РОТ говорилня
Публикувано: 25 September 2008 - 10:47 PM
Публикувано: 30 September 2008 - 04:11 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 01 October 2008 - 04:27 PM
Цитат
Цитат
ми явно може както показва твоят емпиричен опит ;D
Koko на теб поне един път не ти ли се е случвало ? Ти твоите ротвайлери ако ги събереш в една стая и мъжки и женски ще се сбият ли според теб ? Мисля си,че може мъжкият да не е социализиран ама и моята не му остана длъжна и тя започна да го лае,което значи че и тя не е ! :(

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 01 October 2008 - 06:06 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ми явно може както показва твоят емпиричен опит ;D
Koko на теб поне един път не ти ли се е случвало ? Ти твоите ротвайлери ако ги събереш в една стая и мъжки и женски ще се сбият ли според теб ? Мисля си,че може мъжкият да не е социализиран ама и моята не му остана длъжна и тя започна да го лае,което значи че и тя не е ! :(
Ами,нормално.Ти какво очакваш?Да й се нахвърли друго куче и тя да си стои така ли?Много ясно,че и тя ще му отвърне!
Публикувано: 02 October 2008 - 10:03 AM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 02 October 2008 - 02:08 PM
Публикувано: 05 October 2008 - 10:22 AM
Цитат
Честит световен ден за защита на животните!
Да се грижим за нашите, да сме в помощ на бездомните и да сме повече хора по между си!!

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 09 October 2008 - 09:53 AM
Много съм възмутена, от отношението на хората и самото тъпо хрумване на политиците по отношение на проектозакона за етажната съсобственост. :angry:
Публикувано: 09 October 2008 - 01:10 PM
Публикувано: 09 October 2008 - 03:44 PM