РОТ говорилня
Публикувано: 27 May 2008 - 08:55 AM
Цитат
м/у другото да висе похваля, мойто прасе стана на 5 години ...на 24 май :wub:
Честито на "прасчо" :blink:,нека да е здравичко и послушно!!

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 27 May 2008 - 10:46 PM
danissa, честит рожденик със закъснение. Да е жив и здрав и да ви радва още дълги години :blink:
Darkyx, честит рожден ден и на твоето момиче. Гушни я от мен.
Darkyx, честит рожден ден и на твоето момиче. Гушни я от мен.
Публикувано: 04 June 2008 - 10:19 AM
Цитат
Цитат
Цитат
killah_baby Много сте сладки !!! :wub:
Той всъщност родословие има ли,все се каня да питам ама забравям?
И как така ще извадиш родословие на 2г куче,това до колкото знам не е позволено :rolleyes: както може би знаеш куче се купува с или без родословие,то не се изважда в последствие,поне аз така знам!Поправи ме ако бъркам?!
И от кой развъдник е взет Ричи,че му бавят родословието?

Публикувано: 04 June 2008 - 10:35 AM
Ами питам защото нали знаеш,че не е особено хубаво да заплождаш куче без родословие.Смятах,че след като пишеш от толкова време тук си наясно с това,но в крайна сметка ти си решаваш.
Интересно ми е обаче как ще му извадиш родословие и защо след като майката и бащата имат родословие той няма?
п.п Моля,мод ако прецени да премести разговора в "Говорилня" за да не пълним фотогалерията с излишни приказки.
Интересно ми е обаче как ще му извадиш родословие и защо след като майката и бащата имат родословие той няма?
п.п Моля,мод ако прецени да премести разговора в "Говорилня" за да не пълним фотогалерията с излишни приказки.

Публикувано: 04 June 2008 - 03:40 PM
Не се е преситил, спокойно ;D, може би се "мръщи" заради жегите,които намаляват апетита.

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.