РОТ говорилня
Публикувано: 30 June 2008 - 10:34 PM
Цитат
Нищо не е ял защото е заградено и там при него няма нищо само една купа за ядене ,къща да влиза в нея и няколко играчки.
Съжалявам за кучето ти!
Наблягаш на тровенето, но това може да се разбере единствено с аутопсия. Всичко останало са твои или на близките ти догатки. Ако те интересува причината за кончината му, направете му аутопсия и тогава ще сте наясно каква е причината за неговата смърт. Това няма да го върне, но ще ви помогне да си изясните ситуацията. Може да не е умряло от отрова, а от съвсем друго.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 01 July 2008 - 04:55 PM
А знаеш ли, че ако е починало от гана, не трябва да имаш "ново" куче около година, защото мястото дълго време ще е заразено у вас и вероятността от нова смърт е голяма.
Затова е добре да се направи аутопсия, а не да си измисляш 1001 версии.
Затова е добре да се направи аутопсия, а не да си измисляш 1001 версии.

Публикувано: 01 July 2008 - 04:59 PM
Zdraveite az sym nova tuk no ot vchera si imam husky na edin mesec e i e mnogo sladichka topka no sega se ucha kak da go gledam normalno li e postoqnno da tyrsi hora zashtoto kato se sybudi ako e samichka zapochva da skimti i da vie i e spokoino samo kogatoima chovek pri nego? :blink:
Публикувано: 01 July 2008 - 05:04 PM
Много малко сте го взели.
Бебе е още и търси компания. Досега е било с братчета, сестрички и мама. Сега ги няма и тъгува по тях. Ще свикне, но не го глезете, защото много бързо ще схване, че му уйдиствате на акъла и ще ви се качи на главата.
Хъскитата са тук: http://dog.bg/forum/...board,65.0.html
В сайта на Dog.bg пишем на кирилица. ;)
Бебе е още и търси компания. Досега е било с братчета, сестрички и мама. Сега ги няма и тъгува по тях. Ще свикне, но не го глезете, защото много бързо ще схване, че му уйдиствате на акъла и ще ви се качи на главата.
Хъскитата са тук: http://dog.bg/forum/...board,65.0.html
В сайта на Dog.bg пишем на кирилица. ;)

Публикувано: 01 July 2008 - 05:05 PM
Цитат
Има два варианта отрова и гана но последни мисля ,че не е защото има ваксина срещу нея .
Не стана ясно - ти го намери умряло ли? Или?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 July 2008 - 05:25 PM
Ми кученцето е умряло и туй то. Сега умуваме от какво, и най-лесно е да се каже - отрова, гана и други познати неща.
Но и igra4cs много бързо го прежали.
igra4cs, не те виня за кучето ти, защото никой не е застрахован от тези неща, но не бързай да си взимаш ново куче. Малък си още, за да поемеш грижите на куче, а то ще разчита единствено на теб. Ти разчиташ на близки и роднини, тук и там, но освен теб - кучето няма на кой да разчита.
Не си дораснал за такава отговорност. Изчакай още някоя година. ;)
И форумът не е място за търсене и предлагане на "стока".
Но и igra4cs много бързо го прежали.
igra4cs, не те виня за кучето ти, защото никой не е застрахован от тези неща, но не бързай да си взимаш ново куче. Малък си още, за да поемеш грижите на куче, а то ще разчита единствено на теб. Ти разчиташ на близки и роднини, тук и там, но освен теб - кучето няма на кой да разчита.
Не си дораснал за такава отговорност. Изчакай още някоя година. ;)
И форумът не е място за търсене и предлагане на "стока".

Публикувано: 03 July 2008 - 11:01 AM
:'( много съжалявам :'( АКО е отровено най вероятно и следващото куче ще им пречи а от такива саседи няма как да го опазиш,винаги ще намерят начин да направят някоя мърсотия и ще трябва много да го пазиш :huh: .... лелее горкото кученце :'( съжалявам
Публикувано: 08 July 2008 - 10:20 PM
igra4cs, ти не заслужаваш куче и като подарък. Писах ти по-рано и пак ще се повторя - много си малък, за да разбереш какви са грижите и да поемеш отговорността за гледане на куче, камо ли Ротвайлер.
Ако още веднъж се появи въпрос за цени на кучета и храни ще ти бъде ограничен достъпа до форума за дълго време!
Не сме длъжни 7 месеца да ти четем главоблъсканиците дали това струва малко или много. Айде стига вече от твоите глупости!!!
Ако още веднъж се появи въпрос за цени на кучета и храни ще ти бъде ограничен достъпа до форума за дълго време!
Не сме длъжни 7 месеца да ти четем главоблъсканиците дали това струва малко или много. Айде стига вече от твоите глупости!!!

Публикувано: 09 July 2008 - 09:55 AM
Хахахахах ,какво има лошо да питам колко пари струва престъпно ли е .Как разбра ,че съм малак не ми е ясно и още нещо аз решам дали ще си зема куче и дали ще е точно ротвайлер както аз не те питам дали да си зема или не така и ти не ме питаш.
МОД:
МОД: