя приятел беше си разранила нещо устата,течеше и кръв,като е хапала металния нашийник,след което се скарахме със несъобразителния собственик,който явно е оставил кучето си с обърнат с шипочете навън нашийник,защото го знае че излиза и се дави с други кучета и предполагам за да има по голям шанс го е оставил така,важното е че,на Дара и нямаше нищо,освен стреса в който беше нападната,дали има вероятност да се наплаши след тая случка и да изпитва страх от други кучета,защото на другия ден като я пускахме да си играе с някой кучета с които сме я пускали и преди ми се стори че изпитва страх от тях
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#412 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 08:09 AM

Цитат

той и моя Ричи има скоро рожден ден след 2 месеца  :blink: и мисля да му купя много лакомства кучешки и няколко играчки и за да е щастлив ще го изведа цял ден в парка да си играе с приятелите му и целия ден ще се занимавам с него  :blink: и ще му огаждам  :wub:

мойта Тара има РД след доста време но вече съм го замислила и аз горе долу по този начин ;)-да разбере че й е празник :blink:.....

#413 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 08:35 AM

Дара след по малко от 2 месеца ще прави 1 година  :blink: и понеже много обича телешко месо,а аз и давам в седмицата веднъж по най много 300гр. и все не и стига и доста настоятелно търси и се мъчи да си изпроси още,мисля на рождения и ден да и взема поне 1-1,5кг и да и го дам,както и много обича тия кокали от пресована кожа,тях ги омахва за нула време и мисля да и взема 1-2 от най големите,надямвам се по този начин,както и с начина на държание и вниманието от останалите от семейството,което ще и обръщат всчки да разбере че този ден е по специален  :->) и че не е като останалите :yahoo:,за друго не мога да се сетя,което би и харесало много :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#414 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 08 May 2008 - 08:55 AM

Гледай само да не преяде. ;D

А за инцидента ти с другото куче, възможно е да се е уплашила и сега да е стресирана малко, но ти си продължавай да я събираш с нейни приятелчета. С времето ще й мине. Само не й показвай, че е станало нещо много лошо. Така затвърждаваш да изпитва страх и да се плаши.
Ако можеш поговори със собственика на другото куче (което ви е нападнало), че този нашийник е опасен за другите кучета и да си държи кучето вързано на повод. ;)
User's Signature

#415 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 10:07 AM

Явно всичките  обичат каймица и  кожени кокали. ;D
Вашите крадат ли от масата? Аз се клех в непоклатимостта му пред  уханни гозби, ама ме предаде дзвера :huh:.
Сложила съм една сутрин КИЛО кашкавал на ниската масичка в хола половинката да си резне колкото иска и давам гръб на стратегическото място,запътвайки се към кухнята за прибори и чувам едно издайно потропване. Връщам се със скоростта на светлината, Рик зад  палмите примлясква и поръмжава.Как го глътна това кило кашкавал за нула време, не  знам.Мъжът ми идва  и пита "Къде ми е кашкавалчето"....
Разбира се Рик  го завлякох до масата ,бутайки муцунката му с повторения от  най-важната команда "не", ама  след дъжд качулка.
Имаше и 2-ро действие-с една  пилешка шунка.След рекламната кампания на продавачката аз си взимам ,преглъщайки около 300гр, да пробвам вкъщи добра ли е.Оставям на масата ЦЯЛО ПИЛЕ СУРОВО и тая завита в кафява амбалажна хартия шунчица.
Излизам да се  преоблека и  после  какво да видя-пилето стои,но от шунката- помен няма.Рик имаше полепнала кафява хартия по  муцуната.Притесних се за изядената такава, но шунка не хапнах.
(това са издънките в последните 6 месеца, преди това, цели 6 год. кучето не е пипало нищо от масите, като е бил сам пред оставена пълна маса.)
User's Signature

#416 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 08 May 2008 - 11:37 AM

;D ;D ;D - Дебне те в гръб. :P

Преди години, в тинейджърската възраст, мойта мома ми погоди този номер. Чакаме гости. Мъжът ми, сварил няколко яйца, обелил ги и ги сложил в чиния на масата, цели - само да ги нарежа. Нащ'а маймуна седи до тях и само ми ги сочи и точи лиги. Аз, естествено не й обръщам внимание, но в един момент чувам едно приятно мляскане. Поглеждам я, а тя замръзва. Седи си спокойно до яйцата и невинно ме гледа. Махам си погледа от нея, и пак чувам мляскане. Пак я поглеждам - тя пак замръзва - ни лук яла, ни лук мирисала. Идва си мъжът ми от пазар, питам го колко яйца е сварил. Той -10. Броя яйцата, ми те ..... 9. Та плюс, че е крадла е и голяма хитрушана. Как й  го роди тогава чутурата незнам, но никога оттогава не е "крала". Сега и месо да има на масата, сама да е няма да го пипне, но тогава се смях с нейните номерца от сърце. :meche:
User's Signature

#417 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 01:11 PM

Нашата Дарка,ги правеше по едно време същите номерца ;D,но сега си свикна само като и се даде в купата нещо,тогава яде B),не съм на 100% сигорен,но скоро не се е случвало да бутне от масата,преди знаеше че не трябва и докато се обърнем с гръб и на секундата го е взела и изяла ;D ;D ;D,но сега скоро не го е правила :kuchence:,оставял съм я сама с какви ли не неща на масата за около половин-един час и не е вземала,мисля че се е научила вече  :sedni!: :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#418 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 01:32 PM

;DОх, това с яйцата си го представих, хилих се с глас.Мляс, мляс...Хип, невинност,хахааа......Ако не се е знаела точната бройка на яйцата нямаше и да се разбере,че  някой е излапал няколко. ;D
User's Signature

#419 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 08 May 2008 - 05:31 PM

;D ;D Да! По бройката им я хванахме, иначе .... нямаше и да разберем какви ги върши. Така умело се прикриваше с това яйце в устата, че не разбрах какво става :rolleyes:
Тарикатка! :blink:
User's Signature

#420 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 05:44 PM

Ох, сбръчках се от смях вече...Големи усти бе, голямо чудо. ;D
Любимата игра на нашия е да търси, мре да  души обстойно за нещо,което сме му дали да душне и после сме скрили. Приоритет са току що свалени чорапи ;D.Свити на топка, подушени от следотърсача за части от секундата ,скрити на трудно място и команда "търси" ;D...Куч не се отказва, с муцуна минава навсякъде,където е възможно навиране на нос.Намирайки "трофея" го лапа тържествено  и чака възнаграждението за "труда".
И така  сестра ми е на гости и говорим с нея, аз съм повторила неколкократно  "търси" за нещо си(изобщо не е било команда към ротундьо) размахвайки летен женски тънък потник(нейния!).Тя си тръгва  по някое време и пита къде  й е потника.Почва оглеждане и аз виждам как Рик стои като паметник по средата на хола(кой знае откога кибичи така) и едно черничко "нещо" се вижда мъничко от устата му.Потника!! Разбира се сестра ми беше отвратена от олигавения  си потник и  не съм я виждал с него след случката.НО аз винаги като се сетя я бъзикам "къде е онзи лъскавкия потник, с лигички". ;D
User's Signature

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни