Цитат
РОТ говорилня
Публикувано: 24 July 2008 - 07:51 PM
Цитат
Здравеите след 10 дена ште си зимам ротваилерче за което много се радвам но имам и котка и вапросами е дали ште могат да се разберет дали няма да се бият и дали ште свикнат заедно,които може да помогне ште му бада много благодарен :)
естествено че ще свикнат....
Публикувано: 24 July 2008 - 11:37 PM
evilpower Добре дошла :blink: като си вземеш ку4о го снимай и да сложиш снимки да го видиме :) Бъди спокойна ще свикнат и аз имам рот взехме го на 2месеца и свикнаха с котката сега си играят и т.н нали ще си вземеш бебе рот а не някой пораснал :blink:
Публикувано: 30 July 2008 - 04:28 PM
Цитат
дали не е добре уважавания МОД да поразчисти тази тема. не трябва ли тук да има предимно снимки на нашите кучета. ето малко светъл пример и от мен да изплакне аудиторията око:
ok orline , malin e super , a q kaji ti na kogo dalji tova . samo i edinstveno 4e e izrasnal pri nai dobriq -ivan mitov ... a i malin si priznai e edinstvenoto svestno kuche izliazlo niakoga ot tvoia razvudnik.
ne se darvi tolko, daje ne e i tvoi .
Публикувано: 30 July 2008 - 04:35 PM
ti orline ako tolkova razbirash ot rottove i se zanimavash ot tolkova godini zashto nqmash nito edno kuche s IPO , zashto ne si otishal na edin Klubsieger v DE, zashto nikoga ne si otishal na Balkansieger primerno v Serbia , Hrvatska ... kakvo se duesh tuka samo na horata s nerodoslovni rottove ,.... bankov ohranitel q stiga samo se pravish na koi sam as , na jivo si pulna ...... , v neta se duesh mn..
stegni se malko nai posle
МОД : Цензура!
LizaBliza, може да се води диалог без обидни думи!!!
stegni se malko nai posle
МОД : Цензура!
LizaBliza, може да се води диалог без обидни думи!!!
Публикувано: 31 July 2008 - 10:55 PM
Публикувано: 03 August 2008 - 07:40 PM
Цитат
q kaji ti na kogo dalji tova .....daje ne e i tvoi .
Важното е, че кучето е от развъдника ТИШЕВИЦА. И такова ще бъде до последния си дъх!! Без значение какви "велики" личности са го препродавали или имали късмета и щастието да отглеждат това прекрасно животно!!
И колкото това да не се харесва на такива като теб, Малин от Тишевица винаги ще бъде на Орлин Миланов. Да е жив и здрав също така сегашният му собстветик Емо, който е истинската причина кучето да израстне като ШАМПИОН, за да може такива като теб да злословят и завиждат, а истинските ценители да се наслаждават.
Поздрави на Лиза - надявам се да сте преодолели проблема с яденето на акита.
Публикувано: 05 August 2008 - 08:33 AM
Цитат
Май питах някъде,но незнам къде :izcherven: :как,или по-точно къде мерите колко тежат кучетата ви :izcherven:
в плод и зеленчука! на големия кантар за картофите! стига да ти разрешат или да не те хванат! :rolleyes:
Публикувано: 05 August 2008 - 12:01 PM
КОКО е прав,само такъв стар кантар ( и аз като малка съм се мерила на такъв ;D) може да "хване" зверовете ви.Домашни, електронни-нъц.

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.