Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#621 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 July 2008 - 10:10 AM

Цитат

и още нещо аз решам дали ще си зема куче и дали ще е точно ротвайлер

жална му майка и на следващото ротвайлероподобно дето би попаднало в ръчичките ти...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#622 Потребителят е офлайн   Lub0^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2008 - 02:05 PM

Може да ви прозвучи тъпо и коравосърдечно, но аз се радвам за кучето, щото се е отървало от такъв оруфляк за стопанин.
User's Signature

Качена снимкаЦък тук :) (на картинката xD)

#623 Потребителят е офлайн   MarKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2008 - 05:01 PM

Момчета, сменете мястото за тоз разговор, моля! Просто гоните хората - поне аз не мисля да пиша с хора на този тон...  :angry:

#624 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2008 - 10:22 PM

MarKA, прочети хронологията на изказванията на Играча и ще загубиш част от толерантността си. Той сигурно е свестно момче, но младостта си казва думата. И това не трябва да се превръща в проблем на животните.
И още: Да ти е живо и здраво кученцето и много да те радва.
User's Signature

Качена снимка

#625 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 12:11 AM

Цитат

Момчета, сменете мястото за тоз разговор, моля! Просто гоните хората - поне аз не мисля да пиша с хора на този тон...  :angry:
миличко недеи са ядосва

#626 Потребителят е офлайн   Lub0^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 09:52 AM

Цитат

Цитат

миличко недеи са ядосва
:sarkastichen: :meche: Тц тц, ех дарки дарки и в тоя форум си голям любовчия ;D
User's Signature

Качена снимкаЦък тук :) (на картинката xD)

#627 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 10 July 2008 - 02:36 PM

MarKA Добре дошла във форума !  :wub: Много сладко ку4енце имаш нека да е живо и здраво и дано те слуша много !  :blink:

#628 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 03:01 PM

Да направя един хвалебствен анонс аз (да се поразведри малко). Та някъде някой беше споменавал(май Бушката беше...) за свински сушени уши, имали действие като четка за зъби. Аз намерих този деликатес, куч прихваща с 2 лапи и гризе и джвака докато не омете всичко, (може и да ми се струва само) но  зъбния камък като че намаля.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#629 Потребителят е офлайн   MarKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 03:11 PM

Цитат

MarKA, прочети хронологията на изказванията на Играча и ще загубиш част от толерантността си. Той сигурно е свестно момче, но младостта си казва думата. И това не трябва да се превръща в проблем на животните.
И още: Да ти е живо и здраво кученцето и много да те радва.

Съгласна съм! Просто много му се вързвате...:) Щеше да е достатъчно да ми кажете да не му отговарям и така...  :P
А Чаро ми разказва играта... Много ме хапи и пикае ужасно често, навсякъде другаде, но не и в банята, защото там спи естествено... Но въпреки всичкото чистеенеееее, много ме радва !  ;D

#630 Потребителят е офлайн   MarKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 03:15 PM

Благодаря, Алиса! :) Много е сладък да, но никак не слуша завалииката  :- и много ме хапи - уж е на игра, но си боли:)))

#631 Потребителят е офлайн   gabbka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 03:22 PM

MarKa, ма много сладко това бебе рот. Да ти е живо и зраво, а че няма да те слушка няма  :P мояте е на 6 месеца и е голяма непослушница  :-  :-  :-  Ама радвай се на Чаро, защото е бебок  :wub:

#632 Потребителят е офлайн   MarKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 03:58 PM

И вашето не отстъпва!!! :) Много е готина! Ще давате съвети щом е на 6.... Голям е щурчо Чаро... Гледам, снимката на вашата е на дивана  :P аз не му давам да се качва и той много се сърди и се моли... За сега най-големия проблем е, че заради жегата иска да спи в банята само и се притеснявам, че после трудно ще го отуча.
Бебе си е напълно!!! просто нищо друго не мога да правя, докато съм си вкъщи, освен заниманията с него!  :rolleyes:

#633 Потребителят е офлайн   gabbka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 04:07 PM

;D да и на мен понякога ми се иска да съм на работа, че по цял ден викам - Венда тук, Венда не там  :huh: Иначе на дивана като беше малка и сега я тегли там ама я сваляме щото е в период в който мн пада козинката и е ужас  :angry:
ама кво да ги правиш като са толкова сладки бебоци  :yahoo:

#634 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 04:29 PM

Не ги учете да се катерят и спят,където искат.Сега са сладки топки,ама после ще са  по-тежки от вас, а свикнат ли по дивани и легла-няма отучване.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#635 Потребителят е офлайн   MarKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 06:09 PM

До дивана не го пускам аз, ама за банята не мога да споря... Преди малко го изведох за първи път! Беше го много шубе, но бързо се ориентира, че вън е мястото за ходене по нужда... Чувах всякакви мнения, вие как мислите - рано ли е за извеждане - той е на 52 дни и преди 10 дена му беше първата ваксинация. И освен това доста често хълца  :huh: Това нормално ли е?

#636 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 06:26 PM

MarKA и моя много хълца но само като види хапване и то не гранули а нещо което не е за него  ;D и поне аз смятам че много рано сте го извели защото ротовете са доста податливи на парвовироза и те съветвам да не рискуваш . Нашата първа разходка беше точно 7дена след 3тата ни ваксина
User's Signature

Качена снимка

#637 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 06:57 PM

Еми доста рано е... Кучето се извежда едва след като са минали няколко дена след третата ваксина, защото не е добре да има контакти с други кучета преди това. Добре е това, че лесно е почнало да ходи навън, но му/и е раничко.  :blink:

#638 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 08:15 PM

Цитат

но не и в банята, защото там спи естествено...

Много внимавай да не изгради рефлекс, че го наказваш в банята. За пишкането пробвай с памперс на пода. като се изпишка натопи памперса и го остави на същото място. Като тръгне да пика го занеси внимателно на него и като пикне го похвали. После като се научи, където и да сложиш пампера, там пика.
User's Signature

Качена снимка

#639 Потребителят е офлайн   MarKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 08:44 PM

За банята: аз не го наказвам там! Той сам си хареса банята и там иска да спи. Като излизам го оставям в коридора, който е много голям и банята, но ги държа отворени и през другото време и той не бяга оттам, а дори напротив, като се умори или му е топло и отива да легне в банята.
За извеждането: той живя в двор с още 5 кутрета досега и сега ми е съвестно да го затварям вкъщи - навън пасе трева, играе... Казаха ми, че ако няма контакт с други кучета, няма проблем да излиза, но не съм сигурна наистина колко е опасно излизането... ще се посъветвам и с ветеринар!
Хълцането става все по-често и е след ядене обикновенно... Храня го с гранули и супа с пилешко и моркови. Не знам защо така?
Олеее голяма занимавка е това куче - обзе абсолютно цялото ми внимание!  :rolleyes:
А какво мислите за къпането - кога мога да го изкъпя, защото както се досещате, смърди ужасно!!!  ;D

#640 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 08:55 PM

И моята чернилка хълца, обикновено след ставане от сън и при превъзбуда. За храненето, мисля, избери или готвено или гранули, като за малко куче, определено гранулите са по-добре, за да не се продриска. Ако все пак ще го извеждаш, поне да не е в контакт с кучета и хора, макар че е най-добре да си изкара карантината.
НЕ ГО КЪПИ! До минаване на ваксините. Може да го бършеш с мокри къпички или с "сух шампоан". А и бебетата си миришат на .... бебе. Ако не си свикнала, нормално да ти прави впечатление.
User's Signature

Качена снимка

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема