РОТ говорилня
Публикувано: 12 July 2008 - 11:34 AM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 12 July 2008 - 02:45 PM
п.с :правиха му ренгенова снимка и ми казаха че му няма нищо
Публикувано: 12 July 2008 - 05:27 PM
Цитат
Цитат
Абсолютно съгласна! :blink:
Ако взема от скъпите зарибявки и дам на мойта една пръчка, докато се обърна да оставя плика и тя се е подредила да чака за още. Направо ги гълта. Тъй, че си мисля, че не са много удачни, защото кучето (мойто) не ги дъвче и така ефекта е нулев. Чисти си червата, но не и зъбите. ;D
С пресованите кокали гризането е по-продължително. А щом и ушите имат тъкова действие, ще купя да ги пробва кучицата.
Цитат
Добил е тренинг. ;D

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 12 July 2008 - 05:39 PM
Цитат
Ми и мойта като се наведе да яде й изпъкват кокалите. За по-едрите породи е добре да им се сложи купата върху стойка, за да се изравни нивото на купата с височината им. За да не приклякат. Това е по-скоро за храносмилането, не за да не им стърчат кокалите.
Цитат
За какво му правиха ренгенова смимка?

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 12 July 2008 - 08:51 PM
Цитат

Не, че държа да правя реклама, ама ушите така и така са на същата фирма.
Публикувано: 12 July 2008 - 08:57 PM
А каква е разликата между тях и "обикновените" кожени кокали?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 July 2008 - 09:53 PM
Публикувано: 13 July 2008 - 10:35 AM
Публикувано: 14 July 2008 - 04:04 PM
Цитат

Тези и ние сме ги пробвали. Кучето ги дъвка дълго време и са страхотно срество за почистване на зъбките.
Darkyx,тези лентички са с грапава повърхност и изтъркват налепите от зъбите като кучето гризе лентичките. Не бяха скъпи. Ако не се лъжа са около 5 лева около 8 лентички ( не съм сигурна за бройката), но пакетът нас ни кара около две седмици. Продават ги в зоомагазините.
Публикувано: 14 July 2008 - 11:24 PM
Цитат
Darkyx,тези лентички са с грапава повърхност и изтъркват налепите от зъбите като кучето гризе лентичките. Не бяха скъпи. Ако не се лъжа са около 5 лева около 8 лентички ( не съм сигурна за бройката), но пакетът нас ни кара около две седмици. Продават ги в зоомагазините.
благодаря, мило
Публикувано: 15 July 2008 - 07:06 AM
Цитат
Ако обичаш въздържай се от подобни обръщения! :angry:
Публикувано: 15 July 2008 - 08:02 AM
Цитат
уважаема данисса!
и без да се имам за такъв казаното от мен важи на 100%. без значение дали ти се харесва или не. никое куче не заслужава да бъде отглеждано на верига. още по-малко пък заслужава и хора като теб които заобикалят този грозен факт. което само по себе си е не по-малка беля за нашите четириноги приятели.
пожелавам ти спокоен ден и по-малко проблеми със собственото ти его. тук все пак говорим за кучета и ако някой бъде ментор, то нека това бъде поне нашият деликатен модератор. ;)
Публикувано: 15 July 2008 - 08:27 AM
Публикувано: 15 July 2008 - 09:32 AM
Публикувано: 15 July 2008 - 11:49 AM
Къде е причината?Защо ги изяжда?